Sponzorované odkazy

Sexshop plní Vaše tajné priania
Internetový sexshop Vaša súkromná záležitosť. Nakupujte erotické pomôcky v sexshope www.najlacnejsisexshop.sk

Kontaktné šošovky
Široký výber kontaktných šošoviek a príslušenstva.

Farebné kontaktné šošovky
Pozerajte sa na svet farebne vdaka farebným kontaktným šošovkám.

Má niekto skúsnosť s tabletkami Mitalon

Má niekto skúsnosť s tabletkami Mitalon

Ake su tabletky maitalon

(13. 9. 2010 14:28:26)

ja by som sa tiež chcela opýtať na maitalon, hlavne či sa dobre znáša a aká je približná cena.

(17. 9. 2010 12:01:27)

dnes som si bola predpísať antikoncepciu a túto mi predpísali...skúsenosti teda ešte žiadne nemám. stojí 31 eur neviem koľko centov. a viem ti ešte toľko povedať, že sa berie 21 dní, teda 7 dní vynechávaš. to je asi všetko :) jhaj a ešte že som nové na trhu, preto mám trocha obavy...ale uvidím

(17. 9. 2010 15:43:51)

dobrý deň, dnes mi doktor predpísal tiež Maitalon, povedal že stojí okolo 33 EUR za mesiac, je to pravda? Nie je to cena za 3 mesiace? Ďakujem

(18. 9. 2010 18:49:52)

dobrý den..ja tu antikoncepciu mam, tiež som ju nedávno začala užívať..a cena 33 € je za 3 mesiace..vobec mi po prvej tabletke nebolo zle takže na mna neposobi zatial zle, no každý je iný...je to novinka ale v lekárni vam ju v pohodičke objednajú..:)

(19. 9. 2010 12:15:01)

dobry den ja zacinam uzivat vo stvrtok tak uvidim..doktorka povedala ze je dobra a vraj sa ponej nepribera

(19. 9. 2010 21:57:16)

Ja som ju začala užívať od Piatku, čakám čo bude nasledovať, tiež mám isté obavy, som zvedavá, pretože som predtým brala tabletky Chloe a tie boli vynikajúce, až na to, že ma po čase začali dosť bolievať prsia, a to už týždeň vopred ako som mala dobrať balenie. Teraz som vešmi zvedavá a budem čakať na rady a Vaše skúsenosti.

(20. 9. 2010 14:30:19)

Dnes mi ju tiež lekár predpísal. V lekárni pozerali na to ako na drogu :-)Bola som prvá s týmito tabletkami. Keď budem mať po čase skúsenosti, dám vedieť ...

(21. 9. 2010 11:53:13)

Ja som si dnes bola u doktora vypýtať nový predpis pretože už na ten starý mi lekárnička nechcela dať antikoncepciu. Užívam Yadine je to najdrahšia antikoncepcia na trhu na mesiac stojí okolo 15 eur no v ktorej lekárni ako, a doktor mi dnes vraví, že mailton je antikoncepcia vyrobená presne tak ako Yadine len má iný názov a iného výrobcu ale je to vraj taká istá antikoncepcia ako tá moja a ja som s mojou veľmi spokojná. Beriem ju už 3 roky nepribrala som len čo mi prsia narástli. Tak uvidíme či to bude to isté...

(22. 9. 2010 14:56:28)

dobrý deň...mne je tueiž dnes predpísala doktorka, tak som zvedavá že aká bude :-) dúfam že po nej nepriberiem veĺa a že z nej nebudem mať veďĺajšie účinky

(23. 9. 2010 17:41:46)

dobrý deň chcem sa spýtať, že či ste niektorá aj fajčiarka čo užíva Maitalon, ja som s fajčením po začatí užívaní Maitalonu uplne skončila...vy ako?

(25. 9. 2010 17:08:38)

:) tesim sa,ze som natrafila na tuto stranku..totizto mam tiez maitalon a pochybovala som o nich, ale pisete ze sa vam znasaju dobre dnes si idem dat prvu tabletku..tak dufam,ze s tym nebudem mat ziadne problemy :)

(27. 9. 2010 10:34:42)

Ahooooj....bola som zvedava na nazory a komentare k antikoncepcii MAITALON..ale nejak nikto zatial nic o nej nevie..vraj ide o novinku na trhu a do obehu sa dostala az tento mesiac...myslim ze ziadna z nas by nemala mat s nou problemy, lebo je to najnovsia antika a uz je vyvinutejsia ako tie starsie...pytala som si u svojho gynekologa antikoncepciu na zlepsenie kvality pleti a aby som z nej NEpribrala...tiez z neho nemam ziadna vedlajsie ucinky a zatial ho znasam dobre...tak dufam ze aj vam dobre sadne :)...budem rada ak sa podelite o nejake skusenosti s touto antikou ;)..s pozdravom Lulu :)

(29. 9. 2010 11:25:32)

Ahojte..Chcem vás poprosiť o radu.Tento mesiac som začala užívať maitalon a bola som spokojná, no po skončený menzesu, sa objavilo špinenie. To som brala normálne, ale teraz je to silnejšie, ako keby sa mi vrátil menzes. Tabletky som brať prvý deň a beriem ich pravidelne. Je to normálne ak je to moja prvá antikoncepcia? Aj v prsiach cítim napätie. Ustáli sa to, alebo treba ísť k lekárovi? Môže to byť iba tým, že mi nesadli tabletky?

(29. 9. 2010 21:47:51)

Ahoj, mám podobný problém, tiež po skončení prvej menštruácie s MAITALONom, mám špinenie. Neviem či je to v poriadku, inak zatiaľ žiadne vedľajšie účinky nepociťujem, tak snáď sa to časom napraví:)

(30. 9. 2010 18:42:26)

ahojte, tak ja mam tiež taký problém. po skončení menštruácie som mala špinenie, a bolia ma aj trochu prsia - aj ked toto prechadza. a to by mi ani nevadilo, len mam taky pocit na zvracanie a neviem ci to moze byt z tych tabletiek.

(1. 10. 2010 13:53:35)

Ahojte,Aj mne dnes doktorka predpísala MAITALON,pred tým som užívala YADINE,,,,tvrdí že je to vyrobené na tom istom princípe ako YADINE,,,teda je to napodobenina za tu istu cenu,dúfam že snou budem spokojná nakolko by sa snej nemalo priberať,dnes začínam užívať :D

(1. 10. 2010 14:05:33)

ahojte,tiez mam recept na antikoncepciu s nazvom MAITALON a tiez mam take skusenosti,ze v lekarniach este nie je ani na trhu a pod takym istym kodom ho poznaju pod nazvom ARABELA.Ja osobne este nemam skusenosti s antikoncepciou a preto ak ju budem uzivat,chcela by som vediet viac,hlavne ci je spolahliva,aby mi z toho nebolo na zvracanie a tiez,aby mi prsia z toho nenarastli,mam ich take ako ich akurat chcem mat :)),tak mi dajte vediet vsetky tie co uz mate skusenosti.pa pa

(3. 10. 2010 16:15:26)

Ahojte, min.rok som prekonala 2 gyn.operácie, bolo by všetko v poriadku, no komplikujú mi to cysty, ktoré nie a nie prestať rásť. V stredu som bola na kontrolu, opäť sú tam 4 a dosť veľké..Doktorka mi predpísala hormonálnu liečbu na pol roka a presne Maitalon, vraj veľmi pomáhajú aj proti tvorbe cýst. Zajtra si ich idem vybrať, ak ich nebudú mať, tak objednajú. Som veľmi zvedavá, či mi pomôžu aj na tento problém, uvidím časom..Prajem Vám všetkým slečnám, ženám, mamičkám veľa zdravíčka..s pozdravom Gabika:)

(4. 10. 2010 18:06:17)

ahojte baby,od zajtra tiez zacinam brat Maitalon tak som zvedava :) ..ak uz to niektora beriete dlhsie prosim napiste ci ste zatial spokojne a ako to znasate lebo snazila som sa nieco o tychto tabletkach zistit,no ale zial vela som toho nezistila. Dakujem vopred za vase info :)..ps.tak dufam ze ostaneme stihle :D:D

(4. 10. 2010 19:44:44)

Baby, maitalon je len generikum - napodobenina yadine. Stoja rovnako, akurat generika maju viac neziaducich ucinkov. Tiez mi lekar chcel dat maitalon, ale spytala som sa ho, ze naco, ked yadine je original a stoji rovnako. Nerozumiem, naco vzniklo generikum, ked nie je vyrazne lacnejsie. Cize ja rozhodne chcem original, nie napodobeninu...

(5. 10. 2010 12:34:37)

Ahojte,tak opat sa zapajam do diskusie a uz mam iste skusenosti s Maitalonom...citala som ze vacsina ma po menstruaacii spinenie a to mam aj ja uz 12 den, a pocitujem silnu bolest laveho prsnika...akoby mi stvrdol a na dotyk ma dost boli...spociatku som pri antikoncepcii pocitovala aj dost velky hlad ale teraz je to uz normalne..myslite si, ze telo si na to zvykne alebo mam zmenit antikoncepciu?...o5 s pozdravom Lulu :)

(5. 10. 2010 15:15:59)

Vraj si telo musí na antikoncepciu zvyknúť, gynekológ mi povedal, že ak výtok neprejde do 3 mesiacov, treba ju zmeniť. Osobne nepociťujem nijaké iné nežiadúce účinky:)

(5. 10. 2010 19:06:18)

Ja by som sa tiez chcela opytat na tu antikontepciu Maitalon..Zeci ma s tym nejake problemy a ked tak ake by som rada vedela..DUfam ze je to dobrea natikoncepcia pretoze naposledy co som brala a ta bola Qlaira tak nejak sa vola lenzee som z nej pribrala 8kg..No tak snad z tej nepriberiem a nebudu tam ziadne komplikacie co sa tyka bolenie prst alebo nejake vytoky...???

(5. 10. 2010 19:15:32)

Ahojte baby, ja beriem maitalon 12. deň, menzes bola krátka, ale špinenie takmer neustále. Žiadne bolesti prsnikov neboli, iba mierné návaly nevoľnosti. No myslím, že to môže byť na začiatku užívania akejkoľvek antikoncepcie.. Je to zmena pre organizmus..;) som rada, že som objavila túto diskusiu a viem, že v tom nie som sama!;)

(5. 10. 2010 20:04:05)

Ahojte,chcel by som sa opytat,zeci pri antikoncepcii je normalne mavat vytoky?

(6. 10. 2010 12:57:41)

Caute baby, ja by som sa chcela spytat, ze v ktorej lekarni ste Maitalon kupili, lebo ja ho nemozem nikde zohnat. Dakujem pekne

(6. 10. 2010 13:45:15)

no ja som tiez dostala od lekarky odporucanie na maitalon.. chvilu mi v Ke trvalo kym som nasla lekaren kde ju maju a aj cena ma prekvapila.. na 3mesiace cca 22€(v poliklinike Univerzitnej nemocnice Tr.SNP na poschodi) .. takze som zvedava, ze aka bude..

(6. 10. 2010 14:34:31)

Pardon, zabudla som napisat, ze v Bratislave :)

(6. 10. 2010 19:30:07)

Ahojte! Aj ja beriem maitalon už 12 tabletku a menzes bol tiež kratky, menej bolestivý, ale uz 10ty deň mám hnedý výtok, pocit na vracanie ráno ale inak o.k. Tiež neviem či to tak má byť alebo zájsť k lekárovi. Som rada že som našla túto stránku a ak niekto berie maitalon dlhšie nech sa ozve. Dakujem

(6. 10. 2010 20:04:03)

No 22 eur je super cena, ja som ju kúpila v lekárni v kauflande nejak za 33. tam mi ju objednali. a už užívam maitalon 14 dní a výtok mi už myslím prechodí. Inak nepociťujem asi žiadne iné problémy:)

(6. 10. 2010 20:10:27)

ahojte, tak ja uz ju mam 17 den. tiez som zo zaciatku mala spinenie, aj ma boleli prsia (mierne sa mi zväcsili), aj nevolno mi bolo, ale teraz je uz vsetko v poriadku. prsia prestali boliet, ani nevolnosti nemam. ale tak uvidim, ako to bude po dalsej menstruacii. jedine co mi ostava je, ze som mierne naladova :(

(7. 10. 2010 11:10:08)

no aj ja ju beriem ale 6. den dva dni mi bolo zle a tiez som bola nejaka stale hladna ()az mi bolo zle od hladu) :D vcera som uz nebola uvidim ako dnes...uz mi aj konci menzes sa cudujem ze o tri dni skorej ako by mal...som zvedava ci budem mat aj ja spinenie....zatial nic

(8. 10. 2010 19:50:26)

Ahojte, dnes mi môj dr tiež predpísal Maitalon tak som zvedava ako na ňu zareágujem... v lekarni na Myjave som ju zohnala hneď a balenie na mesiac ma stalo len 10 eur.

(8. 10. 2010 21:23:33)

ahojte! mne tiez dnes lekar predpisal Maitalon, lebo predtym som brala Novynette, a vobec som s tym nebola spokojna, tak lekar usudil ze potrebujem asi vyssiu hladinu zenskych hormonov tak mi dal Maitalon. Vraj sa z toho nepribera a zlepsuje to plet. Uvidim ze ako na to zareaguje moje telo, ale aj ked som brala Novynette tak som prvy mesiac v kuse spinila, cely mesiac, ale potom to preslo, tak hadam to bude aj s maitalon tak isto :-)

(8. 10. 2010 22:44:43)

ahojte :) ja beriem Maitalon uz 13.den... je to moja prva HAK..zatial pocitujem len bolesti prsnikov...ale na zaciatku mi dr. povedala ze telo si musi na Hak zvyknut a ze spinenie je zo zaciatku normalne a malo by to po case prestat...ale vraj nemam zabudnut dodrziavat pitny rezim kedze su odvodnovacie a zabrani to pripadnym bolestiam hlavy...

(11. 10. 2010 13:53:35)

ahojte ja tiez beriem maitalon 13 den tiez som na zaciatku pocitovala nevolnosti ale uz to ustalo. Spinenie nemam ziadne a dufam ze ani nebude...a taktiez nemam ziande ukrutne chutky do jedla ake som mala pri predoslej HAK z coho sa velmi tesim. Jedine co na sebe badam je naladovost a nizsie libido :(

(11. 10. 2010 21:02:44)

Prosím Vás, v ktorej lekárni v BB alebo BR predávajú Maitalon za nejakú prijateľnejšiu sumu? Dnes som bola v lekárni v Kauflande a tam mi lekárnik zahlásil, že 14€ za 1 mesiac... Čo sa mi zdá až príliš moc na to, že je to generikum. Ďakujem Maťa

(12. 10. 2010 9:42:43)

Cena Maitalonu je všade iná..niekde stojí mesiac 15 €, ale ja som našťastie v Nitre natrafila na cenu 19 € na 3 mesiace. Špinenie mi asi po 15 dňoch zmizlo, jedine čo ma teraz trápi je napätie v prsiach, miestami až bolesť. Teraz mám prestávku, takže je to už lepšie a uvidím, aký bude druhý mesiac.

(12. 10. 2010 10:02:32)

Prosím Ťa v Nitre si kde natrafila na takú cenu?? ďakujem

(12. 10. 2010 11:06:11)

Na pešej zóne...myslím že sa to volá lekaren u sv. rafaela...ja som bola prekvapená z tej ceny, lebo na klokočine ma mesiac vyšiel 11 €..

(12. 10. 2010 11:10:47)

a napiste pls po kolkych dnoch cez tu prestavku sa dostavia kramy asi tak....

(12. 10. 2010 13:42:22)

po mesiaci uzivania MAITALONU sa mi vyrazne zvacsili prsia ale pocitujem v nich bolest,zlepsenie pleti ale nevidim ziadne...skor mozem povedat ze mam akne este horsie ako predtym :(..ale zvysilo sa mi libido a stale mam chut na sex...naladovost ani nie ;)

(12. 10. 2010 16:20:40)

zdravím:) Tak ja som tiež začala včera s maitalonom, balenie na 3 mesiace by ma malo vyjsť okolo 30€. Dnes som hodila do seba 2. tabletku, zatiaľ nepociťujem nič, jediné a čo ani z toho zrejme nie je, je zvýšený apetít na sex :) ale keďže menštr. stále pretrváva, tak to bude asi z prekrvenia :) po užití prvého blistru sa ozvem zasa :) uvidíme, čo sa zmení :)A tiež by ma zaujímalo či je tu nejaká fajčiarka s hak.

(13. 10. 2010 22:42:58)

dobrý večer baby..ja som dobrala už prvý blister a menzes som dostala na 3 deň..Jediný problém mám s napätím v prsiach ale inak je to všetko v pohode :) zatiaľ :).Ja by som chcela vedieť či maitalon užíva epileptička..

(14. 10. 2010 22:36:18)

čawte ja som fajčiarka ale odkedy bberiem maitalon obmedzujem to..vy ste ako na tom???

(15. 10. 2010 11:08:47)

no baby ja berem MAITALON druhy mesiac a to spinenie mi len po menstruacii na tyzden prestalo a zase sa objavilo tak ja uz neviem ... mam este pockat ci sa to upravi aj dalsi mesiac alebo mam ist ginosovi ??? :(

(15. 10. 2010 12:31:52)

ževraj prvé 3 mesiace je to normálne..

(15. 10. 2010 13:59:58)

AJ mne dnes predpisala doktorka maitalon. Pred tym som 3 roky brala chloe tak som zvedava..

(15. 10. 2010 23:20:44)

Ahojte baby, predtým som brala Lindynette 30, potom 20... tak som si dala niekoľkomesačnú prestávku, lebo som mala pocit, že som začala priberať a znížila sa mi dosť aj chuť na sex... No žiaľ cyklus sa mi neupravil ani po nejakom čase, takže lekár to už nepripísal len vysadeniu, ale aj ďalším mojím problémom... Bola som nervózna z toho, že ho nemám pod kontrolou, tak som ho poprosila, aby mi predpísal opäť tabletky. Odporučil mi Maitalon, vraj obsahuje okrem hormónu E, ešte aj nejaký hormón na D (nepamätám si ďalej), a ten vraj upravuje to, čo napáchal hormón E. Lindynette obsahoval len ten E. :) že vlastne zadržiava vodu a to na D, to nejak eliminuje:D neviem, či ma chápete. Povedal mi, že sa mám odvážiť kým to začnem brať a potom aj po mesiaci. Tabletky mám už doma, len zatiaľ ešte beriem iné tabletky na to, aby som vôbec menštruáciu dostala. No a potom začínam. Uvidím, ale dosť sa bojím toho špinenia napätia v prsníkoch... Daniela

(16. 10. 2010 11:23:33)

Špinenie nemá každý...u každého to je inak...mňa len boleli prsia a dosť sa mi aj zväčšili a trochu ma bolela hlava...ale pri HAK treba dodržiavať pitný režim..odkedy pijem viac vody tak ma hlava nebolí a prsia stále bolia menej :)) špinenie aj bolesti pŕs by mali časom miznúť, telo si musí zvyknúť na HAK :)

(18. 10. 2010 11:27:40)

ahojte baby, mne tiez minuly tyzden lekar predpisal Maitalon, vraj je dobra a nepribera sa z nej, este ju nemam odskusanu, lebo cakam na menstruaciu, mne ale povedal ze treba vydrzat tie prve tri mesiace, u ktorej kolvek HAK mozu byt spinenia, a ine vedlajsie ucinky, ak sa to ale po tych troch mesiacoch neupravi, vtedy treba zajst k lekarovi a vymenit tabletky.

(18. 10. 2010 17:28:22)

ahojte baby,no ja uz beriem maitalon presne 14dni. Zatial nepocitujem nejake vyrazne neziaduce ucinky az na bolest prs,ale nieje to az take zle,ze bysa to nedalo vydrzat. A trocha ma bolieva hlava.Ale inak je to celkom ok tak uvidim ako bude dalej.

(19. 10. 2010 11:19:00)

hellou girls, ja som brala Belaru asi 4 roky, ale uz na konci ma asi 1/2 roka bolela hlava (dokonca som mavala niekedy aj migreny) vzdy pri tyzdennej prestavke - a to nesmie !!!. Dr. mi zmenila na Qlairu, tu beriem teraz rok, ale mam pocit, ze som po nej pribrala (aj ked lekarka tvrdila, ze to nie je možné), a hlavne bola dost draha cca 17 €/mesiac. Tak dnes mi predpisala MAITALON. Tak uvidime - o tyzden s nim zacnem. Dufam, ze nebudu bolesti, ako niektore pisete... a hlavne dufam, ze mi nenarastu prsia este viac... :-( Držím všetkým palčeky :-)

(19. 10. 2010 17:32:40)

ahojte ... dnes akurat aj mne predpisal lekar tuto antikoncepciu ...zacinam ju brat ale az o 2 tyzdne ....takze som zvedava ako zareaguje...ale tesim sa tym plusom co ste spominali.... len este najst tu lekaren kde bude v super cene :)

(20. 10. 2010 13:41:44)

Ahojte, ja beriem maitalon zatiaľ len týždeň. Špinenie nemám, no zhoršila sa mi pleť. Dovtedy, než som začala užívať Maitalon som nemala problém s pleťou a teraz ju mám výrazne horšiu :-( uvidím, čo to spraví časom...

