Sponzorované odkazy

Sexshop plní Vaše tajné priania
Internetový sexshop Vaša súkromná záležitosť. Nakupujte erotické pomôcky v sexshope www.najlacnejsisexshop.sk

Kontaktné šošovky
Široký výber kontaktných šošoviek a príslušenstva.

Farebné kontaktné šošovky
Pozerajte sa na svet farebne vdaka farebným kontaktným šošovkám.

7. 2. 2012 23:11:14 - môžem by tehotná?

môžem by tehotná?

Partnerovi sa zo šmykol kondóm z penisu. Zostal vo mne. Je možné, aby som z nejakých tých "kvapôčok lásky" otehotnela? Pretože orgazmus vtedy ešte nedosiahol.

Komentár (1)
1. 2. 2012 14:55:57 - rada a vas nazor ohladom antikoncepcie

rada a vas nazor ohladom antikoncepcie

Dobry den pan doktor,chcel by som sa opytat o vas nazor.Moja snubenica ma 31 rokou za posledne 3 roky nebrala HAK planovali sme dietatko,2 krat potratila,raz v 6 mesiaci,druhy krat bol plod mimo maternice,zystilo sa az ked sme zmenili doktora,ze dovod bol,ze mala oba vajecniky nepriepustne a aj cisty na maternici,podstupila uspesne operaciu,teraz cakame kym sa telo dolieci po tom vsetkom a davame si pauzu.Doktor jej predpisal HAK CILEST s ktorym mala skusenosti uz pred potratmy,nema ziadne vedlajsie ucinky nanu ale moja otazka znie ci to je vhodna antikoncepcia pre nu,lebo cilest je len z 3 generacie,je to uz stara antikoncepcia,ma aj vela estrogenu 35mcg a my mame uz na trhu 4 generacne produkty,napr.Softinelle,Lunytta,Softine,KARHLA,DIANE 35,atd. Chcel by som sa aj opytat ktory produkt HAK by ste nam odporucili,nechce priberat a nechce ani stratit chut na sex a neviem podla coho sa vyberaju hormony v HAK,ked mame 35,30,20mcg v tabletke,co by bolo v hodnejsie v nasom pripade? Za odpoved vopred dakujem Tomas Mrva

Komentár (0)
29. 1. 2012 21:47:12 - hak

hak

Dobry den, mam taky problem. stvrty mesiac uzivam HA daylette a vcera som dostala menzes 9 dni pred dobratim aktivnych tabliet,cize o 9 dni skor. nevynechala som ani jednu tabletku a beriem ich viacmenej pravidelne,tak by som sa chcela spytat,cim to je zapricinene. tabletky beriem dalej. dakujem za odpoved

Komentár (0)
29. 1. 2012 16:33:33 - Antikoncepcia a tehotenstvo

Antikoncepcia a tehotenstvo

Ahoj, chcem sa opýtať už 1 aj 3 mesiace beriem antikoncepciu Maitalon, 21.1. mi začala 7 dňová pauza, a v sobotu som mala pohl.styk s priateľom a spravil sa domňa, menzes mi meškal jeden deň ale som vracala aj strašne ma bolel žalúdok, tak som menzes dostala a mala som ho len 3 dni , môžem byť Tehotná!!!!!!!! ďakujem za odpoveď

Komentár (0)
29. 1. 2012 11:13:27 - Ako to funguje v praxi?

Ako to funguje v praxi?

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/28753-lekari-se-slunili-v-egypte-za-penize-farmaceuticke-firmy-za-korupci-to-nepovazuji/

Komentár (0)
28. 1. 2012 16:49:08 - vynechanie HAK

vynechanie HAK

Dobry den. 14.den som zabudla uzit HAK znacky yadine.v ten vecer som mala pohlavny styk ale hned po tom som ju zobrala a dnes som pokracovala s dalsou. Aka je tam pravdepodobnost otehotnenia?dakujem

Komentár (0)
26. 1. 2012 15:42:42 - Lindynette 20

Lindynette 20

Predam cele nenacate balenie antikoncepcie Lindynette 20 za 20€. Kontakt: eminka267@centrum.sk

