Sponzorované odkazy

Sexshop plní Vaše tajné priania
Internetový sexshop Vaša súkromná záležitosť. Nakupujte erotické pomôcky v sexshope www.najlacnejsisexshop.sk

Kontaktné šošovky
Široký výber kontaktných šošoviek a príslušenstva.

Farebné kontaktné šošovky
Pozerajte sa na svet farebne vdaka farebným kontaktným šošovkám.

Bolesť na kostrči

Bolesť na kostrči

Pri kráčaní mi vystreľuje bolesť do oboch nôh, podľa toho, ktorá noha je zaťažená.

(3. 5. 2011 11:59:18)

Mal by ste vyhľadať lekára, môže to byť spôsoboné zaseknutým nervom. Vhodná bude rehabilitácia.

Ako vložiť otázku?

Máte nejakú otázku? Ak si prajete vložiť nejakú otázku môžete to urobiť pomocou nášho formulára. Otázku môžete pridať úplne zadarmo a bez registrácie.

Sponzorované odkazy
Otázky z diskusnej poradne

hysterektomia

Dobrý večer,pred 3 týždňami som bola na operácií, vzali mi maternicu, vaječníky nechali,ešte stále sa cítim strašne slabá , mám bolesti, brucho mi strašne ťahá dole, chodím často močiť, jeden steh sa mi akosi nehojí.Som už úplne zufalá iné ženy píšu že sú uplne ok a ja neviem či ...

Antikoncepcia Jeanine

Vysadila som antikoncepciu Jeanine a mam 2 blistre čo som nespapala a nechcem to vyhodiť, nemate zaujem niektora? ...

Meškanie menštruácie

Dobrý deň, prosím Vás o radu! Nikdy mi nemeškávala menštruácia a teraz mi mešká 3dni ani sa necítim na to, že by mala prísť (vždy som mávala aspoň slabé bolesti brucha). Mala som s priateľom nechránený sex, ale dával si pozor. Koľko mám ešte čakať, mám si ísť kúpiť test, či ešte ...

vyrážky

mám jeden problém, v intímnej oblasti sa mi spravili vyrážky a mám to tam začervenané, niekedy ma to bolí a svrbí..natierala som si canestenom.. ...

Vimax

dobry den chcem sa opytat na pripravok Vimax. je zarucene zväcsenie a zhrubnutie penisu? su zname nejake vedlajsie ucinky? oplati sa ho vobec uzivat? vdaka ...

Najnovšie obrázky z fotogalérie
Laura Laurinka klaudika pavlínka 6 mesiacov kazdy den sa takto pekne usmievam sofia