(20. 10. 2010 17:50:12)

Ahojte..ja beriem Maitalon už druhý mesiac. Prvý som mala špinenie a bolesti prsníkov. Doktor mi potvrdil, že je to také 3 - 4 mesiace normálne. Po prestávke nemám ani špinenie, ani bolesti v prsiach. Treba tiež dodržiavať pitný režim a mne sa pleť naopak výrazne zlepšila :) takže ja som zatiaľ spokojná. Dúfam, že aj vám sa polepší :)

(21. 10. 2010 16:48:20)

ahojte.. ja beriem maitalon jeden mesiac teraz akruat cakam na krvacanie ale som mala strasne dlho spinenie asi 2 tyzdne ale mi narastli prsia to sa mi paci :) ale teraz nakonci sa mi dostavili strasne vytoky ale to uplne brutalne ked mi skonci krvacanie tak pojdem k doktorovi ktohvie mozno mi to nesadlo

(22. 10. 2010 17:50:23)

Ahojte.. ja tiež beriem maitalon prvý mesiac.. mám stále špinenie ale doktorka mi povedala že to nie je nič neobvyklé dokedy si telo na to zvykne.. po dožívaní balenia by to malo skončiť takže si počkám ... :) ... nemám s ňou problém len odkedy ju beriem som začala chudnúť! :) .. tak sa snažím znova nabrať na pôvodnú váhu! :)

(23. 10. 2010 9:58:51)

Ahojte, ja dnes zacinam brat maitalon porvy krat...dufam, ze nepriberiem, ale bola by som rada keby mi narastli prsia ;) a tiez keby sa mi zlepsila plet :)

(25. 10. 2010 22:20:57)

Ahojte baby,mne lekar tiez minuly tyzden predpisal Maitalon povedal,ze je lepsi ako Lindynette...mala som mensi problem zohnat ich no nakoniec sa podarilo...pytala som sa lekarnicky aby mi povedala viac o nich...dozvedela som sa iba tolko,ze sa najlepsie beru po jedle a okolo 5 hod...mozu sa objavit mensie tazkosti ako je nevolnost,ze treba iba vydrzat...tento tyzden ich zacnem uzivat aj ja tak uvidim...bola by som tiez rada,keby mi prsia trocha narastli :))

(26. 10. 2010 11:49:07)

Ahojte, aj mne lekár predpísal Maitalon, kôli problému pri menštruácii a povedal že po meštruácií celých 21 dní čo budem užívať Meitalon možem špiniť,že sa nemám ničoho báť, a počas tých 7 dní čo budem mať prestávku mám prísť k nemu ako na kontrolu, a keď s ňou budem spokojná tak mi zase predpíše. Takže si myslím, že sa nemusíte ničoho obávať keď budete po menštruácii špiniť, je to normálne, telo si ešte len zvyka. :)) no len strašne sa bojím toho, že po nej priberiem, a to by som veľmi nechcela :(

(26. 10. 2010 19:40:05)

Ahojte, beriem Maitalon 4. deň, pleť sa mi výrazne zlepšila. Jediný vedlajší účinok, ktorý momentálne pozorujem je nevoľnosť, ktorá sa dostavuje 2 a viac hodín po užití a najmä v noci sa prebudím na menšiu nevolnosť, ale nič, čoby sa nedalo zvládnuť:)

(26. 10. 2010 22:19:47)

Ahojte.No ako tu čítam,skoro každá má nejaké vedľajšie účinky:-( Tak som zvedavá.Doteraz som brala Novynette,dnes mi lekár predpísal Maitalon.Dúfam,že ho budem znášať dobre,ako doteraz čo som brala:-)

(27. 10. 2010 19:34:05)

Ahojte, ja beriem Maitalon už 3. týždeň, predtým som rok brala Regulon, ale ten mi časom nejak prestal vyhovovať, mala som špinenie,moja váha začala klesať, takže aj prsia sa mi oveľa zmenšila...bola som celkovo nespokojná. Po dohode s doktorkou a prečítaní si referencii o Maitalone, co je v podstate to iste co Yadine, som sa rozhodla pren.Je vraj dobry na plet, nepribera sa z neho, vraj iba prsia by sa mali zvacsit a nemali by sme mat pri jeho uzivani az take zmeny nalad, hlavne pred menstruaciou. Ako citam,vela z vas tu pise o spineni, no ja zatial ziadne spinenie nemam, tak uvidime po prvej menstruacii. Napatie v prsiach takisto nemam, ale to je uplne normalne pri zmene antikoncepcie,ale hlavne som zvedava, ci sa mi naozaj zvacsia prsia :) Takze ak sa budete citit po 3 tyzdnoch minimalne ako ja, odporucam :)

(27. 10. 2010 21:02:29)

Ako vidím, tak tu nieje veľa dobrých reakcií na tvorbu vyrážok. Ja som si ho dala hlavne kôli tej mojej problematickej pleti, hlavne akné. Dúfam, že to dobre dopadne. Tie vedľajšie účinky ma dosť nastrašili :( Tá písomná informácia je veľká ako dve A3-ky. Uf, uvidím, čo to dá, dosť mám strach, keďže je to moja prvá antikoncepcia, dúfam však, že to dobre dopadne. Držte mi palce :)

(28. 10. 2010 23:40:46)

ahojte dievcata, ja som MAITALON zacala brat len nedavno a zatial nebadam na sebe ziadne zmeny.toho ze mate spinenie sa vobec nebojte, je to uplne normalna vec, telo sa len potrebuje vyrovnat s davkou hormonov navyse,nezda sa to ale v tej malej tabletke musi byt dostatok hormonov na to aby ste telo oklamali a vajicka sa prestali uvolnovat rovnako ako pri tehotenstve. to ze mate vytok je tiez normalne,kazda telna dutina vylucuje(sliny, sople...)a dokonca pri HAK moze byt ten vytok intenzivnejsi pretoze sa tvori hustejsi hlien ktory tiez zabranuje preniknutiu spermii,pokial vytok nepachne alebo nema nejaku zltkastu farbu,...tak je to v poriadku. a ak sa vam zda ze akne je este horsie ako bolo, nebojte sa, upchate pory sa musia vycistit same:)necistota ktora sa usadi v pleti sa dostane von a budete pekne. a vela z vas tu pisalo, ze kde zozenu tabletky lacnejsie, ja mam skusenost ze v roznych obchodnych centrach su najdrahsie, potom v blizkosti nemocnic a poliklinik a najlacnejsie tabletky som vzdy kupila v lekarnach "od ruky", v bocnych uliciach hlavnej...proste tam kde ju objavite len nahodou,lebo trebars hladate najkratsiu cestu na MHD:) a jednu vec by som vam poradila, pokial mate stavy pre ktore s vami uz blizky nevedia vydrzat:D alebo vy sa citite zle ci uz mate bolesti hlavy, rychlo meniace sa nalady a nechut na sex tak ich radsej rychlo vymente.kazda zena je ina, jedna je chuda druha nie, jedna malicka druha sportovkyna a preto kazdej vyhovuje ine mnozstvo ucinnych latok v HAK. ja som 3 roky brala REGULON a az po tych 3 rokoch sa mi zacalo vsetko menit, telo sa mi zavodnilo a libido uplne kleslo a predpokladam ze HAK nema fungovat az do takej miery ze uplne prestanem mat chut na sex:D. tak vela stastia:)

(29. 10. 2010 10:27:12)

Ahojte.. v stredu som zacala s 1. tabletou v 1. den cyklu (menstruacie). Je normalne, ze po jednom dni krvacanie prestalo? Inak vsetko ok, ziadne zmeny nalad ani nevolnosti. Dakujem

(29. 10. 2010 14:40:21)

ja tiež beriem tie tabletky už mesiac...a cítim sa fantasticky...nieje mi zle ani nemám problém s náladami...akurát mi vychádza týždeň bez nich takže uvidím ako to bude prebiehať...ale zatiaľ je to fajn...na jeden mesiac ma to vychádza okolo 13 e

(30. 10. 2010 13:05:08)

To ze prestalo krvacanie vraj moze nastat aspon tak mi povedala moja lekarka..lebo mne sa to nestalo...ja beriem uz 2 blister a som zatial spokojna...jedine negativum je ze mam dost chut na jedlo :((( 3-mesacne balenie ma vyslo 21 eur :) zalezi od lekarne :)

(30. 10. 2010 13:53:12)

baby mozem sa spytat jednu vec??? mozno to bude zniet hlupo ale neda mi to...ked uz beriete HAK tak pri milovani..priatel konci vo vas alebo mimo???

(30. 10. 2010 19:16:55)

:)moj priatel konci mimo a neviem mu vysvetlit ze nemusi lebo beriem tabletky:)ale zvykla som si a aspon nieco si nechame po svadbe :D :D :D

(31. 10. 2010 15:52:12)

U mňa končil mimo... Teda to bolo s bývalým. Nikdy nie do mňa, ani keď sme boli ešte na kondómoch... Teraz mám nového s ním som to zatiaľ tiež len s kondómami a tak nejak už som dovolila aj do mňa. Neviem, cítila som to tak. Teraz som mala menštruáciu, tak som začala brať tabletky, čiže zajtra by sme už relatívne mohli aj bez a s ukončením do mňa, ale aj tak mam strach nejaký:)

(31. 10. 2010 20:55:57)

ved o to ide..o ten strach..ze skonci do mna a potom budem cely mesiac trpnut ci dostanem kramy...ale on vravi ze ked beriem tabletky nemame sa coho bat :) ale u mna je stale ten vnutorny strach :)

(31. 10. 2010 23:00:54)

chápem :) vravím, ja to mám tak isto, stále myslím na to jedno percento, ktoré tam pri nich chýba :)

(1. 11. 2010 10:51:37)

to jedno percento je vraj nezodpovednost zien: ked neberu v pravidelnom case a ked beru napr antibiotika a vtedy sa nechrania aj inak alebo piju fajcia...ale ak dodrzujes vsetky zasady a beries tak ako mas tak by to malo byt tych 100%

(1. 11. 2010 11:10:51)

ahojte. ja som uz zacala brat druhy blister akurat som si dala z neho tretiu tabletku...moje neziaduce ucinky su ze ma boleli tie prsia (ale teraz cez pauzu ma uplne prestali a zatial este nezacali) a jedno prso mi narastlo viac ako druhe (doteraz som to jedno mala mensie a teraz ho mam vacsie ach :D), plet sa mi zhorsila sa mi sem tam urobi taky velky pupak na cele :(, spinenie som nemala akurat teraz tento menzes vyvolany pauzou som dostala na treti den hnusny silny tmavohnedy vytok potom celkom v pohode slabe ale mam ece uplne slabulinky vytok treti den (tipujem ze zajtra uz prestane)...a uz neviem co som chcela si spomenem urcite ked to dodoslem :)) a inak neposunuli ste si cas davky ked sa pretacali hodiny ze? :D...aaa pohlavny styk som ece nemala co ich uzivam, ale tiez sa bojim toho percenta :) (som daka pohadana s priatelom, ale to nedavam za vinu tabletkam lebo k inym som normalna, alebo zeby posobili len na nho?:D)

(2. 11. 2010 19:40:12)

hmmmm....baby,tak mi teda poradte....ja som teraz nebrala HAK, lebo mi robili krvne testy a potreboval doktor, aby ho nemylilo, ci to nerobia tabletky...a chce mi teraz zmenit HAK prave na Maitalon...no ako tak citam na roznych weboch, tak som sa docitala, ze toto je vraj kopia Yadine....tak co si myslite...mam to skusite aj tak s tym maitalonom? :D och, to moje sklonovanie :D ci mam bojovat, ze ja chcem Yadine? ci cosi myslite vy? :D

(3. 11. 2010 12:44:57)

no myslim ze nemusis bojovat o Yadine ked Maitalon je generikum Yadine, cize to iste zlozenie za dost rozdielnu cenu. minule prave o tych generikach rozpravali v televiznych ze vacsina liekov na nasom trhu je generikum a ani to netusime ze este aj ruzove tabletky proti bolesti su generikum a farmaceuti sa tak vyjadrovali ze niektore lieciva su dost drahe a z toho dovodu aj ponukaju alternativne riesenie, teda lieciva s rovnakym ucinkom ale s rozdielnou cenou.ale rozhodnutie je na tebe. ja som vzdy povedala svojej lekarke ze do akej ceny by som chcela tabletky a Maitalon mi dala bez rozmyslania ze je to vynikajuca HAK a za vybornu cenu :) a som naozaj spokojna

(3. 11. 2010 18:56:06)

:) diky moc za radu :) tak ja ich teda vyskusam :) ved keby mi nesadli, tak s to moze kedykolvek zmenit :) verim, ze aj ja budem s nimi rovnako spokojna ako ty :)

(4. 11. 2010 23:15:21)

Ahojte ja užívam už druhý blister MAITALON-u a som asi v polovici ale zatial nepozorujem na sebe nič..predtym som brala BELARU ale ta mi po roku a pol uzivania brala chut na sex a bolievala ma hlava a mala som bolest v hrudi / myslela som ze aj koli tomu ze som viac zacala fajcit cigarety/ potom som mala rok pauzu od HAK a teraz MAITALON dost mam obavy ze sme taky pokusny kralici ale tak uvidime a tu u nas konkretne v Leviciach stoji balenie na mesiac 10 EUR ale maju ho aj za 13 EUR ..je to vsade individualne aj ked si myslim ze kazda antikoncepcia by mala mat jednotnu cenu za balenie a nie vsade inak stoji..no a obavam sa aj toho ze uz ked som zacala brat prvy blister MAITALONU tak moj priatel končil vo mne..ale potom po 21 tabletkach som dostala menzes ale to bolo skor len take spinenie nie normalna menstruacia..bolo to vlastne krvacanie z prestavky HAK..a teraz uzivam druhe balenie tak uvidime ci bude menzes taky isty...ale buduci tyzden idem aj k novemu gynekologovi tak sa opytam na tieto tabletky..uvidime...zatial sa mavajte dobre

(5. 11. 2010 15:05:49)

Dievčatá práve som čítala letáky z YADINE a MAITALON a zloženie je úplne to isté a čo sa týka nežiaducich účinkov, tak v YADINE ich popisujú viac. Myslím, že tie čo čo sme brali YADINE sa nemusíme báť užívania MAITALON.A cena je teda podstatne nižšia, čo je veľké pozitívum.

(8. 11. 2010 20:25:42)

Ach...začala som brať maitalon, kôli akné a tak sa mi zdá že je toho akné podstatne viac :(

(10. 11. 2010 11:16:37)

nečakaj zázraky za mesiac, to trvá aj tri mesiace :-(

(10. 11. 2010 16:50:34)

čauky, ja mám teraz pauzu po druhom blistri a tiež mám taký pocit, že pleť sa mi ešte zhoršila, ale inak je fajn:)

(10. 11. 2010 21:23:11)

dievcata uz som tu raz pisala ze akne nezmizne za noc plet sa potrebuje vycistit, vsetky upchate pory. sice to neznie a uz vobec nevyzera dobre ked sa vsetky vyrazky zrazu zblaznia ale je to vazne dobre znamenie, lebo sa vsetko dostava von. tak nebudte nestastne po par tyzdnoch budete mat tvaricky a detske prdelky:) viem o com hovorim :)

(12. 11. 2010 14:58:10)

skoncila mi menstruacia....v prvy den menstruacie som zacala brat maitalon, a uz je to asi jedenasty den, tak je normalne ze stale ide ta krv? ako je to ako iba take spinenie, len trosku silnejsie :(

(12. 11. 2010 18:11:47)

Je to v pohode:) ja som tiež takto začínala, teraz mi ostali už len dve tablety z prvého blistra.... Menštruácia mi trvala normálne 4-5 dní a potom som ešte nejaký týždeň a pol mala mierne špinenie... Teraz sa cítim fajn:) za celý ten čas som iba dvakrát cítila mierne napnutie, alebo tlak v podbrušku... Inak žiadna bolesť ani pŕs ani ničoho iného... Jasné, tá pleť sa čistí:) DD.

(12. 11. 2010 20:37:42)

dobry vecer chcela by som sa spytat na ktory den mam uzit tabletky ked este len prvy krat ich uzivam vymenila som ju ale neviem ci sa uziva ako ostatne na prvy den menstruacie

(14. 11. 2010 12:58:48)

ak beries prvu antikoncepciu tak v prvy den menstruacie a ak pokracujes, teda ze si vymenila jednu HAK za inu tak ju zacnes brat normalne ako tu pred tym ak si mala 21 tabletkovu tak pauza cez krvacanie a na 8. den zacnes ak si mala 28 tabletkovu HAK tak nedas pauzu a nabehnes robno na nove tabletky

(14. 11. 2010 20:05:28)

ahojte ja beriem naitalon prvy mesiac je to aj moja prva hak...ostali mi uz len 3tabletky z prveho blistra no zatial som si nevsimla ziadne vedlajsie ucinky,ani zle ani dobre ,uvidime co bude dalej...

(15. 11. 2010 13:06:16)

no ja sa ozyvam znova a beriem druhy blister este tam mam zopar kuskov tabletiek ale som cela ze pri prvom blistri ma strasne boleli prsia a teraz pri druhom ovela menej, tak dufam ze to pojde takym spadom aj nadalej :) ze sa to vylepsuje...a som cela ze PMS uplne vymizlo, lebo som cez neho byvala strasne hladna a teraz uplne pohoda :)

(15. 11. 2010 14:04:52)

ahojte prave som zobrala 3. tabletku z prveh blistra no zatial sa mi troski kruto len hlava ale po prvej tabletke mi bolo dost nevolno az na zvracanie. Ale menštruaciu mam slabšiu ako obvikle.predtym som s tym mavala dost problemy ale teraz mam menštruaciu 3tí den a v pohode a inokedy by som bola kazdych 20 min.na zachode

(16. 11. 2010 14:36:56)

čaute...ja som začala druhý blister..už idem teda na 6 týždeň(+pauza...vraj som na každého odporná...ale za to naozaj nemôžem, že mám ťuknutého brata...a dosť zlé je to, že nemám chuť na sex...priateľovi to samozrejme začína prekážať...naposledy sme mali styk pred asi týždňom...a vtedy ma to dosť bolelo, asi bolo málo namazané :) a odvtedy ... mám chuť na sex, ale len "na seba" a strašne rada by som už aj čosi...ale keď si predstavím ten pôžitok, tak ma to nejako prechádza :/ Neviete náhodou ako to ovplyvniť, alebo bude potrebná len zmena tabletiek?

(17. 11. 2010 21:21:06)

uf ja mam zas taky problem ze nemam chut na sex nikdy....neviete mi nieco poradit? skratka aj predtym, ked som nebrala antikoncepciu tak som nemala chut nase, ani ked bol vo mne tak ma to vobec nevzrusovalo, ani som ho necitila......:( velmi ma to trapi, pretoze chcem byt dobrou partnerkou a tiez chcem z toho mat aj ja nieco....prosim poradte mi :(

(18. 11. 2010 12:32:31)

hmmm tak ja neviem... nechcem byt zla, ale ja som 5 rokoch bola s muzom, s ktorym ma sex, nie ze nebavil (OK tak ku koncu nebavil:)) ale bolo to take nic... Aj ked bol vo mne, tak to bolo len take suchotanie:) tu konecnu nechut na sex som zvalila na antikoncepciu, ale prisla som na to, ze to nebolo tym... Alebo mozno to nebolo iba tym... Teraz mam partnera, s ktorym zazivam uplne nieco ine. Nejde len o to, ze to su zaciatky, ale ten sex je uplne o niecom inom... A bala som sa, ze ked zacnem brat Maitalon, tak stratim chut, ale zatial som taky problem nemala:) DD

(18. 11. 2010 17:57:12)

Ahojte.Končím s prvým blistrom.Nebadám na sebe žiadne vedľajšie účinky.Akurát,že mi trošinka bolia prsia,ale nič moc.Predtým som brala Novynette.Chcela by som sa opýtať,tie,ktoré fajčíte prestali ste?

(19. 11. 2010 15:09:35)

Kedysi som fajčila viac, ako som začala brať tabletky, tak som to obmedzila. Viem,že by sa nemalo, ale 1 cigaretu denne si doprajem. Horšie je to, ak sa vypije nejaké to vínko, potom je chuť väčšia, ale aj na sex :) no čo..:)

(20. 11. 2010 11:06:24)

Caute, ja berem Maitalon už treti mesiac a som s nou maximalne spokojna. Nemala som prirastok na vahe a uz nemavam ani menstruacne bolesti, ktore som kedysi casto mavala. Co sa tyka ucinku na plet, je to tiez super. Bez vyrazok a rozjasnena plet. Odporucam Maitalon

(21. 11. 2010 9:49:31)

ahojte, kolko si mozem dovolit dat alkoholu, napr. vinka aby som sa nemusela bat znizenej ucinnosti HAK? a inak Maitalon beriem teraz prvy blister a pedpisala mi ho moja teta, dost uznavana gynekologicka, cize si myslim, zeby rodine nic zle nedala :))

(21. 11. 2010 11:06:46)

20.11.2010 11:06:24 po akom case si zaznamenala ylepsenie pleti?

(21. 11. 2010 12:52:45)

ahojte, možno trošku trápna otázka, no antikoncepciu beriem prvý krát .. Ked mi začne menštruácia napr. v utorok, tak prvú tabletku z blistra mám zobrať tú kde je označenie utorok? Ďakujem.

(22. 11. 2010 11:01:42)

Ano..tam kde je utorok..tie dni su ako pomocka aby si vedela ci si vzala tabletku...a postupne prejdes cely blister dookola...:) a ja mam otazocku: Ked uz beriete tu antikoncepciu, tak pri milovani sa s partnerom konci vo vas alebo mimo vas?

(22. 11. 2010 17:18:32)

otázka s vínom by zaujimala aj mna :) uz som viac krat pocula ze vela znizuje ucinky a pod. len by som sa chcela spytat na skusenosti... tiez mam aj celkom obavy ci dovolit partnerovi spravit sa do mna alebo nie... ci je to ozaj bezpecne... dakujem :)

(23. 11. 2010 20:00:19)

Ahojte, nevie niekto o nejakej prijateľnejšej cene za Maitalon v LM? Ja som dnes kúpila balenie na mesiac za vyše 13 eur.

(24. 11. 2010 17:49:30)

Ahojte baby .. Začala som včera užívať prvý krát HA a konkrétne Maitalon .. No a dnes pociťujem dosť veľké bolesti v podbrušku .. Trochu nevoľnosť ale to viem že je normálne..Skôr neviem čo s tými kŕčami .. Lebo je to dosť bolestivé .. Prosím poradte ak mala niektorá taký problém .. ďakujem Jaja.. :)

(24. 11. 2010 19:48:35)

kecela bi som vedet ci maitalon potporuje tehotenstvvu mam taki problem nemozem zajst tehotna

(24. 11. 2010 22:57:11)

čaute holky.Maitalon užívam presne týždeň.Mám slabý výtok,bolesti prs vobec.Čítala som to odvrchu celé a nikto nespomínal problém aký mám ja,a to je neskutočná únava.Poobede spím aj 6 hodín, som strašne unavená..a to odkedy som začala brať.Dosť som pred tým fajčila ale teraz som kvoli tomu úplne prestala a čo je pozivívne vobec nemám chuť na cigu.Tiež by ma zaujímalo ako je to s alkoholom nikde som nepočula, že to zhoršuje účinky,čo je na tom pravdy??? a nakoniec sex som ešte bez kondomu nemala a mám z toho strašne divný pocit..Bojím sa a neviem či sa možem na tie tablety spolahnúť.

(25. 11. 2010 10:58:34)

ahojte, beriem maitalon druhý mesiac, žiadne vedlajšie učinky, len som trochu podráždená, ale začali mi viac vypadávať vlasy ako je normálne. Má s tým niekto skúsenosti?pretože neviem či je to z antikoncepcie alebo nie. Ďakujem, Karolína

(25. 11. 2010 15:07:45)

no neviem mne ho lekár dnes predpísal tak uvidím vraj sa z neho chudne

(25. 11. 2010 19:37:54)

Po akom dlhom case uzivania maitalonu moze partner koncit vo vas??dakujem

(25. 11. 2010 19:48:22)

Ahojte baby ja som začala brať Maitalon pred dvomi týždňami a stále mám krvácanie nie síce veľmi silné ale zase nie je to ani len také špinenie. Moja mam je nazoru ze mám okamžite ísť ku gynekologičke a nech mi povie čo mám robiť takže ju asi budem musieť poslúchnuť. Okrem toho je to dosť nepríjemné byť vlastne celý ďen v takom pozore a dávať pozor na to.Je to podľa vás normálne? ďakujem

(26. 11. 2010 15:32:27)

BABY, MAITALON JE LEN OBYCAJNA NAPODOBENINA ANTIKONCEPCIE YADINE. V NIEKTORYCH LEKARNACH JE DOKONCA YADINE LACNEJSIA. PRI NAPODOBENINACH JE VYSSIE RIZIKO VYSKYTU NEZIADUCICH UCINKOV. DAJTE SI RADSEJ PREDPISOVAT YADINE, NIE MAITALON. TERAZ TO VSETCI GYNEKOLOGOVIA PREDPISUJU, ABY RYCHLO ZISKALI INFORMACIE O MAITALONE, KEDZE JE NOVY A VELA SA O JEHO UCINKOCH NEVIE. NACO BY VAM INAK PREDPISOVALI MENEJ KVALITNE TABLETKY? UVAZUJTE. VYPYTAJTE SI RADSEJ ORIGINAL, NIE GENERIKUM.