Komentár (0)
24. 1. 2012 21:30:09 - maitalon

maitalon

Ahojte ja som si dnes vybrala antikoncepciu maitalon a po týchto vašich komentároch som sa rozhodla s užívaním nezačať. Tak ak by mal niekto záujem rada predám..8 eur a je na 1 mesiac...pošlem poštou. môj mail amy.m@centrum.sk

Komentár (0)
23. 1. 2012 8:33:34 - Antikoncepcia SUNYA

Antikoncepcia SUNYA

Dobrý deň, chcem sa spýtať či má niekto skúsenosti s antikoncepciou SUNYA a aká je jej cena ďakujem

Komentár (0)
20. 1. 2012 11:48:33 - Triregol 21+7

Triregol 21+7

Dobry den, uzivam antikoncepciu Tri Regol 21+7. Dna 16.1.2012 (pondelok) som mala zacat uzivat nove balenie tabletiek, ale som bola odcestova a tabletky som si zabudla doma. Dnes je to uz piaty den bez tabletky. Mozem teraz pokracovat v uzivani od prislusnej tabletky v poradi alebo mam tento mesiac cely vynechat a zacat uzivat balenie az s prichodom menstruacie?

Komentár (0)
18. 1. 2012 10:41:08 - Zaciatok uzivania HAK mimo menstruacie

Zaciatok uzivania HAK mimo menstruacie

Dobry den, Som 2 mesiace po porode, nekojim, dala som si predpisat HAK. Menzes som mala hned prvy mesiac po porode, teraz sa nedostavil (7 dni meska)..rada by som uz zacala uzivat antikoncepciu, avsak na letaku je napisane, ze sa ma zacat uzivat pocas menstruacie. Obavam sa, ze ta moja sa bud oneskori alebo nedostavi vobec - pred tehotenstvom som mala velmi nepravidelny menzes. Ako to riesit? Mozem zacat brat HAK aj mimo menstruacie? Pomoze mi to vyvolat menstruaciu? Aka bude jej ucinnost, od kolkeho dna zacnem byt chranena? Dakujem

Komentár (0)
17. 1. 2012 16:53:36 - Zmena HAK

Zmena HAK

dobrý deň, ja sa chcem spýtať asi rok som uživala antikoncepciu artizia bola som nervozna ukričana a doktor mi ju zmenil na novanette ako ju mam začať uživať po dobrati artizie (mam tam este na týždeň tabletky) po douživani a 7 dňovej pauze začať uživať novynette??? Za odpoveď Ďakujem.

Komentár (1)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 
Ako vložiť otázku?

Máte nejakú otázku? Ak si prajete vložiť nejakú otázku môžete to urobiť pomocou nášho formulára. Otázku môžete pridať úplne zadarmo a bez registrácie.

Sponzorované odkazy
Otázky z diskusnej poradne

ahoj dievčatá

mňa čaká operácia 20.02.a strašne sa bojím hyserektómia radikálna s diagnozou rakoviny maternice má niekto skúsentosti prosím poraďte vlaďka z MT ...

hysterektomia

Dobrý večer,pred 3 týždňami som bola na operácií, vzali mi maternicu, vaječníky nechali,ešte stále sa cítim strašne slabá , mám bolesti, brucho mi strašne ťahá dole, chodím často močiť, jeden steh sa mi akosi nehojí.Som už úplne zufalá iné ženy píšu že sú uplne ok a ja neviem či ...

Antikoncepcia Maitalon

Ddobry den, pocula som, ze na trhu sa objavila nova znacka HAK-Maitalon, bohuzial mi o nej v lekarni nevedeli nic povedat a je tazke zohnat o nej info aj na internete. chcem sa opytat hlavne na jej vplyv na problematicku plet a na zavodnovanie. dakujem ...

Má niekto skúsnosť s tabletkami Mitalon

Ake su tabletky maitalon ...

Hysterektomia

Dobry vecer,chcem sa opytat,co znamena,ked som mala na prepustacej sprave napisane po hysterektomii,ze "riziko z omeskania"a este sa chcem opytat,kedy mozem najskor darovat krv po hysterektomii.Hystologia bola ok a citim sa dobre,nemam ziadne problemy,len ma pobolievaju kosti,raz ...

Najnovšie obrázky z fotogalérie
Ančica Andrejka Andrejka moja ala neter moja jessica moja laska