Sponzorované odkazy

Sexshop plní Vaše tajné priania
Internetový sexshop Vaša súkromná záležitosť. Nakupujte erotické pomôcky v sexshope www.najlacnejsisexshop.sk

Kontaktné šošovky
Široký výber kontaktných šošoviek a príslušenstva.

Farebné kontaktné šošovky
Pozerajte sa na svet farebne vdaka farebným kontaktným šošovkám.

4. 2. 2012 11:12:19 - Prebieha ovulacia ?

Prebieha ovulacia ?

dobrý deň. Mám na Vás otázku ktorá mi spôsobuje menšiu dilemu ;-) s mužom sa pokúšame o bábo tak som išla k dr. na klasické vyšetrenie bo sme sa snažili vyše roka a nič no tak mi nasadil Duphaston a od 3.DC do 7DC som mala brat clostilbegyt. Všetko bolo ok žiadne nežiaduce účinky, cítila som sa úplne v pohode. No pak som išla na 12DC na vyšetrenie aby zistil ako som na tom. Povedal, že všetko je v poriadku folik 20mm, že sa mame nadalej snažilkovať. V ten deň mi ešte predpísal Estrofem ten som mala nasadiť hneď v ten deň 2tbl ráno a 2tbl večer a pak mi predpísal Duphaston a ten som mala užívať od stredy a to bol môj 14DC a tak som ho začala brať ale niektoré informácie na nete a vo fórach ma zarazili, ževraj Duphaston bolkuje ovzláciu ;( tak som išla na 15DC k dr. že či prebehla ovulácia a dr. povedal, že ešte nie ale už ochvílka prebehne, ale ja už od stredy beriem Duphaston a ovulácia ešte neprebehla a teraz som 16DC a meriam si BZ. Tak uvidím či sa ovulácie dočkám :) Môjmu dr. dôverujem len by som chcela aj od iných info o tom ako Duphadton vplýva na ovuláciu ktorá ešte neprebehla :-)

Komentár (0)
25. 1. 2012 10:27:38 - Dobry deň

Dobry deň

Moja posledna menštruacia bola 24.12 a teraz mi meska 5dni robila som si asi 7tehotenskych testov a s toho mi 2vysli ze niesom tehotna a ostatne ze som tak newiem ci mam verit tym testom a druhe dieta nechcem nesom na to pripravená dalo by sa tomu niejak este zabranit?

Komentár (2)
30. 12. 2011 20:13:43 - som tehotna???

som tehotna???

Doby den, pred dvomi tyzdnami som mala dostat menstruaciu cakala som, ze dostanem bolelo ma brucho aj prsia ako obvykle ale nedostala som. Prestalo ma brucho boliet len ma stale bolisa prsia, zvacsili sa mi a je mi uz 2 dni na zvracanie. Mozem byt tehotna? dakujem

Komentár (1)
29. 12. 2011 16:41:40 - Tehotenstvo bez nutkania na časté močenie

Tehotenstvo bez nutkania na časté močenie

Dobrý deň, som v 9 týždni tehotenstva a vôbec nemám nutkanie na časté močenie. S prvým dieťaťom som mala tieto príznaky, teraz nie. Môže to znamenať niečo zlé, alebo je to v poriadku? ďakujem za odpoveď

Komentár (0)
16. 12. 2011 22:28:52 - Po cisarskom

Po cisarskom

Dobry den, som 3 mesiace po cisarskom reze a chcela by som vediet, kedy mozem zacat cvicit cviky zamerane na brucho a tiez ma zaujima ako sa co najrychlepsie zbavim velkeho brucha v hornej casti- zaludka. Pred tehotenstvom som bola stihla a teraz som vsade schudla, dokonca aj brusko v spodnej casti nemam ziadne, avsak trapi ma, ze som si "roztiahla" zaludok. Dakujem za odpoved.

Komentár (0)
18. 10. 2011 10:26:29 - môžem byť tehotná??

môžem byť tehotná??

dobrý deň. mávam nechránený pohlavný styk s manželom..no neurobí sa do mňa. menzes mi chodieva pravidelne v poslednom čase ale cca 4 dni skôr...menzes mi teraz mešká 7 deń. 4 deň od meškania menzesu som si robila test a bol negatívny. pred očakávaním menzesu som mala príznaky..že ich dostanem , bolesti v podbrušku, vaječníkov, ale potom bolesti ustali a menzes stále nemám...prsia ma nebolia, iba chodím častejšie na wc. ..ďakujem za radu.

Komentár (1)
6. 9. 2011 23:06:18 - TEHOTNa?

TEHOTNa?

