Sponzorované odkazy

Sexshop plní Vaše tajné priania
Internetový sexshop Vaša súkromná záležitosť. Nakupujte erotické pomôcky v sexshope www.najlacnejsisexshop.sk

Kontaktné šošovky
Široký výber kontaktných šošoviek a príslušenstva.

Farebné kontaktné šošovky
Pozerajte sa na svet farebne vdaka farebným kontaktným šošovkám.

16. 12. 2011 22:38:09 - Pukanie kosticiek

Pukanie kosticiek

Dobry den, syncek ma tri mesiace, je kojeny,aktivny, rychlo rastie a pribera, ale obcas mu "pukaju kosticky"...Stava sa, ze ked ho obliekam, pukne mu kosticka v zapästi, alebo ked sa v noci natahuje v postielke, zacujem ako mu akoby pukne v chrbtici.Neboli ho to, nevsima si to. Prisun vapnika mam, denne jem jogurty a mliecne vyrobky oblubujem. Vopred dakujem za odpoved

Komentár (0)
24. 11. 2011 18:41:53 - Bábätko sa šúpe

Bábätko sa šúpe

Zdravím, chcela by som sa opýtať čo mám robiť v prípade ak sa mojej malej, ktorá ma mesiac sa robia malinke začervenané pupáčiky na tvári a aj sa šúpe. Ďakujem, Radka z BA

Komentár (0)
22. 11. 2011 17:21:52 - pohryznutie do ruky

pohryznutie do ruky

Môjho syna pohrízol spolužiak do ruky.Nekrvácalo to mal tam len otlačok.Nič som s tím potom nerobil.Je to chyba? Ak je tak čo by som mal spraviť a čo mu môže potencionálne hroziť.Dakujem

Komentár (2)
12. 3. 2011 17:33:51 - Prosba o pomoc - výskum prvorodičov

Prosba o pomoc - výskum prvorodičov

Dobrý deň, obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc pri realizácii výskumnej časti mojej diplomovej práce, ktorej cieľom je zistiť, či rané vzťahy s našimi rodičmi majú skutočne takú moc ako sa hovorí. Odborníci sú totiž presvedčení, že od kvality týchto vzťahov závisí náš vzťah k sebe samému či k iným ľuďom a dovolím si tvrdiť, že následne aj kvantita a kvalita ťažkostí, s ktorými sa stretávame... Touto cestou hľadám partnerov/manželov, ktorí majú jedno dieťatko (max. dvojročné) a ktorí by boli ochotní vyplniť dotazník týkajúci sa vzťahu s rodičmi, vzťahu s partnerom a zmien, ktoré so sebou prináša prvé bábätko. Prosím, ak niekoho takého poznáte, kontaktujte ma na: dena.urbanova@gmail.com ZA POMOC VÁM VEĽMI PEKNE ĎAKUJEM!

Komentár (0)
6. 3. 2011 0:08:11 - Preťahovanie predkožky a balonovanie

Preťahovanie predkožky a balonovanie

Mám 23-mesačného syna, u ktorého ešte len začíname so sťahovaním predkožky. No nejde to. Ked ciká, vytvorí sa mu taký malinky balonik, no prúd moču je úplne normálny, nemusí tlačiť, ani nikdy nemal nijaký zápal. Je potrebné ísť k urologovi, alebo mám skúšať s preťahovaním predkožky? Totižto som čítala, že ten balonik vzniká aj vtedy, ked sa oddeľuje predkožka od žaluďa.Je to pravda? Prosím, poradte mi.ďakujem. Ivana

Komentár (4)
25. 2. 2011 9:06:18 - Asi reflux?

Asi reflux?

Cchcela by som sa opytat moj 4mesacny syn stale grga po krmeni ho necham poriadne odgrgnut niekedy aj pol hodiny len potom uz ked zaspi tak ho onedlho strasne puci a zasa si grgne to sa opakuje od krmenia po krmenie nepomaha ani zvysena poloha pri spanku sme na nm ma to z mlieka alebo to moze byt reflux? Ďakujem

Komentár (0)
21. 1. 2011 21:49:13 - Predkožka u 2 ročného syna

Predkožka u 2 ročného syna

Dobry den, chcela by som Vas poziadat o radu, u mojho 2-rocneho syna sa vyskytol problem, po dobrati antibiotik mal zapaleny pipik (este ma plienku), najskor to bol len koncek, no potom to slo aj trochu vyssie, na radu detskej lekarky mu na to davam ophtalmo-framikoin a repikovy kupel a zda sa ze to ustupuje. Predkozku som mu do teraz nestahovala, robila to len doktorka pri 15-mes. kontrole a vyjadrila sa ze ide pekne stiahnut a nebude treba s nou nic robit, no teraz ta kozka nejde vobec stiahnut, ma tam cca 3 mm dierku. Ako k tomu mohlo dojst, do teraz som si ziaden zapal nevsimla, ani som predkozku nasilu nestahovala, je to prosim Vas normalne a ako mam dalej postupovat? Vopred dakujem za odpoved, Lubica