(26. 11. 2010 17:06:44)

Maitalon bola moja prva HAK.Brala som ju 2 mesiace...bolo to relativne v pohode, akurat bolest prs...a teraz ked som zacala s 3. blistrom tak ma velmi bolel zaludok....stale mi bolo nevolno..hlavne vecer..a co je horsie..mala som taky pocit tlaku na hrudniku akokeby som mala na nom tehlu alebo co...a bolelo ma aj v ramene...tak som zavolala svojej dr. a povedala ze ich mam hned vysadit..ze bolest v hrudniku by sa absolutne nemala vyskytovat...a ze radsej ich zmenime...

(27. 11. 2010 11:13:04)

chcem sa spytat ze ci vam vychadza blister presne na mesiac lebo mne chybaju este styri tabletky do mesiaca a potom co mam zacat s novim ci pockat az nabuduci mesiac a zacat s novim bistrom.dakujem

(27. 11. 2010 22:36:16)

ako nechápem ako ti chýbajú tabletky do mesiaca... Veď bereš 21 dní, 7 dní pauza, napr. začneš pondelok brať, v nedelu skončíš, týždeň voľno a v pondelok zas začneš s novým blistrom. To nie že od prvého do prvého alebo neviem čo ti nevychádza:)

(28. 11. 2010 18:23:33)

Ako asi každá baba ktorá začala prvý krát užívať antikoncepciu som sa rozhodla niečo si o tom čo vlastne do seba dávam, zistiť.. samozrejme beriem Maitalon a ako prvá vyhľadávajúca stránka sa mi objavila táto.. prečítala som si všetky komentáre, a ostala som popravde dosť zhrozená :D Maitalon beriem síce len pár týždňov, ale dá sa povedať že som s ním zatiaľ veľmi spokojná.. možno je to tým že ho nemám s akou inou antikoncepciou porovnať lebo je to moja prvá, ale pred jeho braním som bola večne unavená a bolesti pri menštruácii ani nespomínam, lebo som nebola schopná ani len prejsť do sprchy, čo som mala silné kŕče.. pri prvej menštruácii s používaním maitalonu moje problémy ustáli, a sú omnoho menšie ako keď som ho nebrala.. dosť ma ale znepokojujú negatívne názory niektorých tu, ale pokiaľ som s ním spokojná, meniť ho nejdem :) ak by sa objavilo niečo vami spomínaných problémov, určite zájdem k doktorke :) ..toto je moja malá ale pozitívna skúsenosť s MAITALONOM :)

(28. 11. 2010 19:45:11)

Maitalon beriem už istý čas:) je to moja prvá antikoncepcia , predpísať som si ju dala hlavne z dôvodu veľmi bolestivej menštruácie a znášam ju úplne skvele , nemôžem ju síce porovnať s inou ale som veľmi spokojná . Bolesti prešli , zlepšila sa mi pleť , spevneli sa mi nechty , zväčšili prsia žiadne negatívum som zatiaľ nenašla , takže vrelo odporúčam:)

(28. 11. 2010 23:49:46)

aj ja som predtym byvala velmi unavena ale odkedy beriem Maitalon tak skoro vobec neisom..co sa tyka krcov tak nemam uz take krce..teda uvidim po prvej pauze..Baby ale mam otazku.. mate sex aj pri spineni? bo mne je to trapne povedat svojmu ze mam spinenie a nechcem aby na to prisiel po sexe.. a mete tu este niekto problemy so srdcom? ja som zabudla povedat svojmu gyndovi ze som kedysi brala lieky na sedce..ci to nevadi..teda je to iba selest..ale aj tak..a libido mi kolise..najprv som mala chut na sex ale odkedy ma zacali boliet prsia a zacalo spinenie tak sa libido nejako straca..ale asi to nebude antikou ale tym spinenim..a teda alkohol znizuje ucinost? neviete niekto? a fajcenie som radcej obmedzila.. a uvazujem nad uplnym skoncenim

(29. 11. 2010 10:13:54)

ahoj, ja beriem HAK uz 3 roky, s prvou som nebola spokojna lebo sa mi znizilo libido a to dost velmi teda som ju vymenila za maitalon, mam pocit ze sa vsetko vracia do normalu uz prestavam mat aj problem so zvlhnutim. fajcit som neprestala ani ked som zacala brat tabletky, pijem prilezitostne a obcas sa mi trasie srdce co som mala uz aj pred tym. ale branim tabletiek sa to ani nezhorsilo ani castejsie to nie je. myslim ze kazda zena sa pozna do tej miery ze vie kedy jej nieco skodi. keby som nebola v pohode, ci uz je to fajcenie, alkohol alebo srdiecko pri tabletkach tak ich urcite vysadim. a to ze tabletky v kombinacii s fajcenim su velmi skodlive, neviem kedysi sa o tom vela rozpravalo, ale teraz su hladiny hormonov v tabletkach minimalne a myslim ze take ruzove tabletky na bolest su skodlivejsie, je mi po nich tazko a pecen ich tiez len tazko spracuje. ale ak vam mozem poradit, ja beriem aj probiotika, telo potom lahsie spracuje tabletky a hned sa vylucia neucinne latky :)

(29. 11. 2010 16:18:41)

baby akej farby mate krabicku od maitalonu? lebo mne dala teraz lekarnicka take farebne ruzo o neviem ake ale zda sa mi ze minuly mesiac vyzeralo inak nebolo farebne... berem len 2 mesiac, inak niekto tu pisal ze mu padaju vlasy a toto pozorujem aj ja ale mam zase krajsie nechty tak nechapem. inak pohoda. dakuje. za odpoved

(29. 11. 2010 20:37:41)

Ahojte, ja som brala Maitalon iba mesiac, pred tým som asi 1/2 roka brala Chloe a stále som krvácala, ten mesiac s tabletkami Maitalon som už nevydržala a vysadila som ich, lebo to krvácanie ma ubíjalo. Zostali mi dva blistre Maitalon, predám za nižšiu cenu ako v lekárni, ak máte záujem píšte na michaelasum@gmail.com. Na cene sa dohodneme.michala

(29. 11. 2010 20:43:38)

Baby mám otázku .. asi tri dni som nezobrala HA.. Môžem normálne pokračovať .. alebo ako ?? že by som preskočila tie dni a začala s dnešným .. ? Nebude to nejak vadiť ??

(30. 11. 2010 9:31:53)

To (28. 11. 2010 23:49:46) pýtala si sa na sex pri špinení:) mala som taký istý problém. Nikdy som neskúšala sex ani počas menštruácie, ale nevedela som ako dlho mi to špinenie bude trvať a o radosť zo sexu som prísť nechcela. Tak som partnerovi (teda eghm nič spolu okrem občasného sexu nemáme) len povedala, že som začala brať tabletky, že sa mi ustaľujú hormóny, takže orálny sex nebude:) pravdou však je, že som sa cítila troška trápne, keď na jeho penise po sexe ostali krvavé stopy. On to však nerozoberal a nerozoberala som to ani ja. Ak by to bol však dlhodobý partner, tak by som s tým problém nemala.... DD

(1. 12. 2010 19:32:39)

ahojte ja beriem maitalon druhý týzden a cítim sa divno.predtým som brala 3 roky lindynette len som 10 kíl pribrala tak som chcela nieco iné a lekár mi predpísal maitalon vraj z toho urcite priberat nebudem. Len ja mám pocit ze som totálne podrázdená bez nálady, unavená a co ma stve vôbec nemám chut na sex. Dnes som aj skúsila milovanie ale bolo to cosi otrasné, nic som z toho nemala a pálilo ma celé vnútro. myslíte ze to casom prejde ,alebo mám tieto lieky vymenit za iné?

(2. 12. 2010 16:28:37)

CAWTE a ked beriem tutu antikocepciu moze do mna moj chlapec upne vistriknut vsetko a nic sa nestane???? a ze ci s tym bratim MAITALONu mozem hoci kedy prestat dakujem:)

(3. 12. 2010 18:29:43)

ani jedna antikoncepcia nie je 100% takže vždy je tam riziko otehotnenia. S tým kedy prestať, ak máš vedľajšie účinky, vysadzuješ ihneď...a ak len chceš vysadiť, tak by som sa asi poradila s gynekológom.

(3. 12. 2010 22:02:48)

Po akom dlhom case uzivania maitalonu moze partner koncit vo vas??dakujem ...aj mna by zaujimala odpoved na tuto otazku :)

(6. 12. 2010 9:27:19)

myslim ze ked zacnes uzivat v prvy den menstruacie(ked beries vobec prvu HAK)si uz chranena,no ja by som to asi tak hned neriskovala:) a ak len prechadzas z jednaj HAK na inu, tak si urcite chranena od prveho dna. preistotu si precitaj pribalovy letak, tam je urcite napisane odkedy sa uz nepotrebujes chranit kondomom.

(7. 12. 2010 14:15:16)

Ahojte,ja som tiez nedavno zacala brat svoje prve HAK,hlavne kvoli pleti,ale mohli by ste mi prosim povedat za aky cas mozem ocakat zlepsenie pleti? a este k otazke ze ci si chranena alebo nie,no moj gynekolog mi povedal,ze prvy mesiac (ak si teraz zacala s HAK) tak sa mas chranit aj kondomom,a v druhom mesiaci uz nemusis :)

(7. 12. 2010 16:12:49)

ahojte ja uz beriem tabletky 4 mesiac a vobec nenaberjem-

(8. 12. 2010 18:03:45)

na príbalovom letáku je napísané, že ak začneš brať v prvý deň menštruácie si okamžite chránená pred otehotnením, ak začneš až na 2-5 deň , 7 dní musíš použiť ešte aj iný druh antikoncepcie (kondom)..Veľa báb sa pýta či partner končí vo vás - myslím si že úplne najhlavnejší dovod na čo je antikoncepcia vymyslená je práve to aby chránila pred otehotnením bez použitia prezevratívu.preto či partner končí vo vás alebo nie neni podstatné.chápem, že to je asi divné, sú tam určité obavy ale veď preto ju berieme nie ? aby sme mohli sexovať bez kondomu

(8. 12. 2010 18:05:58)

neviete náhodov niekto ako je to v komninácii : antikoncepcia-marihuana ? (nie často) škodí rovnako ako cigi?

(9. 12. 2010 21:16:52)

no to som zvedava ze co sa stane mne..ja som 3 roky mala minervu kvoli pleti. mavala som aj dost vysoke pecenovky..ale v poslednom roku ich mam uplne dobre...a doprajem si aj dost alkoholu :D a nemam ziadne problemy.. tak dufam ze ked teraz prejdem na ten maitalon.. to ostane rovnake :)

(11. 12. 2010 9:07:28)

ahojte! mna by zaujimalo, ze ako sa berie ten prvy den...pretoze menstruaciu som dostala v noci, resp. rano, no tabletku som uzila vecer o osmej...ze ci sa to stale berie ako prvy den, ci nie...:)) ci som ju nemala zobrat hned a tak no..dakujem za odpoved.:)

(12. 12. 2010 21:23:40)

bolo niektorej z vas pri uzivani maitalonu v prvy den menstruacie priserne zle? Mavala som tieto problemy pred uzivanim antikoncepcie ale v poslednych rokoch som menzes zvladala pomerne dobre. Beriem maitalon druhy mesiac a oba razy mi v prvy den menstruacie pride strasne zle, horsie ako to byvalo predtym. Ziadne ine problemy s nimi nemam. Stalo sa to niektorej z vas?

(13. 12. 2010 12:58:35)

ahojte baby mne tiez predpisala doktorka Maitalon a dnes si ich idem akurat kupit...som nikdy nechcela brat HAK, ale budem musiet zacaat, na meskanie mi nepomahal ani medocriptine (tabletky na prolaktin) z toho mi bolo priserne zle a ani gynex a aj alchemilkovy caj co mi zaberal tak teraz uz vobec...mi meskala od oktobra som prisla na gynekologiu a doktorka vravi ze mam zly ultrazvuk ze mam mat vajicko co sa uvojnuje velke a ostatne male a ja som tam mala 3 velke vajicka nepuknute...dala mi vyvolavacku a dnes som dostala konecne kramy a aj dnes som volala kvoli testom takze mozem si ist kupit antiku... ta univerzitna poliklinika na Tr. SNP v KE co tu niektora z vas spominala ze ju kupila na poschodi to si mala namysli pohotovost???? lebo len to tu je a je to premenovane teraz na polikliniku :-D ja len ze radsej si pojdem kupit tabletky taam a usetrim viac ako 10 eur...:-)

(13. 12. 2010 13:02:35)

uz viem uz netreba :-D

(14. 12. 2010 12:16:42)

ahojte pre (13. 12. 2010 12:58:35)ja som kupila maitalon v KE na Maratoncovi na rohu co je lekaren(trojbalenie 20,61 eur). ale chcem sa opytat ci ma niektora z vas zle skusenosti s uzivanim Maitalonu, lebo prve balenie bolo v pohode ale ako som brala druhe, citim strasnu unavu a zaludok mam stale ako na vode, uplne mi je nevolno cely den a citim sa ako zbita :(. ma niektora podobne stavy? alebo mam dobrat aj tretie balenie a uvidim ci to prejde?

(14. 12. 2010 17:07:47)

ja som bola vcera tej univerzitnej poliklinike a jedna z vas tu pisala ze tu v KE ju kupila za 22eur...ja som tu tam kupila za 33 eur...v ktorej lekarni ste to kupovali tam su dve, jedna je hned pri vchode a druha je dnu... na maratoncovi??? hmm tak tam pojdem nabuduce snad bude stat 20...davat kazde 3 mesiace 30 eur na HAK je vela...okrem toho si este platim kazde 3 mesiace kontaktne sosovky, ktore nie su vobec lacne...:-( ja som vcera vecer brala prvy krat maitalon a vseobecne HAK, zatial vsetko ok az na to ze ma dnes boli hlava...ale to bude asi tym ze som dlho nemala kramy a je velmi nizky tlak dnes..a raz za cas to je fakt velmi malo ma zvykne boliet pri kramoch trochu hlava... ja som mala podobne skusenosti s medocriptinom ja som ho brala na prolaktin (nie je to HAK, ale strasne silne tablety a tiez mali vela neziaducich ucinkov) prvy mesiac v pohode a druhy mi bolo strasne zle som zvracala a som par krat odpadla volala som doktorke a povedala ze to mam prestat brat...zavolaj doktorke a opytaj sa jej na to

(14. 12. 2010 17:15:25)

ja dufam ze sa mi zvacsia prsia a aj priberiem :-D juuuj budem stastna ako blcha :-D

(15. 12. 2010 10:03:58)

ja som bola tiez prekvapena ze ako mozu byt take rozdiely v cenach, lebo ked mi ich lekarka predpisovala som sa pytala na cenu a hovorila ze nad 30 eur stoja a mam skusenosti ze v tej lekarni na maratoncovi su vsetky lieky najlacnejsie v KE, este aj paralen ale viac ako 10 eur rozdiel sa mi uz zda strasne vela, kym boli SK tak rozdiely boli max 10 korun ale 300 korunovy rozdiel je uz moc. a vdaka skusim este 3. blister a ak to bude stale rovnake tak ich vymenim. len som chcela vediet ci ma niektora aj taketo skusenosti, ci to nebude aj tym ze v poslednej dobe mam malo pohybu a metabolizmus nefunguje ako ma.

(16. 12. 2010 8:34:15)

Ahojte baby Maitalon beriem uz 12 dni a som zatial spokojna. Krvacanie trvalo 3 dni, vytoky ziadne, co ma tesi lebo v piatok mam stuzkovu :) tu v Po som ho kupila za 33€ ale udajne v Nr ho maju za 19€ a kedze sviatky budem travit tam tak nie je nad cim uvazovat. Zatial ziadne neziaduce ucinky nemam, po dlhsej dobe brania sa ozvem znova :):)

(16. 12. 2010 11:07:30)

ja beriem 4 den a mam bolesti hlavy kazdy den skoro...take slabe bolesti v oblasti cela....

(16. 12. 2010 20:58:56)

Ahojte, dala som si Maitalon predpísať hlavne preto, lebo som prestala mať chuť na sex :(( Doktorka mi dala tuto antikoncepciu, mala som už 4 druhy, vždy keď sa mi niečo nepačilo vymenila som a skúšam. Po Minerve mi padali vlasy, po Vrey prestala chuť na sex, z tých prvých mi bolo dosť zle, to si už ani nepamatam nazov a Belaru mi doktorka vysadila sama od seba, tak neviem. Dufam, že pomôže, vraj je uplne z inej kategorie, antikoncepcia so strednej úrovne ci tak nieco, tak sa nechame prekvapiť. Držím Vám palce!

(17. 12. 2010 12:31:53)

Ahojte dnes mi maitalon predpisala doktorka.Citala som vsetky komentare.tak som zvedava.ja som brala 3 roky tri-regol ale ten stiahli z predaja ale snim som nemala ziadne problemy.dufam ze ani s tymito nebudu :) potom dam vediet

(18. 12. 2010 10:05:19)

Mne prepdísala doktorka tiež túto antikoncepciu ..Ešte som antikoncepciu neužívala tak som zvedavá ako bude moje telo reagovať.Čítala som tu dosť chváli na túto antikoncepciu tak dúfam, že bude všetko v poriadku ...Chcela by som sa opýtať len takú vecičku..Chcela by som ju začať užívať už najlepšie dnes.. len to sa musí asi v prvý deň menštruácie,že?..budem čakať na radu..ďakujem

(18. 12. 2010 11:32:54)

ano ked zacinas brat tak az v prvy den menstruacie, mozes myslim aj v 2. az 5. den menstruacie ale este tyzden by si sa mala chranit aj inak(kondom). asi som ta nepotesila co? :) ale urcite zacni brat pocas menstruacie nie som odbornik ale myslim ze to zavisi od hladiny hormonov v tele a preto sa zacina menstruaciou.

(19. 12. 2010 12:52:52)

mam otazku maitalon beriem uz 5 dni a dnes vecer bude uz 6 pred menzes som mala vzdy bolesti prsnikov a uz zajtra mi koncia kramy a prsia ma stale bolia,( pritom ked dostanem kramy tak ma bolia este 2,3 dni a potom ma prestanu boliet) moze to byt tymi tabletkami??? ustupi ta bolest neskor alebo mam este pockat??? aky mate na to nazor???

(19. 12. 2010 23:12:24)

aj ja som mala bolesti prsníkov tak týždeň pred krámamy aj počas nich, čo pred tým nebývalo.. ale dalo sa to neskor to prešlo..ale aká bola moja menštruacia po prvom blistri...ľudia..horor..také bolesti som v živote nezažila..ani na postely som nemohla ležať také krče..normálne som plakala od bolesti..ibalgin mi vobec nezabral, mama mi dala nejaku tabletku proti silnej bolesti tak som to hneď zhltla do pol hodiny som bola v pohode..ale kebyže si nadám ten liek tak to snáď ani neprežijem..a veľmi by ma zaujímalo či v ten týzden keď mám krámy možem brať hocijaké iné lieky..prosím vás neviete niekto?

(20. 12. 2010 10:15:31)

bolesti prsnikov, bolesti krizov aj menstruacne bolesti som mavala vzdy pred tym ako som zacala brat HAK. nepamatam sa uz velmi ako to bolo ked som zacala s uzivanim,myslim ze spinenie som nemala ale prsia ma boleli velmi, som ich mala citlive na dotyk a stale som mala v nich take pnutie. obcas som mala pocit ze koza na nich je taka napata az vyzerala ako z vosku ale preslo to myslim ze po 2 mesiacoh ale nebolelo to stale intenzivne, len pocas tych 2 mesiacov sa bolest postupne uvolnovala. a mam strasne dobru radu pre baby ktore maju menstruacne bolesti B) raz som vyskusala tabletky STOPKRCOM a neviem si ich vynachvalit su to mineraly a vazne zaberaju :) a ci mozes brat ine lieky pocas kramov, no neviem ake mas na mysli ak su to antibiotika alebo nejake vazne lieky na predpis tak myslim ze je jedno ci ich beries cez kramy alebo mimo tie znizuju ucinnost HAK ale ak myslis len lieky od bolesti, myslim ze s tym problem nie je :)

(20. 12. 2010 11:20:36)

no ja chcem napisat ze uz cakam na kramy a zacnem brat stvrty blister a mam taky dojem ze vsetky neziaduce co som mala uz pominuli :) prsia ma nebolia aj tie pupaky co sa mi zo zaciatku robili prestali, bolesti menstruacne su v pohode lebo ja som mavala hororove bolesti aj objem krvi malicky :) takze super :) (ale nechcem zakriknut!)

(20. 12. 2010 15:14:29)

a mali ste pri prvej HAK (moja je maitalon)reps. pri zacani bratia tabletiek dlhsiu menstruaciu??? lebo ja som dnes uz nemala mat a este stale mam a vyzera to este na den, dva....

(20. 12. 2010 15:42:29)

nepoznáte nejaku HAK pre zlepšenie pleti a rast prsníkov? ja som dneska bola u doktora a tiež mi dal vzorku Maitalon začnem ich brať ale až v januari. tak dúfam u mňa bude všetko v poriadku, prosím píšte maily na MURDERDOLLS1@azet.sk ďakujem :)

(20. 12. 2010 15:46:47)

ja som na bolesti uzivala FLECTOR EP RAPID granulat je to na predpis a zaberaju do 15 min

(20. 12. 2010 15:48:15)

ved ja od kedy beriem MAITALON tak sa mi zvacsili a v kuse ma bolia. takze asi este narastu :-D:-D:-D jupiii uz nebudem mat cucoriedky :-D

(20. 12. 2010 15:59:37)

a mali ste pri prvej HAK (moja je maitalon)reps. pri zacani bratia tabletiek dlhsiu menstruaciu??? lebo ja som dnes uz nemala mat kramy uz len spinenie a este stale mam kramy a vyzera to este na den, dva....

(21. 12. 2010 13:51:36)

Ahojte!Dnes mi lekar predpisal tuto HAK,predtym som brala Regulon...Som teda zvedava,ako bude posobit tato,dufam ze mi neznizi chut na sex a nebudem mavat migreny...a neviete,v ktorej lekarni v BB sa da zohnat najlacnejsie?Dakujem:-)

(21. 12. 2010 13:53:49)

Ahojte!Dnes mi lekar predpisal tuto HAK,predtym som brala Regulon...Som teda zvedava,ako bude posobit tato,dufam ze mi neznizi chut na sex a nebudem mavat migreny...a neviete,v ktorej lekarni v BB sa da zohnat najlacnejsie?Dakujem:-)

(21. 12. 2010 14:09:30)

13. 12. 2010 12:58:35, myslela som tu lekaren hned pri vchode, dnes si chcem ist vybrat dalsie balenie, tak potom napisem.. k maratoncovi to tiez nemam daleko.. uvidim kde sa mi bude chciet ist :) ja som zatial pri uzivani tejto HAK schudla (mozno stresy alebo dodrziavanie pitneho rezimu kvoli bolesti hlavy a nizkemu tlaku) pekne vianoce vsetkym..

(21. 12. 2010 23:18:12)

Ahojte mám otázočku :) keď som užila prvú tabletu z druhého bilstra Maitalonu bez 7 dnovej prestávky ako mám ďalej postupovať?Od ďalšieho dňa mám prestať a normálne vynechať až teraz 7 dní či ako? Má to nejaký vplyv? ďakujem veľmi pekne...

