Sponzorované odkazy

Sexshop plní Vaše tajné priania
Internetový sexshop Vaša súkromná záležitosť. Nakupujte erotické pomôcky v sexshope www.najlacnejsisexshop.sk

Kontaktné šošovky
Široký výber kontaktných šošoviek a príslušenstva.

Farebné kontaktné šošovky
Pozerajte sa na svet farebne vdaka farebným kontaktným šošovkám.

ma maly penis,alebo ja velku vaginu??

ma maly penis,alebo ja velku vaginu??

kt mi poradi,pri sexe partner neciti moju vaginu a ja sa urobim len na klitorise a jeho musim oralne urobit.dakujem..zatial som nemala takyto problem s byvalimy partnermi.

(20. 11. 2009 23:12:20)

A akeho "maleho" ma konkretne? Odkial ste, snad vam stym pomozem, ja 23cm

(20. 11. 2009 23:14:08)

No pardon, ja mam 24cm, tak hadam mlady pan dovolite a slecnu prenechate a analyzu mne.

(20. 11. 2009 23:16:16)

Pane, to sice moze byt pravda, ale ja ho mam aj dost tucneho, neviem teda ako vy, nieze by som sa chvastal, ale nejedna kricala od bolesti! Roman

(20. 11. 2009 23:17:57)

Vydely ste us v lidli gombasecku klobasu? urcite vijete, ze aku hrupku ma. Tak asi taka je aj moja cicina. Karol Polák, Skýcov

(20. 11. 2009 23:20:26)

taka cierna? pfuj ty chronta

(21. 11. 2009 22:34:47)

Obvykle ženská vagína sa dokáže prispôsobiť akémukoľvek hrubému, malému alebo veľkému penisu. To aspoň píše odborná literatúra. Ja by som ti doporučila cvičiť panvové dno, posilníš tým svaly a pošva sa stane užšia a stiahnutie môžeš používať aj pri styku, aby partner ju cítil. Ale treba zvoliť len vhodnú polohu, kde sa penis dostáva hlbšie a pošva je užšia. (pôrodná asistentka)

(6. 9. 2010 7:40:25)

Poradim vam,tiez som mal taky problem,az mi jeden pan dal cislo na isteho manika,ktory mi poslal take pruzinky s ktorymi si ho natahujem uz 6mesiacov s malymi pavzami,lebo je to trosku take tlakove ale nic to nieje proti indianom,ktori malym chlapcom vesaju 0,5kg kamene na vtaka. Mal som ho 6cm v klude a stoporeny 11,teraz podla jeho navodu ho mam 12v klude a 18stoporeny. Teraz asi dva tyzdne som presiel na silnejsiu pruzinku,zacina sa od 0,5hodiny..som na 1,5hodine,musi sa to do 4hodin vydrzat a potom na tomto case dlhsie zostat-šlachy sa natiahnu a mäsko dorastie. Funguje to! Stalo ma to 60euro s navodom a uz i manzelka je spokojnejsia. Zavolajte nuladevätstoštrnasťdvestosedemdesiatpäťnulatridsaťdva,ten Pan neberie telefon,no vybavi Vas. Pekny den!!

(22. 1. 2011 19:24:50)

Odkaz pre pána Karola Polaka,boh Vám asi nadelil väčšie prirodzenie a menej rozumu.Ak si nevieš nájsť partnerku tak skús ísť na bytunok a nedávaj príspevky do poradní.

(12. 7. 2011 17:01:21)

Nemôžem už ďalej takto žiť.ale pokúsim si ho predĺžiť o pár cm( na tých 20) Leopold...

(22. 8. 2011 20:17:39)

viete ze s tymi zavaziami sa po case stanete impotent ? prerusia sa vam cievy a vas Buqvak bude necitlivy . prajem prijemnu zabavu . radsej 15 cm , ako 25 cm impotent

Ako vložiť otázku?

Máte nejakú otázku? Ak si prajete vložiť nejakú otázku môžete to urobiť pomocou nášho formulára. Otázku môžete pridať úplne zadarmo a bez registrácie.

Sponzorované odkazy
Otázky z diskusnej poradne

Ako na to ?

Chcela by som vedieť ako sa počítaju plodné dni ?? ...Ďakujem ... ...

ahoj dievčatá

mňa čaká operácia 20.02.a strašne sa bojím hyserektómia radikálna s diagnozou rakoviny maternice má niekto skúsentosti prosím poraďte vlaďka z MT ...

hysterektomia

Dobrý večer,pred 3 týždňami som bola na operácií, vzali mi maternicu, vaječníky nechali,ešte stále sa cítim strašne slabá , mám bolesti, brucho mi strašne ťahá dole, chodím často močiť, jeden steh sa mi akosi nehojí.Som už úplne zufalá iné ženy píšu že sú uplne ok a ja neviem či ...

Antikoncepcia Maitalon

Ddobry den, pocula som, ze na trhu sa objavila nova znacka HAK-Maitalon, bohuzial mi o nej v lekarni nevedeli nic povedat a je tazke zohnat o nej info aj na internete. chcem sa opytat hlavne na jej vplyv na problematicku plet a na zavodnovanie. dakujem ...

Má niekto skúsnosť s tabletkami Mitalon

Ake su tabletky maitalon ...

Najnovšie obrázky z fotogalérie
Ančica Andrejka Andrejka moja ala neter moja jessica moja laska