Sponzorované odkazy

Sexshop plní Vaše tajné priania
Internetový sexshop Vaša súkromná záležitosť. Nakupujte erotické pomôcky v sexshope www.najlacnejsisexshop.sk

Kontaktné šošovky
Široký výber kontaktných šošoviek a príslušenstva.

Farebné kontaktné šošovky
Pozerajte sa na svet farebne vdaka farebným kontaktným šošovkám.

24. 1. 2012 19:41:31 - Kvapavka ? alebo Prechladnutie ?

Kvapavka ? alebo Prechladnutie ?

Neviem ale mám pocit že asi budem mať pohlavnu chorobu ... naposledy som mal pohl.styk v nedelu s partnerkou s ktorou sexualne žijem asi 3 mesiace ... s nikym iným som sex nemal(pocas tej doby) predtym som mal sex s byvalou pratelkou ale to bolo asi pred 9 mesiacmi ... no prejdem k mojmu problemu... dnes ked som isiel do sprchy som isiel na wc-ko penis som stlačil pod žaludom a z penisu vyslo pár kvapiek neznamej žltej tekutiny ... no mam pocit že možem byť aj prechladeny ... kedže som cez vikend dost vystrajal a valal sa v snehu a domov som dosiel cely premrznuty a premočeny ... pohl,styk ktory som mal v nedelu som mal najprv s prezervativom no 2 kolo sme mali bez prezervativu ... niekde som cital že žlty výtok je špecificky pre "kvapavku" neviem co mam robiť nemyslim si žeby moja priatelka mala kvapavku takže neviem ako by som sa mohol nakazit .. prosím o rady

Komentár (0)
19. 1. 2012 20:56:19 - kvapavka?

kvapavka?

Zdravím, Už okolo pol roka pociťujem bolesti v krížoch, močového mechúra a vlastne okolia celej panvy.Bolesť nie je akútna ani intenzívna ale trvá už pol roka.Taktiež ma sem tam bolia miesta pod rebrami tiez nie ktovieako intenzívne ale bolia. Keď som s tým bol u lekára urobil mi testy a povedal ze mam Helico bactera.Predpísal mi antibiotika,nachvilu sice zabrali ale po vysadení sa bolesti opäť vrátili. Nemá s týmto niekto skúsenosti?Nie je to kvapvka? Dakujem

Komentár (1)
3. 1. 2012 0:02:13 - Biele vyrazky nad penisom

Biele vyrazky nad penisom

Dobry vecer. Pred mesiacom a pol som mal sex. pred tyzdnom som si vsimol ze nad penisom na podbrusku sa mi spravilo 6 vyrazok bielich, vyčnievajucich. Teda myslel som ze su to vyrazky zo sexu. Lenze som sa mylil. Ked som to skusal vytlacit, strasne strasne vela krvy tieklo. Samozrejme som navstivil urologa, no ten mi povedal ze to nieje jeho obor ze mam ist na kožne. Čo dalej ? to mam ist ku beznej koznej s takouto chulostivou vecou ? bojim sa ci to nieje nejaka pohlavna choroba. Kde v okoli martina, žiliny je centrum na diagnostiku pohlavnych chorob ? rad by som si dal stravit vsetky mozne testy.ma s tym niekto skusenost? Dakujem pekne

Komentár (0)
23. 12. 2011 7:40:02 - herpez

herpez

chcel by som sa spytat co mam robit ked mam herpez na stehne a pri vajecnikoch uz asi dva tyzdne

Komentár (0)
16. 12. 2011 2:10:18 - chlamydie

chlamydie

Pri vyšetrení krvi vyšiel test na chlamidia trach. IgA aj IgG negatívny. Znamená to teda že nemám ani som nikdy nemal chlamýdie ? O aký časový úsek smerom dozadu sa to dá tvrdiť? rok, dva, tri ?

Komentár (0)
4. 12. 2011 16:19:57 - Podozrenie

Podozrenie

Mam podozrenie na pohlavnu chorobu ... xcem sa spytat kde mam s tymto problemom ist ?

Komentár (0)
6. 11. 2011 20:42:21 - syfilis?

syfilis?

zdravim, mam otazku.. pri koreni penisu sa mi vyhodila vyrazka, z ktorej sa mi vsak podarilo vytlacit hnis.. je mozne ze by to bol syfilis? dakujem.

Komentár (0)
25. 9. 2011 15:58:51 - Nakaza HIV?

Nakaza HIV?