Prosím vás chcela by som vedieť či môžem byť tehotná ak som ešte s nikym nespala ale s priateľom sme sa uspokojovali len prstami. On si napravil penis a potom ma ďalej robil, ale pýtala som sa ho a povedal že neejakuloval ani nič podobné. Je možne že ak nahodou niečo že by som otehotnela? A ako by som hend zistila že som tehotna okrem meškaniu menzesu? a test po kolkych dnoh možem spraviť? a myslím že mi trošku okolie bradavky tmavne a začina vidieť trošku modre žilky....možem byť tehotná? ..Prosím odpíšete. Ďakujem

Komentár (1)
1. 9. 2011 13:40:13 - aktivity v tehotenstve

aktivity v tehotenstve

dobrý deň chcela by som sa opýtať či je možné a nie je to nebezpečné jazdiť na koni v tehotenstve-momentálne som teraz v 3. týždni tehotenstva? ďakujem

Komentár (0)
21. 8. 2011 11:44:09 - Tehotenstvo či...?

Tehotenstvo či...?

Dobrý deň. Chcem sa opýtať, či môže ísť o tehotenstvo, keď: Posledná menštruácia mi prišla o týždeň skôr – 1.8. a to v prvý deň som mala iba slabý hnedý výtok. Na druhý deň nič a na tretí deň sa mi dostavila menštruácia, ktorá trvala 2 dni a bola oveľa slabšia ako tie silné čo mávam. Posledný týždeň mávam ranné nevolnosti, ktoré okolo obeda ustúpia a začala som trpieť nespavostou. Začala ma páliť záha. Prestala som mať chuť na jedlá ktoré mám rada a vôňa jedla pri varení či v reštaurácii ma nutkajú na zvracanie a dostala som bolesti v podbrušku na pravej strane. Urobila som si 2x tehotenský test ale ani jeden mi nevyšiel. A dnes som ešte aj dostala hnačky. Teraz neviem či to všetko mohli byť tehotenské príznaky alebo len nejaká tá viróza.

Komentár (2)
9. 8. 2011 17:33:20 - tehotenstvo??

tehotenstvo??

Chcela by som sa spytat ci nemoze ist o tehotenstvo alebo o nieco ine. Pred menstruaciou mavam bolesti v prsnikoch ale inak ziadne bolesti brucha ale tento mesiac ma nic nebolelo namiesto menstruacie mam len nejaké spinenie a po 4 dnoch ma zacali boliet prsia a dost, obcas ma aj pichce v podbrusku robila som si test ale vysiel negatívny neviem ci nan nebolo este skoro a k doktorke idem az za 4 tyzdne skorej sa mi neda. dakujem

Komentár (0)
5. 8. 2011 14:54:13 - malovanie v tehotenstve

malovanie v tehotenstve

Dobry den, je malovanie interiovymi farbami( konkretne myslim Dulux) neskodne pre plod v tehotenstve? Za skoru odpoved dakujem. e.

Komentár (0)
3. 8. 2011 10:13:33 - Som tehotná?

Som tehotná?

Dobry den. Mam taky problem. Uzivam antikoncepciu a pred dvoma mesiacmi som vynechala menzes dobrovolne,cize som pokracovala v uzivani antikoncepcie.O mesiac nato sa mi menzes uz nedostavil ale mala som drobne spinenie. Predpokladala som, ze to moze byt sposobene tym vynechanim a hormonmi, tak som tomu ziadnu vaznost neprikladala. No tento mesiac sa mi znova este stale menzes nedostavil. Mam uz strach. No s partnerom sme si davali pozor,ja som uzivala antiku,tak neviem preco toto:-( Poradte mi. Mozem byt tehotna?

Komentár (0)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 
Ako vložiť otázku?

Máte nejakú otázku? Ak si prajete vložiť nejakú otázku môžete to urobiť pomocou nášho formulára. Otázku môžete pridať úplne zadarmo a bez registrácie.

Sponzorované odkazy
Otázky z diskusnej poradne

Ako na to ?

Chcela by som vedieť ako sa počítaju plodné dni ?? ...Ďakujem ... ...

ahoj dievčatá

mňa čaká operácia 20.02.a strašne sa bojím hyserektómia radikálna s diagnozou rakoviny maternice má niekto skúsentosti prosím poraďte vlaďka z MT ...

hysterektomia

Dobrý večer,pred 3 týždňami som bola na operácií, vzali mi maternicu, vaječníky nechali,ešte stále sa cítim strašne slabá , mám bolesti, brucho mi strašne ťahá dole, chodím často močiť, jeden steh sa mi akosi nehojí.Som už úplne zufalá iné ženy píšu že sú uplne ok a ja neviem či ...

Antikoncepcia Maitalon

Ddobry den, pocula som, ze na trhu sa objavila nova znacka HAK-Maitalon, bohuzial mi o nej v lekarni nevedeli nic povedat a je tazke zohnat o nej info aj na internete. chcem sa opytat hlavne na jej vplyv na problematicku plet a na zavodnovanie. dakujem ...

Má niekto skúsnosť s tabletkami Mitalon

Ake su tabletky maitalon ...

Najnovšie obrázky z fotogalérie
Ančica Andrejka Andrejka moja ala neter moja jessica moja laska