(22. 12. 2010 9:50:37)

21. 12. 2010 23:18:12 musíš dobrať blister bez prestávky, až po dobratí si dáš 7 dní pauzu a potom začneš s tretím

(22. 12. 2010 19:22:33)

Z maitalonu sa mi výrazne zväčšili prsia :)))))

(22. 12. 2010 21:11:52)

Mne gynekolog vravel že MAITALON je hlavne na pleť ale že to nezačne učinkovať hned.. že až po štvrtroku alebo až pol roku, nemožete čakať zázraky hned po prvom týždni.

(24. 12. 2010 16:27:10)

(21. 12. 2010 14:09:30) tam som presne bola a platila som cez 30 eur... na maratoncovi som este nebola pojdem o 3 mesiace

(26. 12. 2010 10:40:37)

Ja som za prvé balenie platila 19 a o tri mesiace v tej istej lekárni stáli 28 €...takže tie ceny sa pohybujú a stále rastú :(..bola som z toho uplne prekvapená, že za 3 mesiace stúpla cena o takmer 10 €

(28. 12. 2010 17:49:06)

baby a co alkohol, kolko si mozeme dopriat aby sme boli chranene?

(29. 12. 2010 8:42:57)

Baby v Ba a Nr, ste to kde nasli za najmensiu sumu? dd

(29. 12. 2010 14:00:59)

ahojte, momentalne beriem Maitalon druhy mesiac, pred tym som mala dlho inu HAK, ale po prvom mesiaci mam velmi zle skusenosti s Maitalon: naladovost, znizene libido, nevolnost az zavrate. docitala som sa, ze obsahuje nejaku latku, ktora znizuje krvny tlak. Ja osobne mam stale nizky tlak a preto tie zavrate az na odpadnutie. Vravi sa, ze telo si musi zvyknut na novu HAK a preto im davam este jednu sancu tento mesiac, ak sa to nezlepsi urcite prejdem na inu alternativu. Vam ostatnym drzim palce nech nemate podobnu skusenost :)

(29. 12. 2010 18:51:09)

ahojte mám predpísanú túto antikoncepciu..ale som sa dočítala, že ženy so šelestom by nemali brať hak ževraj sa to neodporučuje..nieje tu niekto kto má takisto šelest a užíva ju?

(29. 12. 2010 22:27:42)

ahojte...antikoncepciu berem prvy krát ...aj ja mám tento Maitalon..lenže niekde som zapatrošila ten velky leták k tomu...po kolkátich tabletkách mám isotu ze ma chráni ?

(30. 12. 2010 6:51:55)

Ahojte,som rada ze som nasla tuto stranku.Aj mne pani doktorka predpisala Maitalon a to z dovodu ze sa mi robia cysty.Teraz mam velku 6,5cm a ze vraj by mala prasknut.Mam bolesti v podbrusku a dost zvacsene brucho co ma velmi trapi.Bojim sa aby to nebolo nieco horsie.Prosim ak ma niekto podobny problem,napiste mi!!!

(30. 12. 2010 23:20:37)

29. 12. 2010 22:27:42 tu máš leták, naštuduj si:) http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/pil/maitalon-3mg-0-03mg-pil-69882.html

(31. 12. 2010 7:40:19)

pre (29. 12. 2010 18:51:09) ja nemam selest ale mam vadu na srdiecku a sa mi zvykne triast, HAK uzivam uz 3 roky a mam pocit ze to skor ustupilo ako zhorsilo uzivanim. som chcela este ze neberte informacie v pribalovom letaku az tak vazne, je tam pisane uplne vsetko aj to co tie tabletky absolutne nesposobuju a to len preto, aby boli kryti keby niekto chcel zazalovat spolocnost. a pre (30. 12. 2010 6:51:55) ja mam v prsnikoch 4 cysty a si ma velmi potesila ze je moznost ze sa uzivanim tychto tabletiek mozu stratit :) z tvojho prispevku som pochopila ze zrejme mas cysty na zenskych organoch a neviem ako ostatne dievcata ale mne sa tiez nafuklo brucho myslim ze to pomaly ustupuje a to doncim 3. blister. a pred tym ako som brala HAK tak som mala nafuknute brucho vzdy pred menstruaciou. ale ked to neprestane tak urcite chod k lekarke ta ta prezrie a budes mat istotu. neboj urcite to nebude nic vazne :)

(31. 12. 2010 12:39:05)

(30. 12. 2010 6:51:55) presne pre to isté predpisala doktorka Maitalon tiež ... kvôli cystám ... ešte som ich nezačala brať ... tiež mám mierne obavy ale skúsim to :) snáď to pomôže ... ale ako čítam o tých vedľajších účinkoch .. no je prevda že každá znášame veci inak :) tak uvidíme

(2. 1. 2011 16:06:05)

Ahojte baby.. ja beriem Maitalon uz 4. mesiac a zatial si myslim ze to je v pohode.. Plet sa mi uz upravila,nepribrala som, prsia mi sice nejako nenarastli ale to nevadi.:) Len teraz v poslednom case pocitujem dost unavu. Bolesti pri menstruacii mam rovnake no daju sa prezit..:)Chcela by som sa vas spytat mna vzdy tyzden pred menstruaciou boli pri slepom creve. Tento mesiac idem na kontrolu tak sa urcite spytam lekara. Ale zatial vas ci mate takuto skusenost aj vy:)

(3. 1. 2011 14:20:17)

24. 12. 2010 16:27:10) (21. 12. 2010 14:09:30) no nakoniec som bola v lekarni na Nam.Maratonu Mieru, a cena za trojbalenie bola do 23€, teda celkom fajn.. tiez mam obcas pocit, ze ceny HAK sa hybu ako chcu a v zavislosti od toho aky je po danej HAK dopyt, ak vysoky tak aj cena rastie..

(4. 1. 2011 13:22:52)

ahojte ja beriem prvy blister a mam este dve tabletky cakam uz menstruaciusom nervozna jak pes a mam zapachajuci vytok boli ma brucho je to normalne som s toho na nervy uz

(4. 1. 2011 13:32:28)

monika... reagujem na clanok 31.12 2010 aj ja ho mam koly cistam beriem ho mesiac mne uz tri praskli bola som aj lezat je to neprijemne a velmi bolestive neprajem nikomu zalialo mi aj mechur z coho som mala aj zapal mocoveho mechura cosi mi musime vytrpiet mam ineho partnera doktorka mipovedala ze aj on moze sposobovat to ze po pohlavnom styku mam zapachajuci vytok fuj je to hnusne pomozte pijem aj alchemilku

(5. 1. 2011 15:54:40)

Mne doktor predpisal MAitalon na upravu cyklu. Menstruacia mi skoncila uz pred tyzdnom a stale dost spinim. Dost je to otravne, ked skoro dva tyzdne musim krvacat, resp. po krvacani este spinit.... A tie vyrazky co tu spominate, tak mne asi vyharasili vsetky vyrazky sveta v priebehu dvoch tyzdnov. A okrem toho ma z nich bolieva hlava. MAvam migrenu, liecim sa na nu, no doktor ma presviedcal ze z tychto tabletiek migrenu mat urcite nebudem. Mala som za dva tyzdne uz 4 krat!!!!! NAjlepsie je nebrat ziadnu antikoncepciu, asi tak! Po prvom mesiaci sa ana to asi vykaslem.

(7. 1. 2011 9:39:39)

no po prvom mesiaci necakaj zazraky...kym sa telo vyrovna z davkou hormonov to trochu trva ale podla tvojej reakcie mavas aj obrovske zmeny nalad

(7. 1. 2011 15:18:01)

tak ja berem maitalon uz mesiac prve 3 tyzdne od menstruacie v kuse spinenie, bolesti hlavy ale nie kazdy den len sem tam prsia sa mi zvacsili...teraz uz 5ty den mam kramy aj brucho ma dost boli a prsia uz trosicku prestali boliet aj to je podla mna teraz tym ze mam pauzu....tak som zvedava ked zacnem znova brat v pondelok co to sposobi...

(8. 1. 2011 14:51:46)

Ahojte, uzivam Maitalon uz skoro treti tyzden, predtym som HAK nepouzivala. ked som dostala menzes, nasadila som tabletky, no hned na druhy den mi menzes skoncil. a kazdy den mam bolesti v podbrusku... je to normalne? ako citam rozne diskusie, zrejme to bude tabletkami, pokym si telo na ne zvykne. no pytam sa pre istotu... :) hlavne preto, ze som krvacala ani nie 24 hodin, co sa mi nikdy predtym nestalo. hlava ma bolela mozno tak prve dva dni, teraz uz nie. a plet sa mi vycistila. ale je jasne, ze na kazdy organizmus to vplyva inak...

(9. 1. 2011 21:42:30)

(8. 1. 2011 14:51:46) bola som na fore kde gynekolog daval rady online je to tabletkami a treba ich uzivat dalej casom sa to upravi

(10. 1. 2011 12:16:31)

ahojte.. ja som začala užívať maitalon presne pred týždňom a idem sa zblázniť z toho, ako ma bolia prsia.. stav na zvracanie počas celého doobedia ani nespomínam.. žravosť, rôzne chute a strašná náladovosť... no hrôza, čo vám poviem :-) už som začala mať stresy, čo ak som náhodou tehotná, ale ako tak čítam vaše príspevky, asi je to len zbytočná starosť.. doteraz som užívala Qlairu, a bola som s ňou maximálne spokojná.. krátka menštruácia, takmer žiadne bolesti, žiadne kilá navyše.. Doteraz som brala 3 druhy HAK (Belara, Yazz, Qlaira) a pri žiadnej som nemala také stavy, ako teraz.. :-/ dúfam, že sa to zlepší.. lebo inak, bye bye, aj keď je o 20 € lacnejšia, ako Qlaira..

(10. 1. 2011 13:31:43)

noo asi ta nepotesim ale mna prsia boleli cely mesiac od zaciatku bratia a aj sa mi zvacsili trochu a bolest taka ze som nevedela ani poriadne spat na bruchu ani na boku...ked som si dala tyzden pauzu bolest ustupila...a vytok som mala cely mesiac....som zvedava ako to bude dnes s novym blistrom...hmmm

(10. 1. 2011 13:32:52)

a vraj priznaky ustupia do troch mesiacov a ked sa to nezlepsi ani potom treba vysadit...

(11. 1. 2011 21:53:36)

Ja beriem Maitalon už 3 mesiace a nemám žiadny problém :) menzes mám taky normalny,prsia ma nebolia jedine som v posldnej dobre taka precitlivena neviem ci je to tým...a navyse som schudla :D tiez neviem,ci je to tym :D

(11. 1. 2011 22:02:21)

a ešte..predtym som brala Lyndinette ale prestala som lebo som krvacala skoro kazdy druhy tyžden....a co sa tyka chuti na sex...nemyslím že by sa to nejak zmenilo :P

(12. 1. 2011 14:02:43)

Ahoj, ja som na tom podobne ako ty, tiež som brala Lyndinette a krvácala som z nej, tak mi doktor zmenil antikoncepciu na Maitalon..tak som zvedavá, že mi už tieto konečne sadnú :)

(12. 1. 2011 19:17:17)

Baby, mne začínajú byť malé všetky podprsenky :D :D :D

(13. 1. 2011 18:11:27)

Baby možno máte preto závrate a bolesti hlavy, lebo málo pijete. Pri HAK treba piť vela vela vela . Inak som dneska zobrala 1. tabletku tak som zvedavá :)

(13. 1. 2011 18:50:01)

ja určite nebudem mať toľko šťastia aby mi tie prsia narástli.. určite :( aj keby som velmi chcela..

(13. 1. 2011 19:02:24)

mno ja maitalon beriem už 3 mesiace...ale tento posledny mesiac je fakt cudny...nemam chut do jedla skoro vobec nejem..som naladova a moje prsia su stale rovnake a sex akoby ani neexistoval,vobec žiadna chut.pred tým som brala diane a bola som fakt nadmieru spokojna...no neviem..skusim dalsie 3 mesiace a uvidime..:-)

(13. 1. 2011 19:04:50)

a ak by mi mali prsia narast od hociakych tabletiek tusim by som ich brala na kila:-))))))

(13. 1. 2011 21:36:18)

Baby potrebujem pomooc!!..v sobotu som začala brať Maitalon a v nedelu som už nemala cyklus, tak som lieky vysadila..v stredu mi zase prišla menštruácia tak som opäť začala brať lieky..mám s tým normálne pokračovať až do konca blistra?? Alebo to mám úplne vysadiť a čakať na ďalšiu menštruáciu??

(14. 1. 2011 14:17:37)

asi by si sa mala poradiť s gynekológom ale podľa mňa vysadiť a počkať na normálnu menštruáciu..

(14. 1. 2011 19:11:17)

chcem sa spýtať, ja som začala užívať Maitalon a mám problém s nadmerným ochlpením, lekár mi povedal, že tieto tablety by mali upraviť aj toto, má niekto skúsenosti aj s týmto problém a s týmito tabletami?

(15. 1. 2011 12:15:31)

Citala som tuto dislusiu, lebo aj mne predpisala lekarka Maitalon, predtym som uzivala Yadine, kedze ide o generikum, ten isty liek, tak som si myslela, ze fajn, bude to take iste len o trochu lacnejsie. Po precitani tejto diskusie som trochu znervoznela, tolko vedlajsich priznakov. Chcela som si kupit znovu Yadine, ale uz som mala kupene 2 balenia na 6 mesiacov. Skusila som Maitalon a som s nim rovnako spokojna ako s Yadine a myslim, ze nebyvam vecer taka unavena ako predtym. Nic so spominanych vedlajsich ucinkov som zatial nespozorovala :-). Takze ja som spokojna.

(15. 1. 2011 19:57:19)

(13. 1. 2011 21:36:18) si nemala vysadit Maitalon ale mala si ho brat dalej, bez ohladu na to ci ti cyklus skoncil alebo nie ( to si myslela tak ze si dostala kramy a zacala si brat a v nedelu si uz nemala nie?) to mam od gynekologa si nemala prestat brat teraz budes mat o jednu tabletku menej....

(15. 1. 2011 22:38:47)

dnes som si dala 5 tabletku,zatial ziadne neziaduce ucinky.Len vcera som mala slabu chvilku asi pol hodinu som plakala.inokedy sami to nestava.tak to mozu mat za nasledok tabletky.

(16. 1. 2011 20:11:15)

Beriem Maitalon uz 4-ty mesiac, je to moja prva antikoncepcia. Zo zaciatku (tyzden-dva) som mala vecer pocit tazkosti, na ktore som sa aj budila. Potom ustupili a ziadne ine tazkosti som nemala. Akurat som bola dost naladova prve 2 mesiace. Obcas som si vsimla slaby vytok a narastli mi trocha prsia. Jeden z hlavnych dovodov, preco som chcela antikoncepciu bola plet. Prve 2 mesiace som velmi zmenu nepocitila/ neuvidela, ale postupne sa vycistila, konecne sa mi nezapaluje a nemusim na seba hadzat kila make-upu na zakrytie. Ohladom libida tiez nevidim vyraznu zmenu. Takze celkovo som spokojna, mne sadla :)

(18. 1. 2011 14:41:01)

Ahojte, ja tiez beriem prvy mesiac Maitalon. Vo stvrtok som si dala poslednu tabl. a teraz cakam na kramy, uz je utorok a ani najmensi znak toho. Neviem ale zacinam mat obavy...nechapem...a v piatok by som si uz mala zacat brat druhy balik a co ked ani dovtedy nedostanem? mal niekto podobny problem ako ja? Dakujem Katka

(18. 1. 2011 14:50:56)

(18. 1. 2011 14:41:01) ja končím v stredu a menštruáciu mávam väčšinou v nedeľu, tak to nie je ešte také zlé... A na prvý mesiac... To chce asi čas. Myslím že keď nedostaneš, asi by si mala začať normálne druhý, nič by si tým nemala pokaziť.

(19. 1. 2011 8:33:54)

Ahojte ja tiez beriem Maitalon uz treti mesiac a posledny tyzden mam strasne bolesti zaludka a sem tam aj v podbrusku neviem co to bude ale fakt mam dost velky strach :(( ... pred tym som brala Yadine a s tou som bola spokojna teraz mam aj plet strasne vyhadzanu nenormalne az ... takze prejdem asi na Yadine... ja som doma nenasla pribalovy letak a zatial ani nikde na nete tak sa chcem spytat ci su tam neziaduce ucinky aj nevolnost a bolesti zaludka a tak ?? ... ak by mi niekto vedel odpoved boola by som veeeeeeeelmi vdacna :) dakujem baby a prijemny den prajem :)

(19. 1. 2011 14:54:15)

(19. 1. 2011 8:33:54) http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/pil/maitalon-3mg-0-03mg-pil-69882.html Kto hľadá, nájde:)

(19. 1. 2011 16:03:27)

A dakujem za tu stranku ja ked som to sem napisala tak som si to este raz vygooglila a potom som to nasla ... precitala a neviem no zajtra zbehnem radsej k doktorke nebudem riskovat lebo mi je cim dalej tym horsie ... dakujem :)

(19. 1. 2011 21:12:00)

Baby predam 2 platicka maitalonu kupene pred mesiacom. V pripade zaujmu kontaktujte na stlucia@post.sk

(19. 1. 2011 21:12:52)

Baby predam 2 platicka maitalonu kupene pred mesiacom cena 15 eur. V pripade zaujmu kontaktujte na stlucia@post.sk

(20. 1. 2011 12:47:50)

ak špinenie neprestane do 3 mesiacov užívania HAK tak sa má ísť gynekológovi vymeniť HAK, vraj od neho prsia rastú, veľa dievčat o tom písalo, zobrala som 2. tabletku a zatial je všetko v pohode tak to dúfam, bude všetko oukej. a ešte jednu vec som chcela pri užívaní HAK treba piť velmi vela vody, aj kvôly obličkám, pečeni, bolestiam hlavy a tak. snažte sa to dodržiavať a nemali by ste mať problém zo znášaním HAK aj čo sa týka priberania, treba sa radšej napiť ako najesť :) ja som tak bola pri prvej HAK , som vkuse niečo do seba pchala,ale začala som trochu rozmýšlať že to tak dalej nepôjde, miesto sústa jedla sa radšej napite a zabavte sa nejakou činnostou.. a nepriberiete, lebo od samotnej HAK sa nepriberá iba môže mať žena väčšiu chuť na jedlo :)

(20. 1. 2011 17:12:20)

čaafko, môžem zobrať prvú tabletku aj keď nemám krámy? pretože ja ich už nemám 3 mesiace a nechce sa mi ďalej s tým čakať kým dostanem ...dikes...Veve

(20. 1. 2011 19:43:52)

jéééjda a nie si tehotná???ja som doteraz brala a ešte pár tabletiek mám CHLOE,len mávam zmeny nálad tak som chcela vymeniť anti.dr.mi dal teraz MAITALON no ako čítam tuším ju ani brať nezačnem,tiež mám problémovú pleť a chcela som to hlavne aj na to:-((no neviem čo mám teraz urobiť naozaj vám to na tú pleť neúčinkuje?ďakujem za odpovede Dada:-))

(20. 1. 2011 20:29:18)

ja som tiez nemala skoro 3 mesiace kramy a presne kvoli tomu mi dala HAK...zistila ze sa mi neuvolnuju vajicka, dostala som vyvolacku a potom kramy konecne prisli a mohla som zacat brat tabletky :-D

(21. 1. 2011 21:50:24)

Ak chcete usetrit za Maitalon alebo Yadine, tak si dajte predpisat Karlu. Je to to iste a je ovela lacnejsia

(21. 1. 2011 22:35:07)

ahojte,ja to mam uplne naopak,byvava mi hrozne zle z MAITALONU,a chcela by som sa opytat ci je problem ze som si dala 4 tabletku a potom mala pohlavny styk??co vy na to??juli..

(21. 1. 2011 22:40:56)

nie som tehotna...no ale mne nedala ani vyvolavacku..tak teraz neviem co a jak. ja to mam na upravu hormonov lebo mi nejake chybaju. tak neviem ci to mam zacat brat aj tak..

(22. 1. 2011 10:39:59)

Ja berem Maitalon 6 dní, ale ako čítam vaše skusenosti tak sa normálne bojím zobrať dalšiu :D ...Zatial je všetko ok , nemala som žiadne vedlajšie učinky ktoré by som nejako zbadala, mám len pocit ,že sa mi zväčšili prsia a aj ma bolia-lenže to som mávala pri každej menštruácií aj bez používanie HAK. Tak uvidíme pomaly by mi mala končiť menštruácia tak som zvedavá na to špinenie ako to dopadne u mna. A ešte jedna vec , čo sa týka zmeny nálad nervozna som prve 3 dni bola ako pes :D Ale čo je najzaujímavejšie tak len na frajera ten chudak može spraviť hocičo a už mi stúpa tlak :D tak hadam sa to nejako ustáli lebo sama citim na sebe ,že ma vytáčajú uplne somariny.

(23. 1. 2011 12:20:40)

baby hlavne pokoj! :) chvilu trva pokym si telo na tabletky zvykne... ja som predvcerom zacala brat druhy blister. prvy mesiac to tiez nebolo nic moc, snad len tolko ze prsia sa mi zvacsovali uz po tyzdni. teraz sa to celkom ustalilo. a dufam ze uz nebudem mat bolesti v podbrusku. inak je vsekto okey, chut na sex sa nezmenila, mozno skor naopak. kazda z nas ma iny organizmus, takze aj tie tabletky na kazdu vplyvaju inak. pockajte 3 mesiace, a ked vase neziaducuce ucinky nezmiznu, navstivte gynekologa. hlavne kvoli tomu nestresujte, lebo potom mozno zistite, ze je to zbytocne. a tie vykyvy nalad... hmm, ak vas frajer miluje taku aka ste, vase nalady bude respektovat a chapat... moj mi dokonca povedal, ze keby obcas nemam take nalady ake mam, tak to nie som ja... :D takze, drzim palce. Lucy

(24. 1. 2011 9:56:00)

Ja som bola vo štvrtok u dr. kvôli tomu že mi Maitalon vôbec nerobil dobre. Pleť mám v katastrofálnom stave čo som v živote takú nemala a bolesti v podbrušku a bolesti hlavy normálka a najmä bolesť žalúdka .... tak som si dala predpísať Yadine je mi jedno koľko to stojí hlavne že mi nebude zle lebo pred tým som mala Yadine a s tými som bola maximálne spokojná (Yadine teraz tiež išiel s cenou o dosť dole)... a nemyslím si že by sa na takýchto veciach malo šetriť ... takže ak vás to neprejde šup šup k lekárovi nech vám poradí niečo iné :) mne v prvom mesiaci po Maitalone bolo v pohode ešte druhý mesiac ako tak ale posledný blister bol už na mňa veľa najmä tá bolesť žalúdka sa nedala vydržať :/ ... Nika

(26. 1. 2011 21:27:29)

Začala som brať druhý blister Maitalonu, zatiaľ ho znášam dobre, len ma trápi špinenie, kedy asi tak prestane??? A troška sa mi aj točí hlava, ale možno je to kvôli skúškovému a tomu učeniu... minule sa mi hrozne rozbúchalo srdce... Inak v pohode, cca ma výde na mesiac 10 eur. Aké máte skúsenosti vy???

