Sponzorované odkazy

Sexshop plní Vaše tajné priania
Internetový sexshop Vaša súkromná záležitosť. Nakupujte erotické pomôcky v sexshope www.najlacnejsisexshop.sk

Kontaktné šošovky
Široký výber kontaktných šošoviek a príslušenstva.

Farebné kontaktné šošovky
Pozerajte sa na svet farebne vdaka farebným kontaktným šošovkám.

Infekcia ? pomoc :(

Infekcia ? pomoc :(

Dobry vecer mam taky problem pred cca 3 tyzdnami sa mi stala taka neprijemna vec ked som sa holila tam dolu nestastnou nahodou som sa porezala nad konecnikom. Nebola to nejako velmi velka rezna rana ale tak dost mi to tieklo a dlho. Ked to prestalo tak som si to trosku natierala mastickou to mi pomahalao aspon to nestipalo ( z oriflamu take hojive vajicko )... potom sa to ako tak zacelilo bolo pokoj.... neskor ked som si myslela ze to uz bude OK tak som to nechala tak volne a nenatierala som to nicim a to bola asi chyba :( teraz je to horsie stej ranky sa mi spravili tak zvlastne hrholate vyrazky su vystupene neviem to presne popisat maju tvar asi ako ked si predstavite pokrcene listy ale male a tenucke ... take hnedaste su mam ich nad konecnikom a uz ich sem tam pozorujem aj tam hore ale len tak trosku len take posiate( hore len uplne malinke velkost ani nie hrasku). Nemam ziadne ine problemi ziadne palenie ani rezanie ani vytok ani zacervenanie ani mokvanie nic proste len nechpem co to moze byt... moze to byt len nejaka infekcia z konecnika ze by sa mi bola rozniesla alebo ja neviem teraz si na to davam Canesten dva a pol dva 3x za den trosku sa mi to zmensilo BOJIM SA... prosiim poradte mi ake maste by mi mohli pomoct a co sa da kupit v zahranici... som teraz mimo SVK na dlho a nemam tu svojho lekara...este a nevedla by som mu to ani vysvetlit :( som z toho zufala stasne s bojim :( Ja viem ze by bolo najlepsie ist stym k lekarovi ale nijako sa mi neda :( Vobec neviem odhadnut situaciu popisala som to snad dobre ... Je to nieco moc vazne ?? Som bezradna :( neviem co stym naozaj:( Za odpoved vopred Dakujem

Ako vložiť otázku?

Máte nejakú otázku? Ak si prajete vložiť nejakú otázku môžete to urobiť pomocou nášho formulára. Otázku môžete pridať úplne zadarmo a bez registrácie.

Sponzorované odkazy
Otázky z diskusnej poradne

hysterektomia

Dobrý večer,pred 3 týždňami som bola na operácií, vzali mi maternicu, vaječníky nechali,ešte stále sa cítim strašne slabá , mám bolesti, brucho mi strašne ťahá dole, chodím často močiť, jeden steh sa mi akosi nehojí.Som už úplne zufalá iné ženy píšu že sú uplne ok a ja neviem či ...

Antikoncepcia Jeanine

Vysadila som antikoncepciu Jeanine a mam 2 blistre čo som nespapala a nechcem to vyhodiť, nemate zaujem niektora? ...

Meškanie menštruácie

Dobrý deň, prosím Vás o radu! Nikdy mi nemeškávala menštruácia a teraz mi mešká 3dni ani sa necítim na to, že by mala prísť (vždy som mávala aspoň slabé bolesti brucha). Mala som s priateľom nechránený sex, ale dával si pozor. Koľko mám ešte čakať, mám si ísť kúpiť test, či ešte ...

vyrážky

mám jeden problém, v intímnej oblasti sa mi spravili vyrážky a mám to tam začervenané, niekedy ma to bolí a svrbí..natierala som si canestenom.. ...

Vimax

dobry den chcem sa opytat na pripravok Vimax. je zarucene zväcsenie a zhrubnutie penisu? su zname nejake vedlajsie ucinky? oplati sa ho vobec uzivat? vdaka ...

Najnovšie obrázky z fotogalérie
Laura Laurinka klaudika pavlínka 6 mesiacov kazdy den sa takto pekne usmievam sofia