Problem pri vniknutí
zdravim prosim vas o pomoc. priatelka citi velku bolest ked chcem do nej vniknut, ale uz ked sa do nej dostanem tak jev poho, ale koli tej bolesti odmieta mat sex a ja uz som z toho zufaly, lebo k lekarovi ist nechce. baby prosim poradte ak ste mali niektora z vas podobny problem tak ako ste ho vyriesili? dakujem
(10. 9. 2010 11:14:01)
Ahoj. Niekedy aj ja mam ten problem. Myslim ze sa treba partnerke viac venovat, mal by si sa o nu starat, a maznat sa s nou az kym nebude spravne vlhka. Myslim ze jemne dotyky rukou po pokozke, alebo jazykom sa to spravi. Ak ani to nepojde, jednoducho kup lubrigant :)
(20. 9. 2010 10:29:24)
ahoj dakujem za odpoved....som skusal uz vselico...vlhka je dost..aj ked teraz som skusal nieco nove tak bola vlhka azaz :)..a aj lubrigant sme skusali....neviem..snad dalsi vikend to vyskusame ..uvidim..dam vediet ako som dopadol :) a este raz Dakujem
(20. 9. 2010 11:29:25)
podla mna by sa mala liecit, to nie je normalne, ja som to tiez prezila, bud je zapalena, ale inak neviem v com by bol problem. Moja samoliecba bola roztok Betadine, a kazdy den sa s nim umyvat.
(21. 9. 2010 16:59:12)
no zdielam odpovede plnohodnotne aj ten roztok a ano je tekute mydlo na intymne partie pouzivali sme ho aj my ajked sme to nepotrebovali ale je to istotne lepsie aj muz sa stym moze umyvat :))
(22. 9. 2010 8:54:25)
a k comu je vlastne dobry ten rozok Betadine.....alebo to tekute mydlo...aky to ma vlastne ucinok....urcitejej to vsak navrhnem.....a dakujem za pomoc!! :)