(27. 1. 2011 10:15:35)

ahojte, chcem sa opytat ci ma niekto problem so spanim. neviem ci to mam od tabletiek alebo ne, ale uz tyzden chodim o 2ej v noci spat a rano o 7mej stavam. Inak so spinenim nemam vobec ziadne problemy, chvala bohu, ziadne krce, pribrat som nepribrala, a dufam ze mi ani prsia nenarastu :-)tabletky pouzivam 2mes tak uvidime.

(28. 1. 2011 9:57:55)

Ja beriem maitalom 8 dní,po prvej tabletke mi bolo v noci zle,ale neviem isto ci to bolo z tabletky,teraz je zatial vsetko v pohode,spinenie nemam,len ma bolia prsia,bola by som rada keby sa mi trochu zvacsili :). Zvacsili sa niektorej z Vas branim maitalonu??

(28. 1. 2011 14:37:02)

Prsia sa ti 100% zvacsia aspon o kusok to sa nemusis báť :D ...ja by som sa skor chcela opýtat, pred tyzdnom mi skončila menštruácia mala som take mierne špinenie a dnes mi zase prišla menštruácia stalo sa to nejakej ? neviem či vymeniť tabletky alebo si len telo proste zvyká. Nicol

(28. 1. 2011 21:59:10)

Ahojte, kedze som sa dala prehovorit na naplaste a mam este 2 blistre maitalon rada by som ich niekomu predala, dajme tomu za 15 eur aj s poštovným? moze byt? ak ano napiste mi na : imesikova@centrum.sk

(30. 1. 2011 19:11:18)

Ahojte, aj ja ponukam 2 blistre Maitalonu (+ 3. balenie bez 2 tabletiek). Som z BA. Ak ma niekto zaujem, napiste mi na: lumare@centrum.sk

(31. 1. 2011 15:10:34)

Ahojte neviete mi niektorá poradiť že kedy mam začať blister ked prechádzam z vaginalneho kružku ?..čo po tej týždovej pauze alebo rovno ked si ho vytiahnem ?..a ešte by osm sa chcela spýtať že kde v Leviciach je Maitalon najlacnejší :)..Hádam bude fajn..ak nie prejdem asi znova na yazz s ním som nemala žiadne problemy akurát že som menej chodila na velku potrebu :D..majte sa :)

(31. 1. 2011 20:45:45)

No mala som Yaz a po tom čo tu píšete sa teda fakt neviem rozhodnúť či idem skúšať Maitalon, alebo ostanem pri svojej, síce bohovsky drahej, ale predsa odskúšanej antikoncepcii..

(1. 2. 2011 12:31:01)

ja som ju začala brať teraz a balenie stojí okolo 13 eur na 21 dní

(1. 2. 2011 18:10:58)

Nejaké skúsenosti s tým, kde v BA predávajú Maitalon najlacnejšie?:)

(1. 2. 2011 22:50:04)

Mne dal gynekológ tak isto Maitalon,neviem prečo mi ju zmenil,hlavne som prešla z antikoncepcie Lindinnete :) ako tak čitam,tak si budem musieť isť po tabletky skôr,kedže sú nová na trhu a nebudú ich mať v každej lekárni :ň nech Nám len prospievajú devčata :)

(2. 2. 2011 19:46:28)

dobry vecer babenky som novacik v brani maitalonu no na zaciatku som mala chute ako tehotna cokoladova buchta s uhorkou sama sebe som sa cudovala ale potom to islo normalka neviem ale rano sa budim spotena ako mys do teraz som take stavy nemavala ale nieje mi ani zle nepribrala som a chcem sa opytat uz mi konci 1balicek ostavaju mi 2tabletky kedy mam zacat brat druhy balik ked dojde menzes ci ako?dakujem za radu

(3. 2. 2011 9:40:53)

doberies tie tabletky dve co ti ostavaju a 7 dni mas pauzu a po siedmych dnoch znova zacnes brat dalsie balanie ved to mas napisane aj v letaku

(3. 2. 2011 21:13:29)

ja beriem maitalon uz 4mesiac a nemala som ziadne vedlajse ucinky...takze som snim nedmieru spokojna ..aspon zatial...a je to moja prva hak...takze som zvedava co bude dalej..

(4. 2. 2011 9:27:01)

ja som presla na maitalon z yazu ,zatial som dobrala len prve balenie ale mam dost silnu menstruaciu,uvidime co dalej

(5. 2. 2011 12:02:07)

ahojte, ako tak citam,tak kazda jedna ste tu uz skusena. Ja som len teraz bola 1x u gynekologa, a mi predpisal tiez ten Maitalon,lenze mi nedal knizocku ani navod ako to mam pouzivat,takze teraz neviem. Včera som dostala menzes,takze mam teraz pockat kym mi skonci? a na osmi den mam zacat brat tych 21 tabliet? ci ako to je?dakujem

(5. 2. 2011 17:18:02)

uz vcera si mala zacat brat...hned ako dostanes kramy treba zacat brat HAK...tak sup sup ak to dnes citas tak dnes zober a potom kazdy den v tu istu hodinu beries..doberies 21 tabliet 7 dni pauza a zase znova...pocas tych siedmych dni neberies ziadne tabletky to by ti mala prist menzes...a teraz zacinas tabletkou kedze je dnes sobota tak z oznacenim sobota (So) aby si sa nepomylila az kym nedoberes vsetkych 21 chapandos??? :-)

(5. 2. 2011 17:40:56)

ano dakujem, uz som vzala.. :)

(5. 2. 2011 21:58:18)

uz to tu parkrat bolo ale chela by som sa opytat po akej dlhej dobe uzivania Maitalonu moze priatel ukoncit vo mne a nie mimo ? zobrala som 4. tabletku z 2. blistra tak sa chcem opytat ci uz mozme ukoncit vo mne

(6. 2. 2011 12:15:16)

ahojte ... chcem sa opýtať ak som zabudla užiť tabletku ... tak ako mám pokračovať ? mám ju prosto vynechať alebo dnes mám užiť obe ?

(6. 2. 2011 12:55:31)

(5. 2. 2011 21:58:18) uz to tu parkrat bolo ale chela by som sa opytat po akej dlhej dobe uzivania Maitalonu moze priatel ukoncit vo mne a nie mimo ? zobrala som 4. tabletku z 2. blistra tak sa chcem opytat ci uz mozme ukoncit vo mne v letaku sa pise ze si chranena uz po prvej tabletke takze by to nemal byt problem som citala aj rozne diskusie takze podla mna uz mozes urcite mat normalne styk (6. 2. 2011 12:15:16) ahojte ... chcem sa opýtať ak som zabudla užiť tabletku ... tak ako mám pokračovať ? mám ju prosto vynechať alebo dnes mám užiť obe ? ak si sa oneskorila s uzitim tabletky o menej ako 12 hodin ochrana pred otehotnenim nie je znizena , tabletku treba zobrat hned ako si spomenies a dalsou pokracovat vo zvycajnom case ak si sa oneskorila o viac ako 12 hodin co si myslim ze je asi uz tvoj pripad, ochrana pred otehotnenim MOZE byt znizena, cim vacsi je pocet tabliet ktore si zabudla uzit tym je vacsie riziko otehotnenia riziko nedostatocnej ochrany proti otehotneniu je najvyssie ak si zabudla uzit tabletku na zaciatku alebo konci blistra. tu su nasledujuce pravidla vynechania tabletky: viac ako jedna vynechana tabletka v tomto blistri treba navstivit lekara jedna tabletka vynechana v 1.tyzdni uzi zabudnutu tabletku len co si spomenies, aj keby to znamenalo ze musis uzit dve tablety naraz. Potom pokracuj vo zvycajnom case a pocas nasledujucih 7 dni je nutne pouzit aj prezervativ ak si mala pohlavny styk v tyzdni pred vynechanim tablety alebo si zabudla zacat uzivat dalsi blister po obdobi bez tabliet musis ratat z rizikom tehotenstva a vyhladat lekara jedna vynechana tableta v 2.tyzdni uzi zabudnutu tabletku len co si spomenies, aj keby to znamenalo ze musis uzit dve tablety naraz. Pokracujes potom zase vo zvycajnom case a ochrana pred tehotenstvom nie je znizena,netreba pouzit prezervativ jedna tableta v 3.tyzdni mas dve moznosti 1.uzi zabudnutu tabletku len co si spomenies, aj keby to znamenalo ze musis uzit dve tablety naraz. Pokracujes v uzivani tabliet vo zvycajnom case. Namiesto obdobia bez tabliet pokracujes priamo v uzivani dalsieho blistra.s najvacsou pravdepodobnostou budes mat krvacanie z vysadenia na konci druheho blistra alebo pocas uzivania druheho blistra mozes mat spinenie alebo medzimenstruacne krvacanie 2.mozes ukoncit uzivanie tabliet v blistri a priamo prejst na obdobie bez uzivania tabliet ktore trva 7 dni (zaznamenaj si den ked si zabudla uzit tabletku) ak chces zacat s novym blistrom v den s ktorym vzdy zacinas , skrat obdobie bez tabliet na menej ako 7 dni vycerpavajuca odpoved snad som pomohla obom :-D

(6. 2. 2011 16:02:03)

dobry, maitalon beriem tretim mesiacom, spinenie som mala dost silne na zaciatku teraz je to uz ok, viac ma trapi nulova chut na sex a depresivne nalady, je to sposobene maitalonom? mam zmenit tabletky?

(6. 2. 2011 21:53:00)

asi ano, lekari vravia ze ak ani po troch mesiacoch nezmiznu negativne ucinky treba zmenit antikoncepciu

(7. 2. 2011 10:33:49)

ja uzivam maitalon uz 5 mesiacov.. nevidim nikde ziadne zmeny akurat som schudla asi o 3-4 kg, co ma dost tesi.. no v poslednej dobe som si vsimla ze mi narastli prsia, co ma az tak moc netesi. a aj plet sa mi zlepsila.. ziadne spinenie nemam a menstruaciu mam vzdy na treti den v prestavke.. som s maitalonom uplne spokojna aj napriek tomu, ze som nikdy ziadnu inu HAK neuzivala.. :) ziadne bolesti hlavy a ani nic podobne som nepocitovala, a to ani zo zaciatku..

(7. 2. 2011 10:33:53)

ja uzivam maitalon uz 5 mesiacov.. nevidim nikde ziadne zmeny akurat som schudla asi o 3-4 kg, co ma dost tesi.. no v poslednej dobe som si vsimla ze mi narastli prsia, co ma az tak moc netesi. a aj plet sa mi zlepsila.. ziadne spinenie nemam a menstruaciu mam vzdy na treti den v prestavke.. som s maitalonom uplne spokojna aj napriek tomu, ze som nikdy ziadnu inu HAK neuzivala.. :) ziadne bolesti hlavy a ani nic podobne som nepocitovala, a to ani zo zaciatku..

(7. 2. 2011 10:44:37)

(7. 2. 2011 10:33:53) mozem sa spytat ci si myslis,ze si schudla vdaka tabletkam? lebo ma mam zase taky problem,ze nechcem schudnut a o kolko sa ti asi zvacsili prsia? ja beriem maitalon prvy mesiac a strasne ma bolia prsia,inak je vsetko v pohode

(7. 2. 2011 14:22:30)

počujte a počas tých siedmych dní bez tabletky možem mať tiež nechránený pohlavný styk?:)

(7. 2. 2011 14:27:13)

no mylsim ze je to vdaka tabletkam, pretoze som nijak neobmedzovala stravu a ani ze yb som sa nejak snazila cvicenim a podobne.. tazko povedat ale mylsim ze ano, no na kazdeho vplyvaju tabletky inak.. kazdy ma iny organizmus. co je iste ze z tychto tabliet nemoze pribrat nikto pretoze maitalon ma odvodnovacie ucinky, co je opak ako ostatne HAK.. no a co sa tyka prs tak o cislo vacsiu si kupujem podprsenku, takze je to o cislo.. a pocas tych siedmych dni si uplne chranena,a samozrejme mozes mat nechraneny pohlavny styk.. presne na toto som s apytala mojej gynekologicky..

(7. 2. 2011 14:30:32)

dobry den, mozem sa vas opytat, v druhom tyzdni uzivania maitalon som zabudla tabletu a mala som pohlavny styk, na druhy den ked som si to spomenula dala som si dve tablety.mozem byt tehotna? myslim to tak ze v stvrtom meisaci uzivania, av druhom tyzdni. dakujem.

(7. 2. 2011 14:30:34)

dobry den, mozem sa vas opytat, v druhom tyzdni uzivania maitalon som zabudla tabletu a mala som pohlavny styk, na druhy den ked som si to spomenula dala som si dve tablety.mozem byt tehotna? myslim to tak ze v stvrtom meisaci uzivania, av druhom tyzdni. dakujem.

(7. 2. 2011 16:57:01)

teraz som to tu davala par dni dozadu velmi dlhy prispevok (6. 2. 2011 12:55:31) ...inak je to v pribalovom letaku...nie nie si tehotna

(7. 2. 2011 17:47:01)

ano citala som to. no ten druky tyzden prave zacinal bol t vlastne prvy den v druhom tyzdni. tak som si nebola ista. Dakujem :)

(8. 2. 2011 18:17:36)

Ahojte chcem sa spytat keď si vypijem tak sa nič nestane? Mozem mať normalne pohlavny styk?sa bojím aby ten alkohol volalo mi neuskodil keď mám tabletky. Dakujem

(8. 2. 2011 22:18:32)

doktorka mi povedala ze alkohol a cigarety skodia zvlast ked uzivam anti no to skodi aj tak. nemyslim si ze by to malo uberat na ucinku. neviem ti presne povedat.no mylsim ze nie.

(8. 2. 2011 22:39:48)

ja poznam baby, ktore normalne piju a fajcia a ucinok sa neznizuje. takze neni problem, len asi to neprehanat :)

(8. 2. 2011 22:51:07)

a inak, uzivam maitalon asi 6.den a je to moja vobec prva HAK a pozorujem zmeny v spravani, som nervoznejsia, bolia ma prsia, zvacsuju sa mi, je mi navecer vzdy zle od zaludka, hlava ma neboli, vobec nemam chut do jedla, prave naopak, nemozem ani citit jedlo, nepriberam zatial, na tvari sa mi vyhodili dva vredy :))) menstuacia v pohode, ziadne spinenie ani nic, ani ziadne vytoky...uvidim, ked doberiem prvy blister, ci tuto hak zmenim...este je skoro, ale zmeny pozorujem!!! to su moje postrehy z maitalonu!

(9. 2. 2011 10:44:16)

ja som s maitalonom zatial spokojna, nepozorujem skoro ziadne zmeny, len mam trochu vykyvy nalad, ale to je u mna normalne :-D

(9. 2. 2011 14:46:50)

a baby,ked som si pomylila smer a v jeden den som zjedla dve tablety? ma to nejaky znizujuci ucinok ked su dve?

(9. 2. 2011 21:41:37)

znizujuci urcite nie...len ti potom bude chybat jedna tabletka...

(10. 2. 2011 20:41:27)

ahjote chcela by som sa opytat či si nejako neviem overiť že antikoncepcia mi už zabrala.. tiež beriem maitalon, začala som ho brať na 5. deň menštruácie, dneska beriem 6. tabletku. citala som ze po 7 dnoch uzivania budem uz chranena ale da sa to nejak dokazat ze uz som? ci sa mam proste spolahnut..? :) dik ada

(11. 2. 2011 0:34:16)

no nejak neskoro ked az na piaty den menstruacie si zacala, ale tak po 7 dnoch si urcite chranena. :)

(11. 2. 2011 13:03:43)

Ja užívam HAK Maitalon tretí týžden, ešte mi ostáva sobota a nedeľa a je to už mesiac..... V prvých troch alebo štyroch dňoch som mala mierne bolesti v podbrušku, ale teraz je to už všetko v poriadku. Vôbec na sebe nepozorujem žiadne zmeny, absolútne nič.

(11. 2. 2011 13:35:44)

ahojte mohla by som sa vas spytat co mam robit ak som nezobrala prvu tabletku v prom tyzdni? Dakujem :)

(11. 2. 2011 16:04:46)

ludia, vy necitate vobec, ale vobec nic, lekar al. aj lekarnici zvyknu davat brozurku o danej antikoncepcii a tam väcsina vasich beznych otazok je spomenuta, pripadne keby ste si precitali tuto diskusiu, tak uz davno mate odpoved na vase otazky... co sa tyka FAJCENIA: neznizuje ucinok tabletiek, akurat v kombinacii s nimi moze sposobit trombozu, ale je to skor problem zien po 35tke, akurat v pripade, ze mate dedicnu predispoziciu na trombozu, tak to nie je vhodne uzivat, samozrejme odporucia vam este aj prestat fajcit a predpisu vam lieky na zriedenie krvy...beriem lieky, antikoncepciu a fajcim-veeela fajcim a citim sa fantasticky...

(14. 2. 2011 13:39:26)

moja kámoška užívala túto antikoncepciu a zabudla užiť tabletku na hodinu, ktorá jej bola určená. Výsledok? o 9 mesiacov na pôrodnici. Pozor na presné užívanie lieku.

(14. 2. 2011 19:28:36)

podla mna je hlupost ze zabudla uzit na hodinu, pretoze tabletka po zabudnuti sa moze uzit do 12 hodin a mala by byt uplne chranena...zalezi od toho kedy ju zabudla vziat a po akom case ak v prvom alebo poslednom tyzdni je v letaku napisane ze ked zabudne vziat tabletku tak je ucinnost HAK znizena

(15. 2. 2011 11:12:54)

ja som vcera o siestej zobrala prvu tabletku tejto antikoncepcie (je to moja prva v zivote)a v noci o tretej som sa zobudila na neskutocne bolesti brucha, ktore dalej pokracovali zimnicou, oblieval ma studeny pot, zvracala som, chytali ma mdloby. Myslite ze je to normalne? na pribalovom pisu ze pri tychto ucinkoch sa to ma prestat brat. Skusim este dnes vecer druhu co to urobi ale bojim sa ze tie strasne stavy pridu zase, bolo to hrozne :(

(15. 2. 2011 12:14:30)

tak ak to znova pride treba prestat brat...to potom ani neucinkuje...

(15. 2. 2011 13:46:52)

(15. 2. 2011 11:12:54)ja som mala podobnu reakciu po uziti prvej tabletky,tiez som zvracala a na druhy den som volala doktorovi ci mam pokracovat v uzivani,povedal,ze mam skusit este jednu a ked budem znovu vracat tak mam prestat s uzivanim, no nastastie som odvtedy nevracala len obcas mierna nevolnost,teraz mam prestavku po dobrati 1.blistra a vsetko je zatial ok

(15. 2. 2011 18:12:01)

tabletky maitalon som kupila v Ba za 14,60 na 1 mesiac, viete mi prosim poradit kde v Ba sa daju kupit lacnejsie??

(15. 2. 2011 20:03:12)

chcem sa spýtať....Maitalonom si vraj môžem posunúť menštruáciu...čiže keď sedem dnovú pauzu vynechám a otvorím ďalšie balenie tak nebudem mať menštruáciu v nejaký neželaný čas(dovolenka) ale sa chcem spýtať čo ďalej??? 7 dní nevynechám a ako pokračujem mám počkať až na ďalší mesiac a potom dať 7 dní pauzu? to budem bez menštruácie toľkú dobu?? to je divné... a keby som otvorila balík dala si čo ja viem 3 tablety a potom dala pauzu tak ten režim pokazím 21dní7dní pauza už mi to nebude vychádzať... toto ma trápi už dlhšiu dobu keďže leto sa blíži :)

(15. 2. 2011 20:08:57)

ahojte je tu nejaká žena ktorá berie túto antikoncepciu a mužove semienko končí v nej? Mám s toho zvláštny pocit neviem či mu to mám dovoliť.Ďakujem

(15. 2. 2011 21:35:30)

ja beriem treti mesiac a pred par dnami som mu to dovolila...antikoncepcia je na to aby nas chranila a minat este peniaze na kondomy je vela ked este aj ta antika je strasne draha...ked to beres tak ako mas nic sa nemoze stat

(17. 2. 2011 10:29:12)

chcem sa spytat beriem 12tabletku a mam caste bolesti hlavy aj zavrate,a hnedkasty zapachajuci vytok.Upravy sa to alebo to mam vysadit?,?poradte mi...dakujem.

(17. 2. 2011 11:28:04)

z HAK by ta hlava nemala boliet, mozno pijes aj malo vody, no ja mam take informacie, ze ked boli hlava z HAK mala by sa ihned vysadit!!! vymen za inu, tato ti urcite nerobi dobre...ja mam tiez maitalon, ale vazne problemy z nej nemam..

(17. 2. 2011 13:17:46)

ahojte, vcera som dobrala poslednu tabletku prveho blistra (je to moja 1. HAK) a ani nie do 24 hodin mi nastupila menstruacia, takuto presnost som teda necakala, inak som si uzila viacere negativne priznaky,po druhej tabletke som zvracala, prvy tyzden som z nej bola priserne unavena,mala som 100 chuti s nou prestat, ale postupne to preslo, nuz a plet je tiez vyrazne zhorsena, ale aj to sa vraj casom zlepsi ...

(17. 2. 2011 13:55:18)

chcela by som sa vas opytat, je zena chranena pred otehotnenim aj v case ked ma 7 dnovu pauzu? myslim tym v prvych dnoch pauzy, pokial este caka, ze jej nastupi menzes... dakujem

(17. 2. 2011 15:56:36)

Ahojte, ja beriem Maitalon 2.mesiac a ešte som nikdy predtym nemala take zle skusenosti. Prvy mesiac som sa tešila, super, žiadne vedľajšie účinky sa neukázali, ale ten druhý....... Mám strašné bolesti hlavy (predtým som nikdy žiadne nemala) a neskutočné depresie (ktoré som predtym tiez nepoznala). Dostavilo sa aj krvácanie mimo cyklu, kašel, aj infekcia .......... Tak som sa dohodla so svojim lekárom, že mi ich zajtra vymení za iné.

(17. 2. 2011 21:54:45)

chcem sa spytat tiez je to moja prva HAK a uz ju beriem treti mesiac...je normalne ze ma vzdy po prvych 6tich tabletkach az po kym nedostanem kramy bolia prsia??? a okrem toho ma svrbia bradavky aj okolie cele...a zvacsili sa mi...moze to byt tym ze mi rastu? kedysi ma svrbeli ked mi rastli...

(20. 2. 2011 19:46:29)

17. 2. 2011 13:55:18 ano si uplne chranena aj pocas tych 7 dnoch pauzy. :) takze ziadne obavy a v klude si to uzivaj. :)

(21. 2. 2011 18:09:54)

JA beriem Maitalon už 5 mesiacov teraz mám pauzu.Som úplne spokojná..Žiadne vedľajšie účiky práve naopak zlepšenie pleti, schudla som takmer 5 kg, narástli mi prsia... ale som aj trošku sklamaná teraz sú mi všetky veci veľké ...! :)... občas ma síce pobolieva hlava ale myslím že to nebude tým!... znižuje síce krvný tlak.. ja ho mám aj bez tak nízky..niekedy sa mi zatočí hlava a dosť odvodňuje takže závrate možu byť spôsobené aj tým! ...

(21. 2. 2011 20:49:43)

Ahojte:)chcela by som sa spýtať,že či sa už niektorej z vás stalo ,že aj napriek užívaniu Maitalonu ste otehotneli.Ďakujem za odpoveď.

