Sponzorované odkazy

Sexshop plní Vaše tajné priania
Internetový sexshop Vaša súkromná záležitosť. Nakupujte erotické pomôcky v sexshope www.najlacnejsisexshop.sk

Kontaktné šošovky
Široký výber kontaktných šošoviek a príslušenstva.

Farebné kontaktné šošovky
Pozerajte sa na svet farebne vdaka farebným kontaktným šošovkám.

Močové cesty prosím radu

Močové cesty prosím radu

Dobrý deň. Prosím Vás rada by som sa poradila s urológom alebo niekým kto mal niečo podobné o mojom probléme, nakoľko som na urologickom vyšetrení ešte nebola. Už asi rok mám rovnaký problém, ktorý sa nezlešuje, a to bolesť pri styku v oblasti močovej rúry. Bola som na gynekologickom vyšetrení a z tejto stránky som vraj úple v poriadku. Bolest cítim aj pohmataním pri vchode do pošvy na hornej strany,hlavne cca 2-3cm od vchodu,cítim ju aj pri zavádzaní tampónu.Je to mierne bolestivé a pri hmataní to sposobuje aj nutkanie na močenie. Pred cca troma rokmi som mávala často zápaly močových ciest, ktoré som liečila voľnopredajnými liekmi s brusnicami, alebo lekár antibiotikami. Vtedy som ale tieto problémy nemala.Teraz som mala zápal cca pred 3/4 rokom raz, preliečený antibiotikami. Ked som bola u gynekológa, dal mi odporúčanie k urológovi, no ešte som tam nebola, kvoli časovému zaneprázdneniu. Viete mi poradiť čím by to mohlo byť sposobené , či sa mám obávať a ako to liečiť? Je to nepríjemne hlavne pri styku , kedy na začiatku pociťujem dosť bolest, partner musí byť veľmi opatrný, lebo je to veľmi nepríjemne. Potom to trochu prejde, ale potom mám to miesto podráždené aj dva dni.Ešte by som dodala, ze žijem normalnym sexuálnym životom, mám stáleho partnera uz dlhý cas, a nie je extrémne vyvinutý ze by mi tu bolest sposoboval on. písem to preto lebo presne na toto sa ma pýtam aj gynekolog. Ďakujem za Vaše rady.

(10. 9. 2010 11:21:32)

Ahoj. Prave som sa vratila z nemocnice zo zapalom obliciek.. skoro kazdy mesiac som trpela bolestou alebo nutkanim na mocenie. Postupne som zistila, ze je to vacsinou vyvolane po sexe. Partner ma aj rukou tak rozdrazdi ze to zastavit neviem, az sa z toho vyvola zenska ejakulacia, mam ten pocit. Brusnice, a cistota. Zatial sa s tym neda nic robit.

Ako vložiť otázku?

Máte nejakú otázku? Ak si prajete vložiť nejakú otázku môžete to urobiť pomocou nášho formulára. Otázku môžete pridať úplne zadarmo a bez registrácie.

Sponzorované odkazy
Otázky z diskusnej poradne

ahoj dievčatá

mňa čaká operácia 20.02.a strašne sa bojím hyserektómia radikálna s diagnozou rakoviny maternice má niekto skúsentosti prosím poraďte vlaďka z MT ...

hysterektomia

Dobrý večer,pred 3 týždňami som bola na operácií, vzali mi maternicu, vaječníky nechali,ešte stále sa cítim strašne slabá , mám bolesti, brucho mi strašne ťahá dole, chodím často močiť, jeden steh sa mi akosi nehojí.Som už úplne zufalá iné ženy píšu že sú uplne ok a ja neviem či ...

Antikoncepcia Maitalon

Ddobry den, pocula som, ze na trhu sa objavila nova znacka HAK-Maitalon, bohuzial mi o nej v lekarni nevedeli nic povedat a je tazke zohnat o nej info aj na internete. chcem sa opytat hlavne na jej vplyv na problematicku plet a na zavodnovanie. dakujem ...

Má niekto skúsnosť s tabletkami Mitalon

Ake su tabletky maitalon ...

Hysterektomia

Dobry vecer,chcem sa opytat,co znamena,ked som mala na prepustacej sprave napisane po hysterektomii,ze "riziko z omeskania"a este sa chcem opytat,kedy mozem najskor darovat krv po hysterektomii.Hystologia bola ok a citim sa dobre,nemam ziadne problemy,len ma pobolievaju kosti,raz ...

Najnovšie obrázky z fotogalérie
Ančica Andrejka Andrejka moja ala neter moja jessica moja laska