Komentár (4)
1. 11. 2010 15:55:23 - pHh ejakulátu 6,4 a azoospermie

pHh ejakulátu 6,4 a azoospermie

Dobrý den, u manžela zjistili opakovaně azoospermie. Urolog-androlog nezjistil u manžela žádný problém jako varikokéla atd. (i když např. varlata vůbec nekontroloval, ale bral i krev, sperma a stěry z vnitřku penisu) a odkázal nás na adopci nebo možnost umělého oplodnění bez větší naděje k mému těhotenství. Manžel má ale velice kyselý ejakulát, a to ph 6,4. Toto ale vůbec lékař neřešil. Mohlo by to s neplodností souviset? Nebo jaká by mohla být příčina tohoto ph a je možná nějaká léčba? Co je pro to nutné udělat, případně jak by mělo probíhat vyšetření a co všechno je nutné vyšetřit? Mockrát děkuji za odpověď.

Komentár (2)
21. 10. 2010 15:44:26 - Štipanie pri močeni - 3-ročne dieta

Štipanie pri močeni - 3-ročne dieta

Syn ma pri moceni bolesti pocituje stipanie,nechce cikat.viete mi nieco poradit.som v irsku a tu to moc neriesia.dakujem.

Komentár (1)
21. 9. 2010 21:05:35 - Stolica kojeného dieťatka

Stolica kojeného dieťatka

Trojmesačný chlapček je kojený a nemá stolicu aj jeden mesiac, nikdy nie skôr, ako po 2. týždňoch, ale lekárka povedala, že je to v poriadku. Ja mám strach, chcem vedieť, či to nemôže byť porucha buď hormonálna alebo metabolická. Ináč je chlapček živáň, kľudný, neplače. Poraďte mi, kde mám ísť na vyšetrenie. Chlapček má 3 mesiace a skoro 8 kg. Ďakujem za odpoveď

Komentár (1)
30. 7. 2010 16:51:32 - Horúčky u dieťaťa

Horúčky u dieťaťa

rosím vás o rady. Dcérka má už 2 týždne teploty 39C. Začalo to ako normálna angína-išli sme na pohotovosť-dostala antibiotiká. začali sa jej v ústach tvoriť afty,má zapálené jásna. znovu sme utekali na pohotovosť---tam nám povedali. vysadiť antibiotiká a podávať iba nurofen,paralen,vyplachovať ústa v repíku.po každom jedle sme poctivo vyplachovali ústa aj 5-krát za deň(repík,rumanček) zapálili sa jéj jásna. znovu sme utekali na pohotovosť krv, moč, výtery. boli negatívne-dostala na jásna mastičku kamistad. nepomáha celý týždeň zase bojujeme zo znižovaním teploty. Sme už zúfalí 3 doktori a nevedia pomôcť ako je to možné?Prosím poradte. Dakujem

Komentár (3)
6. 7. 2010 17:52:10 - Dieťa zjedlo kusok obalu

Dieťa zjedlo kusok obalu

Dobrý deň, dnes som našla môjho 17-mesačného syna ako behá s prázdnym "kapucínkom" do kávy". Asi ho dočiahol na stole... Kúsok z obalu - folie navrchu - chýba. Je možné, že ho prehltol, hoci on už nedáva všetko do úst, čo vidí... Prosím vás o radu, či je to nebezpečné, čo mám ďalej robiť. Ďakujem. Mira

Komentár (3)
1 2 3 
Ako vložiť otázku?

Máte nejakú otázku? Ak si prajete vložiť nejakú otázku môžete to urobiť pomocou nášho formulára. Otázku môžete pridať úplne zadarmo a bez registrácie.

Sponzorované odkazy
Otázky z diskusnej poradne

Ako na to ?

Chcela by som vedieť ako sa počítaju plodné dni ?? ...Ďakujem ... ...

ahoj dievčatá

mňa čaká operácia 20.02.a strašne sa bojím hyserektómia radikálna s diagnozou rakoviny maternice má niekto skúsentosti prosím poraďte vlaďka z MT ...

hysterektomia

Dobrý večer,pred 3 týždňami som bola na operácií, vzali mi maternicu, vaječníky nechali,ešte stále sa cítim strašne slabá , mám bolesti, brucho mi strašne ťahá dole, chodím často močiť, jeden steh sa mi akosi nehojí.Som už úplne zufalá iné ženy píšu že sú uplne ok a ja neviem či ...

Antikoncepcia Maitalon

Ddobry den, pocula som, ze na trhu sa objavila nova znacka HAK-Maitalon, bohuzial mi o nej v lekarni nevedeli nic povedat a je tazke zohnat o nej info aj na internete. chcem sa opytat hlavne na jej vplyv na problematicku plet a na zavodnovanie. dakujem ...

Má niekto skúsnosť s tabletkami Mitalon

Ake su tabletky maitalon ...

Najnovšie obrázky z fotogalérie
Ančica Andrejka Andrejka moja ala neter moja jessica moja laska