(22. 2. 2011 19:45:25)

Som rada, že napísal niekto kto bere tieto tabletky dlhšie, ja ich beriem tiež nejak 5mes. a zistila som že za ten čas som pribrala 8kíl, som z toho nešťastná.Doktorka vravela, že sa s nej nepriberá ale asi to neplatí pre každého, budem to musieť ísť konzultovať.

(22. 2. 2011 20:54:16)

ja by som viskala od radosti keby som pribrala...:-(((

(23. 2. 2011 9:43:14)

aj ja by som sa veľmi tešila keby som pribrala,ale zatial som čítala,že z nej baby schudli,tabletky beriem druhy mesiac a zda sa,ze som 1 kg schudla aj ked sa snazim vela jest.tato antikoncepcia by mala odvodnovat a ja pijem malo vody tak aj v tom je mozno problem

(24. 2. 2011 12:01:59)

mozem sa spytat po kolkych dnoch sa dostavi menzes cez tu 7 dnovu prestavku?

(24. 2. 2011 12:23:13)

tak prvy mesiac ked som skoncila tak som dostala hned v prvy den a druhy mesiac az na treti den...som zvedava kedy dostanem teraz

(26. 2. 2011 16:37:01)

Ahojte,beriem Maitalon už týždeň,menštruácia trvala len štyri dni,čo je u mňa veľmi neobvyklé...NO mám bolesti hlavy a ráno vždy nevoľnosti...Tiež špinenie mám už tretí deň...Chcem sa opýtať,možno to bude znieť hlúpo,ale môžem mať sex pri špinení??

(26. 2. 2011 21:23:09)

no ved ak to nevadi tebe ani tvojmu partnerovi tak preco nie?

(27. 2. 2011 14:18:20)

MáTE NIEKTO PODOBNý PROBLéM??? beriem maitalon 4 mesiace a už 3 krát sa u mňa vyskytla neskutočná bolesť hlavy.Pulzujúca v oblasti čela a spánkov.Nenapadá ma iný faktor kvoli ktorému by sa mohla táto bolesť vyskytovať.Neviem či mám zmeniť HAK ...

(27. 2. 2011 16:29:05)

aj mne sa to stalo, a tiez som nevedela comu to mam prirovnat, lebo ja nosim aj kontaktne sosovky a brala som to ako zmenu pocasia alebo ze sa blizia kramy...lenze mna zacne brutal boliet hlava v oblasti cela a mam aj poruchy videnia take ako vlnenie vidim...

(27. 2. 2011 21:53:54)

chcela by som sa spýtať, či niekto neviete kde sa dá najvýhodnejšie kúpiť Maitalon v TT alebo blízkom okolí, ďakujem :)

(28. 2. 2011 20:46:29)

ahojte :) ja som uz dobrala prvy blister, teraz mám pauzu, menzes som dostala dnes, na 3. deň ale zatial velmi slaby, no nemam bolesti a nieje mi na vracanie ako mi zvyklo byvat .. bolesti hlavy som nemala, ani spinenie a podobne veci ale bolia ma prsia, asi po tyzdni uzivania ma boleli najviac a aj narastli, teda lepsie povedane su take plne, naliate.. co ma vsak trapi viac, ze mam problemy s vyprazdnovanim, niekedy neviem ist aj 2 ci 3 dni na WC a ked uz aj idem tak stolicu mam redsiu ako zvycajne.. neviem ci je to normalne preto ak mate nejake skusenosti sup sem s nimi :) lebo sa bojim ci mi potom tie tabletky vobec ucinkuju a ci je to normalne.. predtym som taketo problemy nikdy nemala, preto si myslim ze je to z tych tabletiek.. diky za pomoc ada

(1. 3. 2011 18:27:09)

ahojte.ja uzivam yadine uz pol roka,nemam zatial ziadne tazkosti,ibaze som bola u lekara a ten mi predpisal maitalon,ze je to to iste ako yadine .. ked som si citala tie komentare,bojim sa ze aj ja budem mat to spinenie..alebo to maju len tie dievcata ktore si nasadia HAK prvy krat?neviem ci ju mam zmenit ci nemam radsej ostat pri yadine.potrebujem vasu radu.mate s maitalonom problemy?

(1. 3. 2011 20:04:59)

dobry vecer damy...ja uz beriem tento maitalon 5 abo 6 mesiac (uz nemam ziadnenepriaznive ucinky)ale dnes sa mi stalo 1x za uzivania ze v strede cyklu som dostala spienie aj troska bolest v podbrusku:-O to co ma znamenat? ved neovulujem, myslite ze bude treba vymenit tuto HAK alebo to je normalne a zmizne to?.... Inak v TT kupujem na spacinskej ceste v lekarni za 10,75 tusim naposledy bola cena - stale sa o par centov znizuje.

(1. 3. 2011 20:51:39)

ked tu toto vsetko citam,tak su ju aj zacinam bat brat :-) mne ju lekar este len predpisal,teda uzivat ju zacnem az za par dni.mala som predtym antikoncepciu jeanine,ale ta mi akoby nebrzdila cyklus.nemate tu niektora prosim taku skusenost-osobbne,alebo z pocutia,ze by sa dalo otehotnit pocas uzivania maitalonu?

(1. 3. 2011 20:51:44)

ked tu toto vsetko citam,tak su ju aj zacinam bat brat :-) mne ju lekar este len predpisal,teda uzivat ju zacnem az za par dni.mala som predtym antikoncepciu jeanine,ale ta mi akoby nebrzdila cyklus.nemate tu niektora prosim taku skusenost-osobbne,alebo z pocutia,ze by sa dalo otehotnit pocas uzivania maitalonu?

(1. 3. 2011 22:14:55)

zatial som o nicom takom nepocula a uz tu boli aj otazky ci sa chalan moze spravit do holky a ano moze, nemozes otehotniet ked to spravne beries

(2. 3. 2011 12:05:14)

ahojte no tak ja som akurat douzivala prvy blister.. vcera som si bola dat predpisat dalsi.. ale dost ma zarazila cena.. prvy som kupila za vyse 10 eur a tento za vyse 13.. to ako z mesiaca na mesiac zdrazie o 3 eura? to je svinstvo!!

(2. 3. 2011 12:57:47)

PROSíM VáS poradte!! Ako mám prestať užívať maitalon?

(2. 3. 2011 13:24:59)

a ešte otázočka ak mi počas užívania narástli prsia keď prestanem vrátia sa do povodnej veľkosti??

(3. 3. 2011 18:20:28)

ako uplne??? ja by som prestala zo dna na den...

(3. 3. 2011 18:43:51)

hej úplne..len trebars vezmi si že napriklad dnes som mala nechránený sex a keby som si na druhý deň nedala tabletku tak by bol prúser..tak že koľko je vlastne tá doba kým možem prestať užívať aby som neotehotnela..

(3. 3. 2011 22:06:45)

ale to sa pocita tou tabletkou co si brala pred tym nie?? ved aj ked beries tabletky a mas 7 dnovu pauzu tak neotehotnies lebo si pred tym brala tabletky...problem by bol keby si nezobrala pred tym tabletku a by si mala styk...tak je to jedno uz ci potom zoberes tabletku alebo nie podla mna

(4. 3. 2011 9:29:52)

zaujimalo by ma ci aj vy ste platili u gynekologicky za vedenie antikoncepcie??? ja som platila 16 eur skoro ma rachlo...ako je to na rok ale dobra palka podla mna na to ze este HAK je draha a platim si este aj sosovky ktore stoja cez 30 eur...

(4. 3. 2011 20:29:29)

ja som za to nič neplatila..

(5. 3. 2011 11:31:43)

ja som platila desat eur, ale ze to len prvy raz ked mi predpisal, dufam ze uz viac pytat nebude

(5. 3. 2011 11:37:30)

ahoj..ja beru maitalon prvy mesiac...je to moja prva antikoncepcia beriem 15 tabletku a ziadne neziaduce ucinky necitim... len co som mala prvych 5 dni slabe spinenie a spravili sa mi tocha vyrazky na chrbe a tvary ale citala som tu ze by to malo casom zmiznut.... som s touto antikoncepciou velmi spokojona pretoze kym som ju zacala brat tak su na tomto blogu sedela kazdy den a citala len tie neziaduc ucinky a sttrasne som sa bala:D ale som rada ze ,,zatial"je vsetko ok=)

(6. 3. 2011 10:14:21)

Nie ste tu nahodou niekto z Lucenca, co by ste mi vedeli poradit nejaku lekaren kde kupim Maitalon lacnejsie? prosím poradte!!!

(6. 3. 2011 19:55:26)

Dnes je tretí deň, čo užívam Maitalon, ráno som sa zobudila s pocitom na zvracanie, je to normálne? Inak je pravda, že z Maitalonu sa chudne a zväčšujú prsia? To by mi veľmi vyhovovalo :))

(7. 3. 2011 15:34:34)

mne dnes lekarka predpisala maitalon, len sa chcem spytat, ci neviete niekto, kde sa v BA da dostat najlacniejsie na 3 mesiace :)) .....dakujem

(7. 3. 2011 17:05:47)

ja uzivam maitalon uz 3 mesiace a dnes zacinam dalsi blister...lenze mam pocit ze ma tak zvlastne boli brucho aj ked mam kramy neviem ci nahodou nemam zapal ci co...a schudla som kilo som si myslela ze je super kolko som zacala jest od kedy ju beriem a nic...ak to pojde takto dalej tak ju menim...som aj tak dost chuda a nepotrebujem dalej chudnut...nahodou neviete o nejakej HAK z ktorej sa pribera???

(7. 3. 2011 19:29:37)

Ahojte ja som dnes brala 4-tú tabletku,,,, je to moja prvá antikoncepcia a v prvý deň ma z nej bolela hlava, teraz mám špinenie ale kramy mi trvali 3 a pol dňa čo som mávala 7 dní a konečne som sa zbavila preukrutných bolestí :) taktiež sa mi začali vyplňať prsia a aj napriek tomu že som chudá som po tých neuveriteľných 4 tabletkách schudla 2kg a predtym som sa napchávala 5 krat denne a teraz mi uplne stači 2x a som plná,,, Síce na každého tabletky vplívajú inak,, napr ako bolesti, napínanie,,, ja som napodiv nesmierne náladová dnes si to dokonca všimla aj kamaratka a priateľ ani nehovorím :) ale racej náladovosť ako iné nepríjemné nežiaduce učinky no nie? :) takže odporúčam :)

(8. 3. 2011 11:49:25)

Ahojte ja užívam MAitalon už 2 mesiac a zatiaľ som nezaregistrovala žiadne vedľajšie účinky.CHcela by som sa spýtať báb, ktoré ju už užívajú dlhšie kedy spozorovali nejaké pozitívne a aké?ZA prvý mesiac som platila 13 eur a za druhý už 10.CHcela by som sa ešte spýtať či existuje nejaké balenie na 3 mesiace a vyjde lacnejšie.

(8. 3. 2011 13:50:50)

no ja som kupovala trojbalenie prvy krat a platila som 33 eur aj nieco, teraz som si obehala mesto asi 7 lekarni a cena sa pohybovala od 28-34 eur...nakoniec som kupila len na dva mesiace, lebo trojbalenie nemali a platilo som 9 eur za jedno balenie co je super cena

(8. 3. 2011 22:08:45)

ahoj, odpovedam na otazku kedy prestat brat maitalon...antikoncepciu urcite nevysadzaj behom uzivania,najlepsie je dibrat cele balenie....uz to nejak musis vydrzat. ak ju vysadis len tak,behom uzivania blistra, velmi riskujes.. ja osobne skusenosti s maitalonom mam tiez...beriem ho uz 5 mesiac...predoslu antiku som chcela zmenit kvoli velmi znizenej chuti na sex, no musim povedat ze s maitalonom sa mi ta chut nejak nevratila.co je pozitivne narastli mi prsia, spinenie som este nemala ale na zaciatku som mala velke bolesti hlavy a zavrate. Hlava ma bolela aj 4 dni v tyzdni a nepomahali mi ani tabletky na bolest. No uz e to dobre a jedine co mi z vedlajsich ucinkov ostalo su väcsie prsia :)

(9. 3. 2011 8:10:41)

prosím Vás tie čo beriete maitalon dlhšiu dobu napr.5 mesiacov môžte zhodnotiť koľko ste od začiatku užívania schudli resp.pribrali? ďakujem

(9. 3. 2011 9:05:41)

Ahojte aj mne sa zdá, že som schudla asi 2 kilá čo neviem či je následkom Maitalonu kedže ho užívam len mesiac a začala som pred 2 dňami druhý mesiac.A zdá sa, že sa mi aj lepší pleť.No veľa Báb tu spomína, že im narástli prsia tak sa teším ak narastú aj mne uvidíme o pár mesiacov. Inak vedľajšie účinky zatiaľ žiadne našťastie.

(9. 3. 2011 10:41:55)

ja som pribrala...nohavice co som nosila v lete na seba neobleciem...vcera som si chcela zobrat starsie rifle no smola na to aby som ich zapla mi chybali asi 2 cm...a ostatne nohavice ledva zapnem a to este do leta priberiem na 100% vzdy som pribrala asi 2 kila do leta...a teraz mozno aj viac priberiem :-D ale tesim sa vzdy som chcela pribrat :-)))

(9. 3. 2011 14:14:39)

ja som z maitalon pribrala nehorazne :(((( asi ju vysadim celkovo

(10. 3. 2011 16:42:21)

baby kazda antikon. zvysuje chut do jedla,,, nepriberate z nej pretoze maitalon odvodnuje! preto si zoberte mineralku ziadne osladene sra*ky a pite miesto napchavania sa a skuste sa kazdy den aspon hodinu prechadzat pokial sa vam uz nechce cvicit a uvidite vysledky po par dnoch:)

(10. 3. 2011 22:48:56)

ahojte , mohli by sme mi poradit, uz 5 rokov som brala jednu antikoncepciu a teraz mi ju doktorka zmenila , ako ju mam zacat uzivat?? hned po 7dnovej pauze alebo az ked mi zacne menstuacia ??

(11. 3. 2011 8:26:18)

baby ja uzivam maitalon uz druhy tyzden,neziaduce ucinky nemam,ani vedlajsie,okrem toho ze ma trochu bolia prsia.no co som sa cudovala,tak tato antikoncepcia vraj nezadrziava vodu v tele.no na mna to posobi asi trosku inak,pretoze sa stravujem uplne normalne,neprejedam sa,sportujem a napriek tomu vyzeram ako opuchnuta. dokonca aj rano ked sa zobudim tak uz mam brucho ako velryba...toto ma dost sklamalo,pretoze som fakt chcela nieco z coho sa nepribera...ale taka HAK asi neexistuje...:-/

(11. 3. 2011 13:49:43)

Ahojte. Ja som zacala s prvym blistrom pred 9 dnami, menštruácia mi trvala 7 dni, ale tie posledné 4 dni boli veľmi slabučké. Toto mi robila aj predchadzajuca antikoncepcia, ze krvacanie je slabsie a trva kratsie, takze to je vyhoda pri antikoncepcie :) hned po skonceni menzesu som mala hnedý výtok. Dufam len, ze sa to stratí, lebo nechcem to mat takto 2-3 mesiace, ako to tu niektore baby pisali. V prvých dnoch, ako som ju zacala brat, sa mi dost zhorsili plet a chrbat. Ale toto je pri uzivani normalne, pretoze najprv sa uplne vyhadzes, čo je vlastne krok pred tým, ze sa ti zacne zlepsovat plet. Mám taký pocit, ze sa mi zvacsili prsia, neviem teda, ci je to uz po 9 dnoch mozne, ale ja to vidim. Bolest v prsiach nemam ziadnu. A nebola by som tiez proti, keby som pribrala :) take neziaduce ucinky ako pocit na zvracanie, bolest hlavy vobec nemam. Citim sa ako predtym. A tie baby, ktore maju taketo neziaduce ucinky,znamena to, ze im antikoncepcia nesadla. A taky nazor, ze telo si na tie neziaduce ucinky zvykne, je nepravdivy, pretoze ja uz mam druhu antik. a nikdy som sa necitila zle. Moja kamoska pocitovala taketo neziaduce ucinky a zrazila sa jej krv a skoncila v nemocnici. Aj v letaku to mate napisane: pri neziaducich ucinkoch informujte lekara.

(11. 3. 2011 13:52:01)

A baby nemate niektora taku skusenost, ze po akom case sa vam upravi plet? Lebo som sa pocas prvych 9 dni vyhadzala a pocula som, ze to moze trvat 2-3 mesiace, kym sa zlepsi plet. Dakujem

(11. 3. 2011 13:55:14)

ja som mala len bolesti prsnikov a aj teraz mam este aj ked beriem uz 4ty mesiac, vzdy po 6tej 7mej tabletke ale vraj to este stale normalne kedze telo si zvyka...toto mi povedala doktorka!!!! a problemy bolestami prsnikov som mala aj pred HAK niekedy ma boleli tyzden inokedy dva a dokonca aj 3, takze velmi to HAK nepripisujem...a inak vsetko ok tiez som mala len vytok slabi po menstruacii ktory po zacati druheho blistra zmizol...

(11. 3. 2011 15:48:23)

chcem sa spytat ma na HAK vplyv aj antibiotikova mast framykoin???? moze sa znizit ucinok?? vsetobecne aantibiotika maju vplyv pocita sa aj mast???

(11. 3. 2011 21:30:20)

ahojte.chcela by som sa spytat ci sa tu najde aj taka babenka ktoru pri uzivani maitalonu neboli hlava...?? dost sa toho bojim pretoze ked ma zacne boliet hlava tak to vacsinou prestupi do riadenj migreny....a este ze ci kazda z vas pocas uzivania maitalonu pribrala na prsiach ... pretoze ja ich uz teraz mam dost velke a mam ich skor na obtiaz ako na krasu :( ja som dufala ze sa mi z nej trosku zmensia ...ale ked tu citam ze vacsine kazdej nabrali na velkosti mam z toho obavy..... poradi mi niekto ???

(12. 3. 2011 11:46:59)

moje sa tiez zvacsili o kusok

(12. 3. 2011 15:02:08)

ahojte beriem Maitalon 7. den a mam pocit ze sa mi na tvari urobil maly cerveny flak, niesom si ista co je to, viete mi poradit ci je mozne to mat s antikoncepcie alebo mam este pockat alebo ist za lekarom?

(13. 3. 2011 21:13:14)

ahojte ja odkedy beriem maitalon mám problémy s vyprázdňovaním a posledné dni ako ho beriem ma vždy po prehltnutí tabletky bolí chvíľu žalúdok, ale len pár minút, dnes som sa ešte aj najedla predtým ako som si ho dala ale nepomohlo, a nieje to ani v letáku písané takéto nežiadúce účinky, tak neviem čo si mám o tom myslieť.. dík za radu aďa

(13. 3. 2011 22:40:52)

mne este len lekar predpisal MAITALON, za tym ucelom lebo z predchadzajucej antiky mi narastli prsia o dve cisla, pribrala som a mam riadnu celulutidu, brala som dva roky Novynette a teraz sa mi to naraz nakopilo, dufam ze po MAITALONe nepriberiem, naopak schudnem, a modlim sa aby mi uz viac nenarastli prsia! Vytok som nikdy nemala ale kazda antikoncepcia ma rizika. Dufam ze sa mi nezhorsi plet, jednoducho ze mi to ku krase len dopomoze a nie z nej uberie. ahojte :)

(14. 3. 2011 21:08:55)

Ahojte babuľky :) Ja som dneska zmenila antikoncepciu Jeannine na Maitalon, ale veelmi nedobrovolne. Zo Jeannine som mala krásnu pleť, no je pravda že mala vela nežiaducich účinkov, teda v mojom prípade. Brala som ju takmer 3 roky, pribrala som od vtedy 15kg, znižila sa mi chuť na sex, a to maximalne, naladovosť bola katastrofalna a zo začiatku mi bývalo tak zle na vracanie, že som si myslela že som tehotná. Počas týchto troch rokov som si robila 4 krát tehotenský test :)) Veľmi sa bojím začať s touto novou anitikoncepciou, po tom čo som si prečítala vaše zlé príznaky čo máte, ale tak vyskúšam ju, veď na každého pôsobí inak. Dúfam :( Drže palce. Pa

(16. 3. 2011 17:00:48)

ja som s maitalonom maximalne spokojna, ziadne vedlajsie ucinky :)))

(17. 3. 2011 6:27:08)

maitalon je naozaj ok az na tie bolesti prs co mavam vzdy od cca polovicky uzivania blistra...ale to som mavala vzdy aj pred tym...:-(

(17. 3. 2011 18:15:27)

no u mna maitalon asi nesadol,lebo mybolo zla od zaludka az krčme som mala..nafuknute prisa skuse a nechut na sex..a z obav som brala tu antikoncepciu 4 mesiace a uz som to nevydrzala a vysadila a teraz vsetko co bolo zle sa zmenilo na lespie neni mi nicc..az nato ze chvilkovo niekedy mam pocit ze ci mmi neublizili na zdravi lebo predsa ked mi robili zle tak som to brala..a newiem jaky mal ucinok ci mensi alebo som mohla otehotnet ale zatial sa citim normalne..lebo k lekarovi sa mi neda ist kedze mam babo a nema mi ho kto postrazit..uwidime

(17. 3. 2011 19:24:05)

No ja som bola s maitalonom spokojna az doteraz....beriem ich uz pol roka a zacala som ju brat hlavne koli pleti, no ta sa ani trochu nezlepsila, zacinam priberat, a v podbrusku som zacala citit bolest a tvrdost. Myslim ze ju pojdem vymenit...

(19. 3. 2011 21:52:19)

S Maitalonom som nemala žiadny problém. Prsia ma nejako nebolia, výtok nemám...len jediné čo sa mi po pol roku užívania spravilo..je zhoršenie pleti. Poslednú dobu mám aj problémy so žalúdkom a ako čítam tak asi nie som jediná. Nepriberá sa z toho..aspoň ja nie. Naopak,som z nej schudla.

(20. 3. 2011 20:06:19)

Chcela by som sa opýtať, že či veľké zvýšenie potenia napr. vo fitku nejak znižuje účinnosť tabletky? ..či to je len nezmysel? ..ďakujem

(21. 3. 2011 17:36:54)

Dá sa v Košiciach kúpiť MAITALON za tých 22 eur na 3 mesiace? Ak áno, viete mi poradiť, v ktorej lekárni? Ďakujem

(21. 3. 2011 19:28:00)

Ahojte :) ja beriem Maitalon, je to moja prvá antikoncepcia. Akurát som dnes začala brať druhý týždeň v prvom blistri a zatiaľ ju znášam veľmi dobre. :) neobjavilo sa ani špinenie, ani bolesť v prsiach, takže uvidím, či sa niečo zmení, alebo nie. Dúfam, že to bude čo najlepšie :)

(21. 3. 2011 19:49:54)

Ahojte :) Maitalon beriem už 2mesiace a z vedľajších účinkov som mala asi ten,že prvý týždeň mi bývalo ráno trochu zle. Teraz mi nie je zle,len ma bolia trochu prsia,ale že by rástli,to sa nedá povedať :) Zatiaľ som s Maitalonom spokojná,meniť ho nebudem :)

(21. 3. 2011 20:49:20)

Ahojte chcela by som sa spýtat kolko to stojí akde v BA sa to dá kupit za dobrú cenu lebo tO planujem brat a ešte mi doktorka povie niečo o tom a može sa potom chlapec domna spravit??