Dobry den!Pred nieco vyse 5 tyzdnami (38 dni) som navstivil privat v BA. Mal som chraneny sex a okrem toho som trosku lizal dotycnej bradavky (kratko). Oralny a analny sex nebol - ani chraneny, ani nechraneny a nebolo ani bozkavanie. Neviem, ci ako vysledok mojej stimulacie alebo spontanne je z bradavky nieco vytekalo - materske mlieko, sekret..? Je mozne, ze sa mi tych par kvapiek dostalo do ust. Je mozne sa takymto sposobom nakazit HIV, pripadne nejakou inou chorobou? Asi po 2 tyzdnoch som mal v ustach afty - jedna zmizla a druha sa objavila...trvalo to mozno aj 2 tyzdne. Mam aj zvacsene uzliny na krku (na oboch stranach a aj v strede)...no stale su asi do 1cm. Aj v oblasti genitalii su hmatatelne. Horucku som nemal, ani nevolnost a ani ziadnu podozrivu vyrazku. Po 33 dnoch som bol na testoch - tie boli negativne. Mozem byt podla vas pokojny alebo az ked to bude negativne po 3 mesiacoch? Aka je podla vasej skusenosti situacia na privatoch - su podla vas pravidelne kontrolovane tie dievacata? Vopred dakujem za odpoved.

Komentár (1)
19. 9. 2011 17:11:54 - svrbenie penisa atd

svrbenie penisa atd

Dobry den, chcem sa spytat? Svrby ma penis,mam zacervavenu pokozku a ked chcem mat sex z partnerkov, tak pri stoporeni pretiahnem cez zalud predkozku tak to je oka. Ale akonahle chce ist dalej predkozka tak uz ma to boli, cize drzi sa mi po stoporeni len tesne pod zaludou , dalej ide bolestivo. A samozrejme, ze popraska mi predkozka hned.Vzdy mi to fungovalo oka ale toto uz sa drzi dlhsie. Viete mi poradit o co ide a ku komu mam ist? urolog ci kozny lekar? Dakuje za skoru odpoved :) velmi mi pomozete.

Komentár (0)
7. 8. 2011 21:33:06 - penis ohnutý smerom nadol

penis ohnutý smerom nadol

Neviem akou príčinou to vzniklo, ale mám ho asi po 1/3 alebo po 1/2 zahnutý asi 30 stupňov nadol, môžem mať plnohodnotný pohlavný styk? Alebo mám navštíviť urológa? Moc tam ísť nechcem, mám 16 rokov.

Komentár (0)
5. 8. 2011 12:12:46 - Herpes?

Herpes?

Dobry den. Mam taky problem. Asi pred rokom som spozoroval jednu vyrazku na predkozke. Mam obavy ze to moze byt herpes. Je len jedna a je mierne vypukla. Ma farbu pokozky a vo vnutry je nejaka tekutina zrejma priesvitna a nie je bolestiva a za to dlhe obdobie sa nerozsirila. Pohlavny styk som este nemal. Dakujem za vsetky odpovede.

Komentár (0)
28. 5. 2011 8:30:22 - nakazenie kvapavky oralnym sexom

nakazenie kvapavky oralnym sexom

Dobry den, chcel by som sa opytat, ze ci je mozne ak kvapavkou infikovana osoba (muz) robi oralny sex zene. Moze sa tato zena nakazit gonoreou? Prosim o radu odbornika a nie laika. Dakujem za odpoved.

Komentár (0)
1 2 3 4 5 
Ako vložiť otázku?

Máte nejakú otázku? Ak si prajete vložiť nejakú otázku môžete to urobiť pomocou nášho formulára. Otázku môžete pridať úplne zadarmo a bez registrácie.

Sponzorované odkazy
Otázky z diskusnej poradne

ahoj dievčatá

mňa čaká operácia 20.02.a strašne sa bojím hyserektómia radikálna s diagnozou rakoviny maternice má niekto skúsentosti prosím poraďte vlaďka z MT ...

hysterektomia

Dobrý večer,pred 3 týždňami som bola na operácií, vzali mi maternicu, vaječníky nechali,ešte stále sa cítim strašne slabá , mám bolesti, brucho mi strašne ťahá dole, chodím často močiť, jeden steh sa mi akosi nehojí.Som už úplne zufalá iné ženy píšu že sú uplne ok a ja neviem či ...

Antikoncepcia Maitalon

Ddobry den, pocula som, ze na trhu sa objavila nova znacka HAK-Maitalon, bohuzial mi o nej v lekarni nevedeli nic povedat a je tazke zohnat o nej info aj na internete. chcem sa opytat hlavne na jej vplyv na problematicku plet a na zavodnovanie. dakujem ...

Má niekto skúsnosť s tabletkami Mitalon

Ake su tabletky maitalon ...

Hysterektomia

Dobry vecer,chcem sa opytat,co znamena,ked som mala na prepustacej sprave napisane po hysterektomii,ze "riziko z omeskania"a este sa chcem opytat,kedy mozem najskor darovat krv po hysterektomii.Hystologia bola ok a citim sa dobre,nemam ziadne problemy,len ma pobolievaju kosti,raz ...

Najnovšie obrázky z fotogalérie
Ančica Andrejka Andrejka moja ala neter moja jessica moja laska