Sponzorované odkazy

Sexshop plní Vaše tajné priania
Internetový sexshop Vaša súkromná záležitosť. Nakupujte erotické pomôcky v sexshope www.najlacnejsisexshop.sk

Kontaktné šošovky
Široký výber kontaktných šošoviek a príslušenstva.

Farebné kontaktné šošovky
Pozerajte sa na svet farebne vdaka farebným kontaktným šošovkám.

Hysterektomia

Hysterektomia

Dobry vecer,chcem sa opytat,co znamena,ked som mala na prepustacej sprave napisane po hysterektomii,ze "riziko z omeskania"a este sa chcem opytat,kedy mozem najskor darovat krv po hysterektomii.Hystologia bola ok a citim sa dobre,nemam ziadne problemy,len ma pobolievaju kosti,raz menej,raz viac.Dakujem za odpoved Romana

(10. 2. 2012 0:07:51)

Romana, neviem ako dlho si po hysterektomii, ale ja som 2 mesiac a bolesti kolien mi začali asi po mesiaci, lekár mi povedal, že to nie je z toho. Ja si myslím, že mám menej pohybu, o podstatne menej ako keď som chodila do roboty, ani doma. Pomaly to prestáva, som 2 mesiace po operácií. Ohľadom darovania krvi viem, že pol roka po operácii. Ale na to sa môžeš opýtať na stránke tranzfúznej služby. A už vôbec neviem ohľadom tej správy, ale nešla si neskoro na operáciu a nebolo to už nejaké riziko? Terka

(10. 2. 2012 0:13:13)

http://www.clinic24.eu/diskusia/301/hysterektomia.aspx Tu máš rôzne skúsennosti, pocity žien pred i po.... Terka

(10. 2. 2012 12:51:04)

Ďakujem Ti Terka,zabudla som napísať,že 23.02.bude pol roka po operácii,ale mňa nebolia kolená,ale kosti po celom tele,dokonca mi často i pri menšom pohybe praskajú.Na transfuzske som sa pýtala,každý hovorí inak,ale nedávno som dostala pozvánku na darovanie krvi do nášho mesta tak sa tam pôjdem poinformovať.

Ako vložiť otázku?

Máte nejakú otázku? Ak si prajete vložiť nejakú otázku môžete to urobiť pomocou nášho formulára. Otázku môžete pridať úplne zadarmo a bez registrácie.

Sponzorované odkazy
Otázky z diskusnej poradne

hysterektomia

Dobrý večer,pred 3 týždňami som bola na operácií, vzali mi maternicu, vaječníky nechali,ešte stále sa cítim strašne slabá , mám bolesti, brucho mi strašne ťahá dole, chodím často močiť, jeden steh sa mi akosi nehojí.Som už úplne zufalá iné ženy píšu že sú uplne ok a ja neviem či ...

Antikoncepcia Jeanine

Vysadila som antikoncepciu Jeanine a mam 2 blistre čo som nespapala a nechcem to vyhodiť, nemate zaujem niektora? ...

Meškanie menštruácie

Dobrý deň, prosím Vás o radu! Nikdy mi nemeškávala menštruácia a teraz mi mešká 3dni ani sa necítim na to, že by mala prísť (vždy som mávala aspoň slabé bolesti brucha). Mala som s priateľom nechránený sex, ale dával si pozor. Koľko mám ešte čakať, mám si ísť kúpiť test, či ešte ...

vyrážky

mám jeden problém, v intímnej oblasti sa mi spravili vyrážky a mám to tam začervenané, niekedy ma to bolí a svrbí..natierala som si canestenom.. ...

Vimax

dobry den chcem sa opytat na pripravok Vimax. je zarucene zväcsenie a zhrubnutie penisu? su zname nejake vedlajsie ucinky? oplati sa ho vobec uzivat? vdaka ...

Najnovšie obrázky z fotogalérie
Laura Laurinka klaudika pavlínka 6 mesiacov kazdy den sa takto pekne usmievam sofia