(21. 3. 2011 20:49:24)

Ahojte chcela by som sa spýtat kolko to stojí akde v BA sa to dá kupit za dobrú cenu lebo tO planujem brat a ešte mi doktorka povie niečo o tom a može sa potom chlapec domna spravit??

(22. 3. 2011 9:33:14)

ahojte, maitalon beriem tretí mesiac a pozorujem, že sa mi zväčšujú prsia, normálne začali rásť, dúfam,že sa to už nevráti do pôvodného stavu a ešte porastú :)

(22. 3. 2011 12:50:53)

Baby ahojte... beriem Maitalon uz od decembra...cize cca. 5 mesiacov... neziaduce ucinky som ziadne nemala... schudla som 12 kil, ale tomu je na pricine zrejme nieco ine (skoda vysvetlovat)... prsia sa mi zvacsili...kedze moj priatel je odo mna 350km, tak pred par dnami sme mali prvykrat nechraneny sex a trosicka mam strach..doteraz som mu to nedovolila ani ked som brala tabletky... aa pre baby ktore su z Presova- v lekarni v Hypermarkete Tesco na stanici maju Maitalon za 27€ (trojbalenie)... zatial najvyhodnejsia cena, co som tu videla ja som velmi spokojna :) Lenka z Presova

(22. 3. 2011 14:04:31)

čaute holky.. je to moja prva HAK a za chvilu doberiem 2 blister, a nemala som žiadne nežiaduce účinky, až na tie bolestí prs ale aj to po mesiaci prestalo, špinenie som nemala žiadne ( chvala bohu), prsia sa mi nezväčšila :( škoda á schudla som 2 kila aj ked som to vobec nechcela, dufam, že ich priberiem s5 a aj prsia dufam, že sa mi zväčšia:) .. pleť mam stale takú istu.. a tiež mam strach z toho,že ak dovolím partnerovi aby sa vomne spravil, či neostanem tehotna, no velmi ma to láka, tak to asi skusim .. :) dúfam,že vám vsetky nežiaduce ucinky prejdu :) ahojte

(22. 3. 2011 21:36:55)

Vobec sa nemusite bat, ze ostanete tehotne, pokial beriete tabletky naozaj pravidelne bez vynechania a neuzivate ziadne ine lieky tak sa nemusite nicoho bat. Treba si vsak dat pozor na uzivanie antikoncepcie a inych liekov v tom istom case, radsej sa stale pytajte lekara, ktory vam lieky predpisuje, ci to je v poriadku ak beriete aj antikoncepciu a on vam uz poradi.

(24. 3. 2011 17:47:15)

ahojte..ja som začala Maitalon brať pred týžňom a čo som si všimla bolo, že mám veľkú chuť do jedla, bolia ma prsia a začali mi riadne rásť. Taktiež som mala špinenie, tak neviem či mi vyhovuje. Počkám, doberem blister a dám vedieť ak budem mať iné vedlajšie účinky.

(24. 3. 2011 20:17:46)

Ona je hormonálna alebo nehormonálna ta maitalon?

(26. 3. 2011 22:59:29)

ak berem tabletky uz druhy mesiac.. a pár krat sa mi podarilo, meska s tabletkou hodku až tri hodky.. moze sa vomne partner spravit ? či nie?

(27. 3. 2011 11:06:23)

hormonalna ,v letaku je napisane ze opozdit sa mozes do 12 hodin takze ano chcem sa len spytat ze HAK ovplyvnuje hnacka...ak berem HAK vecer rano o osmej a rano mam riedku stolicu vodnatu tak to nema na to vplyv nie??? vplyv ma len ked do 2-3 hodin po uziti nie??? aspon tak sa mi zda ze som citala v letaku

(27. 3. 2011 11:07:37)

OPRAVA: hormonalna ,v letaku je napisane ze opozdit sa mozes do 12 hodin takze ano chcem sa len spytat ze HAK ovplyvnuje hnacka...ak berem HAK vecer o osmej, a rano mam riedku stolicu vodnatu tak to nema na to vplyv nie??? vplyv ma len ked do 2-3 hodin po uziti nie??? aspon tak sa mi zda ze som citala v letaku

(27. 3. 2011 11:09:53)

ma vplyv zmena casu na uzivanie tabletky je potrebne teraz brat tabletku o hodinu neskor ci nie???

(27. 3. 2011 12:02:17)

ja ju beriem uz pol roka a som spokojna. chcem sa spytat, ci viete poradit kde kupit v ZA lacnejsi Maitalon, popripade v TN. Ja ju kupukem po 30€-trojbalenie.

(29. 3. 2011 19:28:30)

ahojte baby, ja som brala Maitalon, no musela som bohuzial vysadit. zlepsila sa mi plet, schudla som kedze som nemala taku velku chut do jedla, no zacala ma bolievat hlava, tak som radsej vysadila...zostali mi 2 blistre, tak by som predala lacnejsie ak by mal niekto zaujem. drzte sa

(30. 3. 2011 20:10:16)

Ahojte kledy mam ju začat brat je to moja prvá anti. a nemám žiadne skusenosti viem že ju mam začat brat ked mi začne menzes a ked dobriem tých 21tabliet tak čakam na dalšiu menštruláciu a mam pauzu??

(30. 3. 2011 20:55:59)

Ahojte.Ja by som sa chcela spýtať ,že keď som zabudla užiť prvú tabletku v ďalšom blistry tak som chránená už po týždni ?Ďakujem za odpoveď =)

(30. 3. 2011 22:38:32)

maitalon si zoberies ako prvu tabletku hned v prvy den menstruacie a ked vyberies 21 tabletiek-teda jeden blister, tak mas 7dnovu pauzu, počas ktorej si tiez chranena a po tychto siedmich dnoch si beries dalsich 21 tabletiek, a zas 7 dni pauza a atd :)

(31. 3. 2011 13:01:10)

kočky je to trochu detinská otázočka, ale risknem :) nakolko už niesom v pubertálnom veku kedy sa telo vyvyja tak sa chcem spytat ci aj mne aspon trosku narastu prsia lebo po mesiaci sa nejak nic neobjavuje,,, :/

(31. 3. 2011 14:00:24)

mne sa zvacsuju vzdy po tyzdni od zaciatku uzivania a ked ich prestanem uzivat a dostanem menzes tak troska klesnu a znova sa potom nafuknu..., ale ci sa tak trocha zvacsili??? hmm neviem mozno ale len trosinku, ja som sa zmierila so sebou ze ina uz nebudem a som spokojna hlavne ze priatel ma rad taku aka som :-) aj keby som chcela mat o cislo vacsie, lebo ja mam naozaj malicke...:-(((

(31. 3. 2011 18:21:02)

moja tak sme natom asi rovnako :/

(31. 3. 2011 18:21:08)

moja tak sme natom asi rovnako :/

(31. 3. 2011 18:59:02)

napodobne =( snad sa mi zvečšia =P

(1. 4. 2011 16:29:45)

no ja pevne dúfam, že mi prsia nenarastú, pretože by ma asi porazilo, keďže mám 4ky..prosím, ukľudnite ma niektorá, že to nie je pravidlom a že s tým nebudem mať problém :(

(1. 4. 2011 16:54:05)

ahoj baby. tiez uzivam maitalon a prave budem doberat prvy blister. kedy treba nasadit druhy?? mam v tom chaos, lebo menstruaciu ja nemavam, tak teraz neviem, ako zacat brat druhy blister... za akukolvek odpoved budem vdacna:)

(1. 4. 2011 17:58:31)

začni ho brať na 7my deň od kedy si dobrala prvy :) ,,,,,, aaaaaaaa nemusia ti veru z toho narast prsia kazda reagujeme inak :)

(2. 4. 2011 15:56:43)

nie náhodou na ôsmy deň? Keď končím v stredu, tak začínam až budúci týždeň vo štvrtok, nie? Opäť skončím v stredu, začnem vo štvrtok...

(2. 4. 2011 19:04:18)

určite nie

(3. 4. 2011 19:39:55)

Ahojte, tam hore ste jedna napísali ze mate dva blistre maitalonu, no nenechala si žiadny email, tak ak ho este mas, alebo aj ine baby chcete maitalon predat, tak mi napiste na nataska23@gmail.com ja ho kúpim :)

(3. 4. 2011 21:14:02)

nie na siedmy ale na osmy den sa to berie nie?..akoze 21 dni a potom 7 dni pauza a potom na osmy den dalsi blister

(3. 4. 2011 23:22:01)

tiež si myslím, že 7 dní pauza a na 8 berieš. Vždy v ten istý deň končíš a v ten istý deň začínaš.

(4. 4. 2011 11:29:51)

ano na 8 zacina znova

(4. 4. 2011 11:39:07)

ta ktora napisala ze na siedmy den sa zacina novy blister po tyzdni pauzy sa MYLI!!!!!!! MAM DOMA LETAK este od doktorky a mam to aj nakreslene 21 dni tabletky, 7 dni PAUZA a na osmy den sa zacina!!!! neviem z kade ste zobrali ze na siedmy den sa zacina novy blister...

(4. 4. 2011 15:58:54)

baby mam taky problem.. menstruacia sa mi kolise a teraz sa uz tak posunula ze v taj sedemdnovej pauze (mimochodom zacina sa na osmy dem ako tvrdi vacsina) vobec nemam menstruaciu ale az potom.. vadi to nejako?? uzivam maitalon uz 8 meisac a na zaciatku som to mala v tej pauze no teraz nie.. mala by som si aj lieky posunut? ako ze zacnem neskor?? dakujem.. :)

(4. 4. 2011 18:27:35)

podla mna asi nie, v letaku sa pise ze mas pokracovat aj ked menzes nedostanes a mne sa tiez posuvalo o den stale s novym blistrom ale teraz som uz dostala tak ako minule vo stvrtok skus sa este opytat na nejakom fore su take fora kde ti lekar hned odpise :-)

(4. 4. 2011 22:25:37)

(4. 4. 2011 18:27:35) dakujem:)

(6. 4. 2011 12:44:30)

kočky neberte ohľad na to, že či vám prišiel menzes presne alebo nie. Keď sa doberie posledná 7 dní pauza a bez rozdielu či máte menzes alebo vám prišiel neskoršie na 8 deň treba vziať ďalšiu. Brala som dlhodobo Tri-regol a toto balenie je presne také isté. To vám dávam dobrú radu, dodržiavať to. Ešte raz opakujem na 8 deň vziať tabletku.

(6. 4. 2011 16:35:39)

ahojte,začala som užívať Maitalon, užívam ho 10deň,ale zatiaľ nič dobré nebadááám skor horšie..zhoršila sa mi pleť..robia sa mi akné čo sa mi predtým moc nerobili a tak tiež sa mi aj zle hoja..a som z toho nešťastnáá...2 mesiace dozadu som dokojila malú a neviem či sa mi všetky hormóny zbláznili...a tiež mi je tak ťažko od žalúdka a som unavená...neviem či aj to počasie na to vplýva ale som zo seba a z toho aknéé dosť nervózna...keď tu čítam všelijaké účinky tak ma ide poraziť...ja mám takú smolu a bojím sa že sa všetko zlé na mňa nalepí...

(6. 4. 2011 16:46:52)

a čo som si ešte všimla že chodím viac na wc-ko tak sú odvodňujúce...

(7. 4. 2011 10:20:33)

AHOJ... uzivala som Maitalon vyse tristvrte roka no musim povedat ze horsiu antikoncepsiu som nikdy nemala... vzdy som bola stihla no po uzivani tychto tabletiek som pribrala vyse 10 kg, stale som bola nafuknuta a neustale som mala pocit ze som tehotna... ... je to samozrejme individualne ale ja mam s touto HAK naozaj zle skusenosti...

(7. 4. 2011 20:16:39)

uff, dnes mi doktor predpísal túto antikoncepciu, ale ako vidím je novšia a asi ešte nieje poriadne oskúšaná, lebo by ju asi tak ten môj doktor nepropagoval. Dúfam len, že mi sadne, lebo tieto príznaky znejú straašne. Predtým som mala Vreya a z tej som pribrala 8 kg, potom som mala Yasminelle asi mesiac, no mala som zdravotné problémy(ktoré s ňou nemuseli súvisieť) a v nemocnici mi doporučili vysadiť. Teraz po dvoch rokoch som sa opäť rozhodla pre HAK tak snáď to konečne vyjde..bojím,bojím.

(8. 4. 2011 10:26:45)

ahojte,takže ja tiež beriem prvý mesiac túto HAK,taktiež na nej nevidím nič pozitívne,,,,dokonca ma po nej svrbi pošva,ako keby som mala mykózu,je to hrozné...

(8. 4. 2011 11:32:41)

(7. 4. 2011 10:20:33) a po akom case si pribrala? hned alebo az po čase? lebo kocky zvyknu byt pol roka v pohode a po pol roku uzivania sa im zacnu prejavovat nziaduce ucinky

(8. 4. 2011 22:49:48)

Ma tu nestrašte rada by som sa spytala lebo nemám skusenosti a to to je moja prvá Hak že ked napr. dostanem14 a to je štvrtok tak začnem tabledtkou štvrok?? =D dakujem za odpoved

(9. 4. 2011 10:47:33)

Ja beriem tuto antikoncepciu druhy tyzden , uz idem na treti , ja viem ze niekto tu vravel ze to este nemoze byt z tej antikoncepcie, ale ja si myslim ze ano , zhorsila sa mi dost plet , ale inak nemam ziadne ine ucinky ani ziaduce ani neziaduce :) a ta plet by sa mala vraj po case zlepsit , dokonca ma uz tak nebolieva hlava jak pred tym pri lyndinette, a tiez chodim strasne casto na zachod , asi to odvodnovanie to bude , ale zatial som brala uz 4 antikoncepcie , a tato vyzera najlepsie pre mna , uvidime ci to tak aj ostane :)

(9. 4. 2011 11:02:49)

Môžem sa opýtať... dnes mám začať 1x brať maitalon len mám dosť bolesti z menštruácie...myslíte, že si môžem dať sirup na bolesť bruška aj keď beriem tieto lieky? neuškodí mi to nejako?

(9. 4. 2011 11:30:00)

ja beriem hak uz 5ty mesiac a vobec som nepribrala ani gram a pritom som chuda..., zhorsila sa mi dost plet same vyrazky mam take male aj pred tym som mala ale len sem tam sa nejaka vyhodila...a to po puberte som si vydychla ze konecne ziadne vyrazky a znovu ich mam zuuurim...uz som rozmyslala aj nad inou HAK...

(9. 4. 2011 11:31:06)

(9. 4. 2011 11:02:49) v letaku mas info ohladom inych liekov ale myslim ze by nemalo normalne mozes uzivat aj panadol, ibalgin a podobne

(10. 4. 2011 16:41:39)

mate aj vy taky problem, ze poriadne nepijete a v kuse chodite na WC???? lebo ja hej, a neviem si predstavit co budem robit v lete, ked budu horucavy a budem pit ovela viac ako teraz....

(10. 4. 2011 23:30:34)

baby neviete kde v BB sa dá Maitalon kúpiť najlacnejšie?

(11. 4. 2011 9:07:15)

a neviete kde sa dá najlacnejsie kupit v leviciach?

(11. 4. 2011 12:33:51)

Chcem sa opýtať,že keď po 7 dňoch pauzy idem znova začínať užívať Maitalon,mám si dať tabletku označenú dňom,kedy si ju dávam? Či mám pokračovať hocijakým dňom?

(11. 4. 2011 18:55:27)

to je jedno ktoru si das, vsetky su rovnake..ale tie dni su tam na to,aby sa baba nepomylila..ved ked zacnes stredu tak je odveci si davat pondelkovu tabletku podla mna..ved potom v tom budes mat akurat tak chaos

(12. 4. 2011 11:42:25)

Ahojte, počula som že antikoncepcia KARLA má presne to isté zloženie ako MAITALON akurát, že je omnoho lacnejšia. Jediný problém je, že o nej neviem nič nájsť na internete a ani v lekárni ju nemali. Viete mi niekto poradiť?

(12. 4. 2011 13:18:00)

je vela antikoncepcii ktore su omnoho lacnejsie a cena je za trojmesacne balenie aj 10 eur, lekar ti ponukne tu s ktorou spolocnostou ma prave zmluvu, pritom lacnejsie antikoncepcie su uplne rovnako ucinne ako tie drahe...pocula som o nej ked som hladala lacnejsie antikoncepcie ale inak ani nie

(13. 4. 2011 19:25:14)

a ten výtok,ktorý niektorá z vás má,je silný?..akoze musíte používať vložky alebo tak?

(13. 4. 2011 23:59:36)

Baby, a mali ste niektorá aj bolesť pod ľavým prsníkom ? pretože beriem Maitalon 4.deň a od 2.dňa ma pichá, teda neviem či prsník, alebo srdce, ale ak by to bol prsník tak by ma mali bolieť oba nie ? už mám aj strach tak idem zajtra ráno k doktorovi sa opýtať, nechcem si ublížiť :/ pichanie je počas celého dňa ale najsilnejšie je večer od cca 22.00, tabletku pijem o 17:00 a tiež pociťujem návaly tepla v ľavej nohe. Zrejme nesadli.

(14. 4. 2011 11:29:29)

ahojky, ja beriem maitalon druhý mesiac, prsia sa mi zväčšili, neschudla som, ale viac jem a vôbec nepriberám, takže asi keď obmedzím stravu, schudnem rýchlo, mám pocit, že mám zrýchlený metabolizmus :)) ale mám problémy so špinením, niekedy je to až zapachajúci výtok, necápem prečo, nikdy predtým mi nič nebolo... Máte s tým nejaké skúsenosti? Lebo to mi dosť prekáža, inak som spokojná :))

(14. 4. 2011 19:19:02)

ahojte baby, tabletky beriem druhy mesiac, ale bolesti v prsnikoch stale pretrvavaju a sem tam su neznesitelne,,, keby aspon rastli,,, ale len bolia a bolia,,,, poradite mi kedy to uz prestane??

(14. 4. 2011 21:40:11)

ja mám tiež problém s tým špinením, beriem tabletky 3. týždeň..uvidím, čo bude ďalej

(15. 4. 2011 18:42:32)

špinenie by sa malo do troch mesiacov vytratiť :) zatiaľ beriem Maitalon prvý týždeň, nič ma nebolí, nie je mi zle, pleť zatiaľ tiež v poriadku :) dúfam, že splnia svoj hlavný účinok a žiadne vedľajšie /aspoň nie tie negatívne :P / ;)

(17. 4. 2011 20:00:59)

aj vy chodíte kazde dve hodiny cikat s uuuplne ale uuuplne plnym mechurom? kks uz mi to ide na nervy!

(18. 4. 2011 15:43:40)

Bolesti prsníkov sa dajú zmierniť masírovaním skús to ... pomáha to.. a výtok by mal prestať do troch mesiacov ... ja už tabletky beriem 8 mesiacov a nemám žiadne vedľajšie účinky pleť sa zlepšila. a schudla som .. narástli mi prsia a tie ma pobolievali ale odkedy som ich začala masírovať už je to lepšie .. neviem či ste absolvovali vyšetrenie u lekára či nemáte náhodou hrčky v prsníkoch tak to skúste tak že dáte jednu ruku za hlavu a tak budete masírovať...ale si cez prsia dávajte teplé obklady na noc ..! :)

(20. 4. 2011 8:41:02)

je normalne,ak mam stale menzes?..inokedy ho mavam 4 dni,ale jak som zacala brat Maitalon stale ju mam,uz 7 den...moze to byt sposobene tymi tabletkami?..ze je to nieco nove pre organizmus?..alebo by som s tym mala ist k doktorke?

(20. 4. 2011 13:23:37)

ja beriiem maitalon 2 mesiac a uplne je super :))..... zatial som ani nepribrala, ani sa mi prsia nezvätšili ani nic.... sice som presla na maitalon z yasminelle ale fakt je super :)).....

(23. 4. 2011 23:39:34)

po týždni mi špinenie prestalo, prsia sa mi zväčšili - no nebolia :) Libido + !!! :) bez bolestí hlavy, po jedle alebo neičo podobné, treba fakt len veľa piť :) som spokojná! :)

(24. 4. 2011 20:09:22)

moze sa stat,ze jak som to zacala uzivat,tak proste mi kramy skoncili a za par dni mam zas slabe krvacanie?..moze to byt z tych tabletiek?

(27. 4. 2011 10:56:24)

áno môže

(27. 4. 2011 17:14:19)

Baby? aj vy máte také nafúknuté brucho? ja ich už beriem dva mesiace a stále ho mám nafúknuté ako taký sud

(27. 4. 2011 20:13:35)

aj ja mam taký pocit a berem niak 10tabledku a može sa už do mma priatel spravit,?

(28. 4. 2011 9:56:52)

jj uz po 7 dnoch si chranena

(29. 4. 2011 15:45:59)

moj priatel sa stale boji do mna urobit:)..sice aj ja sa toho trochu bojim,ale ked ich uzivam kazdy den a spravne,nemalo by sa nic stat nie?....som chranena v podstate uz od prveho dna

(29. 4. 2011 17:05:41)

od prveho dna nie,, teda uuuplne prvehood kedy si vôbec začinala brat antikoncepciu :) potom s uz chranena vzdy aj v tej 7 dnovej pauze :) ale tak,,, ani antikoncepcne tabletky niesu 100% ,,,, je to tusim 99,9% je sice mala sanca,, ale predsa je :)

(30. 4. 2011 13:03:01)

no ved toto ja som sa smaitalonu pekne vyhadzala ja som mala ras za uhorsky rok poriadny jebak a teras mam takych 5 idema natiahnut =( a ine vedlajšie učinky nepozorujem no ani prsia mi nerastu fnuk =(

(1. 5. 2011 21:14:31)

nevie mi niekto povedat v ktorej kosickej lekarni kupim maitalon najlacnejsie?

(14. 5. 2011 14:18:51)

Baby prosím vás..potrebovala by som súrne jeden blister antikoncepcie Maitalon..nemáte mi ho niektorá predať? :)Ďakujem

(16. 5. 2011 11:43:50)

neviete mi poradit, či mi sestrička predpíše dalsie 3 balenia, ked mám este doma jeden blister?

(20. 5. 2011 18:04:21)

ale ano,sak to kludne predpise

(22. 5. 2011 10:10:04)

ahojte :) chcela by som sa opýtať, či som chránená aj počas 7 dňovej pauzy???

(22. 5. 2011 13:21:32)

ano čítajte si aj ten letáčik preboha !

(24. 5. 2011 21:49:47)

Ahojte, mam doma 3 balenia, ale ich brat nebudem. Ak ma niekto zaujem nech sa ozve na meil kackosovalenka@hotmail.com, predam za 20E.

(25. 5. 2011 15:38:49)

musim potvrdit ze akne mi mizne po dvoch mesiacoch brania maitalonu , aj ked som sa bala , pretoze na zaciatku som sa velmi vyhadzala ... takze som uplne spokojna, nemam ziadne spinenie prsia nebolia nerastu , ziadne neziaduce ucinky nemam :) konecne antikoncepcia ktora mi vyhovuje :) Miska P.

