Hysterektomia
Dobry vecer,chcem sa opytat,co znamena,ked som mala na prepustacej sprave napisane po hysterektomii,ze "riziko z omeskania"a este sa chcem opytat,kedy mozem najskor darovat krv po hysterektomii.Hystologia bola ok a citim sa dobre,nemam ziadne problemy,len ma pobolievaju kosti,raz menej,raz viac.Dakujem za odpoved Romana
(10. 2. 2012 0:07:51)
Romana, neviem ako dlho si po hysterektomii, ale ja som 2 mesiac a bolesti kolien mi začali asi po mesiaci, lekár mi povedal, že to nie je z toho. Ja si myslím, že mám menej pohybu, o podstatne menej ako keď som chodila do roboty, ani doma. Pomaly to prestáva, som 2 mesiace po operácií. Ohľadom darovania krvi viem, že pol roka po operácii. Ale na to sa môžeš opýtať na stránke tranzfúznej služby. A už vôbec neviem ohľadom tej správy, ale nešla si neskoro na operáciu a nebolo to už nejaké riziko? Terka
(10. 2. 2012 0:13:13)
http://www.clinic24.eu/diskusia/301/hysterektomia.aspx
Tu máš rôzne skúsennosti, pocity žien pred i po.... Terka
(10. 2. 2012 12:51:04)
Ďakujem Ti Terka,zabudla som napísať,že 23.02.bude pol roka po operácii,ale mňa nebolia kolená,ale kosti po celom tele,dokonca mi často i pri menšom pohybe praskajú.Na transfuzske som sa pýtala,každý hovorí inak,ale nedávno som dostala pozvánku na darovanie krvi do nášho mesta tak sa tam pôjdem poinformovať.