(26. 5. 2011 15:17:28)

ahojte neviete mi niektora poradit, ako to je ked odidem zo slovenska, ale tabletky si budem bravat tu, lenze ja sa musim vyhlasit z poistovne a budem mat len zakladne poistenie,,,, ze ako je to s predpisovanim antikoncepcie u gynci,, diks

(30. 5. 2011 12:26:06)

Caute, ja beriem Maitalon 7 mesiacov, takze referujem moje skusenosti... cely 1. mesiac som mala problem so spinenim, ale inak nic hrozne. Chute na jedlo su ok, plet sa mi vcelku zazracne vycistila, nepribrala som, bolesti pri menstruacii mi vyrazne odisli - a to som mala velke problemy... Jedinu negativnu vec, ktoru na sebe badam je prehnana psychycka precitlivelost. Inak OK :)

(30. 5. 2011 21:58:54)

Kazda ma iny organizmus a vsetko zvlada inak.Dobra antikoncepcia by mala chranit zenske pohlavne ogany a prsia ciastocne by mala mat aj protirakovinove ucinky a to kazda HAK len to nikde nepisu. Ja som uzivala 2 roky marvelon,z nej som pribrala 10 kg a neda sa to zhodit.Davajte si pozor baby na jedeneie a hlavne nocne pretoze tie hormony sposobuju ze zene kvazi navodzuje tehotenstvo a zena si zacina chystat zasoby..ale neplati to pre vsetkych iba tie co maju predispoziciu k pribratiu. a este je na brati antikoncepcie dobre to ze vy nemate ovulaciu a vajicka sa vam nevyplavuju takze zostavaju vo vajecniku a zena ma za cely zivot urceny pocet vajicok takze ked sa vsetky vyplavia nastava klimakterium-prechod,menopauza kde zena uz ma dalsie zmeny a problemy nastava osteoporoza,neurozy, potenie, nocne mocenie a psychicke problemy..takze ked zena ma dostatok vajicok pojde neskor do prechodu a to je dobre..a o neziaducich ucinkom ktorych velmi vela uz pisat nebudem..no a ja som si dala dnes prvu tabletku maitalon takze som zvedava aj ja..

(31. 5. 2011 11:40:46)

aj ja som prehnane citliva a na vsetko reagujem fakt prehnane,, niekedy sa uz sama seba pytam či mi sibe ,,,, tak teraz aspon viem ze som v tom neni sama :)

(31. 5. 2011 11:53:47)

ahojte, končím teraz prvý týždeň z druhého blistra, prsia nebolia ani špinenie nie je, mám menšiu chuť do jedla a viac pijem, čo mi vyhovuje, lebo som vždy pila primálo... schudla som zatiaľ nejaké dve kilá, dúfam že to ešte pôjde dolu, lebo som predtým brala 3/4 roka Chloe a pribrala som 8 kíl... prsia sa mi asi skôr trochu zmenšili, ale to pripisujem tomu chudnutiu, a zas lepšie mať priemerné prsia ako nadpriemerný zadok, nie? :-) čo sa ale moc nezlepšilo je to kvôli čomu som aj menila tabletky- totiž pri Chloe som bola nenormálne precitlivelá, zo začiatku sa to ešte dalo, ale bolo to čím ďalej, tým horšie, revala som pre úplné kraviny, proste som si na niečo spomenula, alebo niekto niečo povedal a mne bolo hneď do revu, nevedela som to nijako ovládnuť, dokonca som sa pár krát rozrevala na verejnosti a to je čo povedať, vždy som sa v tomto vedela kontrolovať a aby som ja plakala, to už muselo byť ozaj niečo vážne... liezla som si už sama sebe s tým na nervy, o tom ako to muselo liezť na nervy frajerovi ani nehovoriac... s Maitalonom je to kúsok lepšie, ale minulý týždeň som mala zas takú chvíľu že som hodinu ryčala ani neviem prečo, neznášam tie stavy... bojím sa, aby sa to po čase nezačalo zas zhoršovať, lebo inak mi táto hak vyhovuje :-/

(31. 5. 2011 17:57:07)

Este pridam k mojmu komentaru ohladne prehnanych reakcii (30. 5. 2011 12:26:06) - tiez sa trosku bojim, ci mi z toho neprepne, lebo obcas staci, ze ma len tak nieco napadne a musim sa krotit, aby som neplakala.... no vidim, ze nie som jedina. Drzim nam palce baby, nech sme zdrave, krasne, stihle a neplaceme :) M

(4. 6. 2011 12:02:21)

moze sa stat,ze jeden mesiac nemusim dostat kramy?..ani som nemala sex...teda medzi tymi 7 dnami by som ju mala dostat,ale predtym som to dostala na druhy den a teraz uz je treti s tale nic...naozaj tehotna nie som,nemam byt z coho :) tak sa pytam,ze ci sa moze stat,ze tie kramy nedostanem?

(4. 6. 2011 16:15:15)

no v tej 7 dnovej pauze by ti mali prist maximalne do 2-3 tabletky

(5. 6. 2011 18:32:40)

tak ako sa mi prvé mesiace pupáky uplne stratili, sa mi opet vracaju, ale take tie hnusne bolave ktory sa neda zbavit :( je to z tabletiek?

(7. 6. 2011 9:25:47)

Nestalo sa Vám niektorej náhodou, že ste zabudli užiť 2 tabletky za sebou v prvom týždni? Ak áno, čo Vám prosím odporučili? Nečakane som musela na 2 dni z domu a zabudla som si tabletky doma :( V podstate nedeľnú a pondelkovú. Keď som sa vrátila, nevedela som čo robiť, tak som postupovala podľa letáčika v prípade, že som zabudla len jednu :( i keď to boli dve, ale bola som zúfalá. Tak som si zobrala pondelkovú v noci na utorok a dnes, teda utorok večer zoberiem utorkovú. Nedeľnú som ale už s takým oneskorením nebrala. Viem, že som sa mala poradiť s lekárkou, ale žijem v zahraničí, je tu istý časový posun a tabletky mi predpísala pred odchodom na dlhšie obdobie, tak to nie je až tak jednoduché. Myslíte, že to môže mať nejaký neblahý vplyv na cyklus či organizmus? Otehotnenia sa až tak nebojím, keďže s priateľom používame aj kondóm.

(7. 6. 2011 14:37:40)

ahojte...len Vám chcem napísať:prosím nikdy neužívajte toto svinstvo!!!Mám 20 rokov a zrútil sa mi celý život!!!Dostala som pľúcnu embóliu, pichám si clexane 2 krat denne(domodrinovane cele telo) tbl Anopyrin, antiku uz nikdy nemozem brat, nemozem sa opalovat, solarkovat, cestovat, lietat proste nic. 2 roky musim uzivat pancuchy na stiahnutie zíl v nohach.je to uplne utrpenie, nie som clovekom akym som bola

(8. 6. 2011 18:53:04)

tak sa s vami podelim o svoje pocity a emocie:) pojdem na treti blister,cize dva mam vybrane:)a po tychto dvoch mesiacoch mozem povedta,ze som celkom spokojna...zo zaciatku ma bolela hlava,ale len prve dva dni..spinenie som sice mala len cely mesiac,ale len ten prvy:)..prsia mi myslim nenarastli,ajtak ich uz mam dost velke:)len ma ten prvy mesiac aj potom chvilu este boleli,ale uz to preslo a je to v pohode..ajked zatial nechapem na co mam tie tabletky,ked ich nemam s kym vyuzivat:/ale snad sa to coskoro zmeni...a este som zabudla dodat,ze som ani nepribrala,nastastie,toho som sa bala najviac...ale ani som neschudla tusim...len sa mi zda,ze som stale hladna:)..je to moja prva antikoncepcia a som s nou spokojna..zatial:) dufam,ze to tak aj zostane

(9. 6. 2011 15:48:31)

Ahojte :) mne dnes lekár predpísal ten Maitalon, len nechápem prečo mi poradil, že ich mám začat brať až 5. deň menštruácie a vraj potom ešte 14 dní nebudem chránená...čo by sa stalo keby začnem hned 1. deň?

(14. 6. 2011 18:58:40)

zdravicko... ja Maitalon beriem zhruba rok a mam problem so spinenim. Ten som sice mala uz pred tym (naskocilo to po vysadeni prvej antikoncepcie po 4 rokoch, odvtedy sa toho neviem zbavit a toto je uz tretia antikoncepcia :( ), no zda sa mi, ze pri tejto sa mi to dokonca zhorsilo. Ale co ma najviac stve, ze mi opadla chut na sex! vaha sa nezmenila (ani hore ani dole) prsia ak narastli tak nie o vela, ale cosi som zaznamenala... menzes slaby (uplna pohoda),bolesti hlavy nemam, ani zaludok.Plet nemam dobru, ale ani sa mi nezhorsila. zhrniem to ale tak, ze to s Maitalonom balim, mozno na cas s antikoncepciou celkovo, kedze pri 23 rokoch mam HAK v kuse uz od 18-tich a citim, ze hormonalne nie som ok.

(1. 7. 2011 17:45:10)

Čaute baby, ja tiež beriem MAITALON už skoro dva týždne, a tiež mám špinenie no to sa objavilo po sexe .... teraz aj trochu krvácam a nemám menštruáciu.. :( je to normálne? prosím poradte mi veľmi sa bojím...:( Ď.

(8. 7. 2011 9:01:47)

Ahojte kocky, prechadzam na inu HAK a zostalo mi este 5 blistrov Maitalonu (exp.11/2011). Zijem v zahranici, ale tabletky vam viem zaslat postou. Cena za mesiac je 8,50 eur vratane postovneho. V pripade zaujmu ma mozete kontaktovat na moj mail: stela.pastelka@gmail.com.

(8. 7. 2011 20:46:12)

ahojte začala som brat mitalon a teda vlastne je to moja prva antikoncepcia.v pribalovom letaku pisu, ze ma byt medzi tabletkami(blistrami) 7 dnova pauza, ale na 7my den sa ma začať brat, alebo 7 dni pauza a na 8my den mam zobrat prvu tabletku z noveho blistra?

(11. 7. 2011 16:05:59)

Baby aj mne sa začalo špinenie neskor slabe krvacanie po sexe co to znamena? a dnes som dostala menstruaciu(aspon mam taky pocit) ale akurat dnes vecer si mam dat 21.(poslednu) tabletku cize menzes by mal byt az dalsich 7 dni...nechaapem viete mi pomoct? :)

(12. 7. 2011 14:29:03)

ahojte kočky, ja začínam s maitalonom dnes - a veľmi som zvedavá, ako to budem znášať. Ale keď tu toto všetko čítam, najmä koment jednej holky z 07.06. 2011 o 14:37:40, tak mám dosť veľké obavy. Stále zvažujem, či začať s tými tabletkami alebo nie... :( Keď vidím toľko báb, kamarátok, čo užívajú antikoncepciu a nič im nie je, pochvaľujú si a potom si prečítam jeden takýto koment o pľúcnej embólii, tak mám dosť... Neviem, čo spraviť... :( Viem, že mi tu nikto neporadí, že rozhodnúť sa musím sama, ale aspoň niečo o mojich pocitoch... Všetkým holkám prajem, aby im ich TÁ sadla čo najlepšie... majte sa... Katka...

(13. 7. 2011 0:50:02)

Katka máš pravdu je to tvoje zdravie, a preto sa musíš rozhodnúť sama :) je to smutné, že sa niektorým babám prihodia takéto veci a ich zdravie je vážne poškodené,ale ja si myslím, že dnes máš už vo všetkom nejaké riziko, negatívne stránky..Treba rátať aj s možnými následkami(nikdy nevieš na ktorú z nás bude HAK ako pôsobiť), ale nemôžeš sa trápiť pri každej prehltnutej tabletke, že čo ak... Ja som včera skončila s prvým blistrom Maitalonu, zatial je to klasické špinenie, sem-tam bolesť hlavy(ak zabudnem na pitný režim) a náladovosť, ale pre mňa je to nič v porovnaní s tými stresmi z možného tehotenstva a s bolesťou z cýst na vaječníku..Takže ak sa rozhodneš, že to skúsiš, tak ti rpajem veľa šťastia a ZDRAVIA a potom napíš skusenosti a pocity :)) Nika

(17. 7. 2011 14:48:43)

ahojte :) beriem maitalon už vyše pol roka...zo začiatku som s ňou bola veľmi spokojná...nepribrala som , práve naopak chudla som.. prsia sa mi nezváčšili...lenže teraz mám strašne zmeny nálad.Stále by som len plakala, zhoršila sa mi aj pleť a stratila som aj chut na sex, preto som sa rozhodla, že ju zmením...

(19. 7. 2011 18:18:11)

Nika, tak mám za sebou prvých 7 tabliet, a zatiaľ nemôžem povedať nič zlé. Žiadne zmeny nálady, hlava trošku bolela v druhý deň užívania, odvtedy v pohode, žiadne špinenie, ani nič podobné, krámy sa mi skrátili o jeden deň,chuť na sex nonstop (priateľ mi hovorí "nynfomanka" :D) uvidím, ako to bude s pleťou, keďže od puberty si s ňou neviem nejako rady. Len mám ešte obavy z toho, aby sme mali sex až "do konca", ako hovorím, dnes beriem 8. tabletku, všade píšu, že od siedmeho dňa užívania je to tá povestná 99,3% istota, no neviem... Inak ďakujem krásne za povzbudenie... Snáď moju voľbu nebudem nikdy ľutovať... :) papa

(19. 7. 2011 23:37:20)

Ahoj Katka :) ja som dnes zobrala 1. tabletku z 2. blistra ..no a ten sex dokonca..tiez mam obavy ale vsetky fora aj odborníci v poradniach píšu, že pri svedomitom užívaní je to takmer 100% istota..tak som nemyslela na strach a asi 3x som dovolila priatelovi dokonca, ale zatial to stacilo, nie kvoli neistotu ale kvoli paleniu a svrbeniu, snad to nebude alergia na spermie :/ inak spinenie sem-tam, menzes bol asi tyzden v kuse ale este taky vseliaky a pre priatela som tiez nymfomanka, moc so mnou nevladze :D vela stastia, napis ako si na tom :)

(20. 7. 2011 8:31:16)

Ahoj Nikuška... :) tak ja som to včera už tiež nevydržala a šli sme na to naplno... nepociťovala som žiadne ťažkosti, ani svrbenie, ani som po sexe nekrvácala, ako to tu niektoré holky opisujú... takže super, dúfam, že to i takto zostane... a samozrejme, že neotehotniem... :) I keď vek by som už na to možno i mala, ale zabezpečená pre bábätko ešte nie som... :)

(25. 7. 2011 15:38:30)

Ja už beriem 3 mesiace idem na 4 a úplne v pohode ju znášam, moje telo je velmi háklivé na hormony a preto som sa bála ju začať aj uživať antikoncepcie ake som mala predtým som brala nanajvís mesiac napr. novynette alebo lindynette vôbec mi nesadli ale táto v pohode ani žiadne špinenie, menzes mam iba 4 dni, bolesti pri menzesi sa takmer stratili a ani niesom taká náladová a s partnerom sme neskušali este aby vypustil do mna... takže sa vobec nebojim.. ale jeden menši problém mám a to menšia chuť na sex ale iba o niečo... ale babi držim palce...

(5. 8. 2011 17:59:39)

ahojte vedel by mi nieco napisat kto kupoval maitalon za menej ako 11 eur na mesiac ze v akej lekarni to kupoval prosim vas? :)

(6. 9. 2011 13:06:40)

Ahojte baby, idem prave uzivat Maitallon 4. mesiac a nemam s tou antikou ziadne problemy, zatial som spokojna a vobec nemam pocit ze mam menej chut na sex, skor naopak by som povedala.. :D a inak prvy mesiac som mala spinenie az po menzes a po skonceni menzesu to uz preslo takze vsetko v poho :) drzte sa :)

(6. 9. 2011 23:02:05)

ahojte baby..berem maitalon 9 mesiac...je to moja prvá antikoncepcia..od začatia uzivania antikoncepcie som pribrala 10 kíl..mislíte si ze by to mohlo byt tym ? mala by som ju radsej vymenit ? alebo hned teraz vysadit :-)?

(11. 9. 2011 9:27:37)

ahojte baby, chcem sa spýtať, keď máme tu 7 dňovu pauzu sme aj vtedy chranené? prosím odpíšte niektorá..ďakujem ..Maťa

(13. 9. 2011 12:30:03)

Mata chranena si! ,,,,, a ty predtym,,, ano,, mala y si vymenit antikoncepciu

(13. 9. 2011 20:21:38)

ahojte ja berem tuto antikoncepciu už rok a uplne v pohode od ostatnej som vždy priberala a tu som aj schudla ževraj je nizko hormonalna tak by ste znej nemali priberat

(25. 9. 2011 12:38:14)

Maitalon som začala brať len pred nedávnom a to hlavne kvôli bolestivej a silnej menštruácii, pocitu na zvracanie, a tak ďalej. Zatiaľ nepociťujem vedľajšie účinky okrem špinenia, ale ako píšete, to by malo do 3 mesiacov prestať, tak uvidíme. Občas mávam bolesti hlavy, ale to len ak nepijem toľko, koľko by som mala, na čo ma lekárka upozorňovala. Zatiaľ som nezbadala nijaké ďalšie komplikácie, tak dúfam, že sa ani nenaskytnú.

(3. 10. 2011 10:43:20)

Dobrý den. Chcem sa vás opýtať dosť surne tabletky som začala uživať presne minulý týžden stredu.( prvý krat) prvu tabletku som si dala stredu a pokračovala som až do soboty.. no nedelu večer som si zabudla dať tabletku mám to nehať tak? a pokračovať pondelkom? budem stále chranená? dufám že to nenaruši moj cyklus alebo otehotniem... velmi by som bola vdačna za hocijaku pomoc vašu aby mi to vysvetlila. vopred dakujem.. Adka

(8. 11. 2011 18:34:11)

ahojte volam sa nika....co sa stane ak nemam momentalne antikoncepciu a mala by som zacat dnes prvou tabletkou ...co sa stane ak by som ju vzala az piatok? hmm?....dakujem .....NIKA

(11. 11. 2011 11:35:57)

dobry den...ja som z antikoncepcie maitalon pribrala a vobec- uz som vymenila HAK trikrat - regullon, novinette a teraz maitalon a pribrala som vyse 10 kg!!!a nedari sa mi schudnut, uz nevem co robit:((((((

(17. 11. 2011 12:47:54)

ahojte...poradite mi? zabudla som uzit tabletku v tretom tyzdni (vcera) po 12 hodinach...v letaku sa pise, ze sa to riesi dvomi moznostami, a to: ze prestanem brat a dam pauzu alebo uzijem aj keby dve naraz, doberiem blister, nedam prestavku a pokracujem s dalsim blistrom...ale ja sa chcem spytat. neda sa to tak ze doberiem este tento blister (zajtra mam poslednu), dam si pauzu a az potom zacnem brat novy blister? s tym vedomim ze chranena nebudem pravdepodobne sedem dni??? a ze ci vobec dostanem menzes?...prosim ak niekto viete, odpovedzte

(3. 12. 2011 21:22:51)

Ahojte... ja mam s touto HAK Maitalon len velmi zle skusenosti vobec. Beriem ju uz 5 mesiacov a nastastie mam uz len 2 tabletky dobrat a koncim s nou teda uplne s HAK. Prvy mesiac mi bolo zle kym si telo zvyklo ale co ma najviac zaraza je, ze kazdy mesiac po dobrati 10-tej tabletky z blistra sa mi objavi spinenie krvavy vytok a po sexe krvacam. To znamena, ze ja ani tyzden v mesiaci nemam v pohode bez vytoku ci krvacania a moj sexualny zivot tym utrpel vdaka tomu. Taktiez som strasne precitlivena co normalne nie je. Dufam, ze sa vsetko da do normalu ked ich prestanem uzivat, lebo dovtedy mi nic neboloa aj cyklus bol pravidelny.

(5. 12. 2011 16:43:44)

AHOJTE ... PROSIM VAS KDE V BRATISLAVE KUPIM NAJLACNEJSIE MAITALON ??? :) ... DAKUJEM VOPRED ;)

(15. 1. 2012 14:55:51)

dobrý den, uživam antikoncepsiu cca pol roka, a teraz mi prišiel menzes o den prv ako vždy, teda to este ani nieje menzes ale take divne špinenie ktore som predtym nemala, je to normalne ? alebo , stalo sa to už niekomu ? :)

(23. 1. 2012 23:51:22)

predam qlairu cele balenie kontakt ruth3@azet.sk

(29. 1. 2012 22:24:12)

Predam maitalon cele balenie kackosovalenka@hotmail.com

(10. 2. 2012 13:41:31)

Caute, tak ja mam z Maitalonu take vykyvy nalad az hroza a je mi stale do revu, pritom predtym som nevedela kedy sa prestat smiat a usmievat a srsala zo mna dobra nalada..Ziadne fyzicke neziaduce ucinky nepocitujem, len psychicke..Beriem druhe balenie prave..Mam vydrzat, ci rychlo prestat?

(29. 2. 2012 7:10:48)

Ja užívam maitalon rok a nesťažujem , je pravda ,že som mávala bolesti hlavy pri maitalon je dôležité dbať na pitnný režim aspoň tri litre denne...a tiež mám v čase ovulácie cudné nálady smiech plač po čase som si zvykla plusy aspoň u mňa mám stále rovnakú váhu nemám bolestivú menštruácie a trvá podstatne kratšie..

(28. 3. 2012 18:03:45)

cawes baby,,,, nemavate niektora z maitalonu migreny? lebo ja od kedy beriem mavam take, ze az zvraciam,, a teraz neviem či mavam migreny len tak, alebo je to z tabletiek, dik

(5. 4. 2012 18:34:43)

ja beriem tuto antiku uz vyse roka, na zaciatku vsetko dobre....nic akurat as mi zvacsilu prsia...inak nic..ale neskor po pol roku som vobec nemala chut na sex, bolenie v podbrusku a neskor dokonca bolesti pri sexe, sexu som sa normalne vyhybala....takze moje skusenosti su asi take..

Ako vložiť otázku?

Máte nejakú otázku? Ak si prajete vložiť nejakú otázku môžete to urobiť pomocou nášho formulára. Otázku môžete pridať úplne zadarmo a bez registrácie.

Sponzorované odkazy
Otázky z diskusnej poradne

hysterektomia

Dobrý večer,pred 3 týždňami som bola na operácií, vzali mi maternicu, vaječníky nechali,ešte stále sa cítim strašne slabá , mám bolesti, brucho mi strašne ťahá dole, chodím často močiť, jeden steh sa mi akosi nehojí.Som už úplne zufalá iné ženy píšu že sú uplne ok a ja neviem či ...

Antikoncepcia Jeanine

Vysadila som antikoncepciu Jeanine a mam 2 blistre čo som nespapala a nechcem to vyhodiť, nemate zaujem niektora? ...

Meškanie menštruácie

Dobrý deň, prosím Vás o radu! Nikdy mi nemeškávala menštruácia a teraz mi mešká 3dni ani sa necítim na to, že by mala prísť (vždy som mávala aspoň slabé bolesti brucha). Mala som s priateľom nechránený sex, ale dával si pozor. Koľko mám ešte čakať, mám si ísť kúpiť test, či ešte ...

vyrážky

mám jeden problém, v intímnej oblasti sa mi spravili vyrážky a mám to tam začervenané, niekedy ma to bolí a svrbí..natierala som si canestenom.. ...

Vimax

dobry den chcem sa opytat na pripravok Vimax. je zarucene zväcsenie a zhrubnutie penisu? su zname nejake vedlajsie ucinky? oplati sa ho vobec uzivat? vdaka ...

Najnovšie obrázky z fotogalérie
Laura Laurinka klaudika pavlínka 6 mesiacov kazdy den sa takto pekne usmievam sofia