Sexshop plní Vaše tajné priania
Internetový sexshop Vaša súkromná záležitosť. Nakupujte erotické pomôcky v sexshope www.najlacnejsisexshop.sk
Kontaktné šošovky
Široký výber kontaktných šošoviek a príslušenstva.
Farebné kontaktné šošovky
Pozerajte sa na svet farebne vdaka farebným kontaktným šošovkám.
|
Dobry podvecer ,,ja by som sa chcel spytat na jednu otazku .Mam 21 rokov a som normalne zdravy chalan ,,asi dva roky cvicim ,,a berem pri tom doplnky protein,creatin ,ziadne steroidy som nikdy nebral ,,a citim ze mi penis od vtedy tak tvrdo uz nestoji ,,postavi sa ale neni uplne tvrdy ako predtim ,,moze to byt tymi doplnkami ? alebo si to len namyslam a je tam nieco ine ? za odpoved vopred dakujem
Dobrý večer, mám taký problém - dosť často mi po styku býva nevoľno, akoby na vracanie a trvá to často aj celý deň - jediné čo mi pomáha je spánok, čo si však nie vždy môžem dovoliť. Čítala som rôzne články na internete kde sa písalo napr. o akejsi alergickej reakcii na partnerove semeno a pod. (co myslim nepripada do uvahy kedze partner vyvrcholi zakazdym mimo). Nikdy sa mi to doteraz nestavalo, pozorujem to zhruba posledne dva mesiace. Cim to moze byt? Tehotna nie som.
Chcela by som sa opytat.S manzelom sa snazime o babätko uz 3r. ale vzdy po milovani vsetko so mna vynde von. Neviem ci je vo mne chyba, alebo to je normalne.
moj priatel ma problem stym ze ked je vomne tak sa urobi do 10 minut a hned mu klesne co mame robit aby sa to neopakovalo.je stoho zniceny lebo ma neuspokoji
Pri milovani ma moja manzelka orgazmus,len vtedy,ked ju urobim rukou,alebo hlavne jazykom.Ona si mysli,ze je to hriech.Bol by som rad,keby mi odpisala zena ktora je veriaca,ci ma pravdu,alebo nie.Velmi mi zalezi na tom,aby pri milovani mala orgazmus aj ona a nie len ja.Preco?Lebo viem aky je to pocit mat orgazmus a viem,ze aj jej sa to paci a je rada ked ho ma.Ale ak je to pre nu hriech rad by som vedel ze preco.Velmi sa koli tomu trapim a preto pisem sem.Dakujem za odpovede.
Dobrý večer,chcela by som sa opýtať,kedy môže byť 1.sex.styk po hysterektomii-rezom a kedy budem môcť spať-ležať na bruchu.Ďakujem,Erika
Dobry den, chcela by som sa spytat , ci je mozne ze som tehotna ak sme s priatelom pouzili kondom a pred vyvrcholenim ho stihol vytahnut. Obavam sa ze to bolo akurat v obdobi plodnych dni. Menstruacia mi meska 4 dni. Neni to tak vela dni ale zvycajne ich dostanem skor, no teraz som mala aj zapal mocovych ciest tak by to mohlo mat aj nejaku suvislost ? Dakujem
Chcem sa spýtať či môžem otehotnieť ak ma priateľ prstoval potom sa jeho pohlavný úd dotkol mojej pošvy nevnikol do mňa len sa dotkol a potom ma znova prstoval neurobil sa, len sa bojím niakých kvapôčiek lásky či neni možnosť že by mi ich niak zaviedol do pošvy prstami...menštruáciu som dostala už 2 krát ale druhú o 7 dní skôr čo u mňa neni zvykom.Dnešná mládež je dosť informovaná o sexe ale o ničom inom nie ...a myslím že nám to dosť chýba ...za odpoveď ďakujem. Ste super poradňa
Prajem pekný deň ,mám 55 rokov ,aj manžel a už 3 roky nemam menštruaciu,môžem otehotnieť keď budeme mať nechraneny sex a manžel sa urobi do mňa.Ďakujem za odpoveď
Dobry den, mam nasledovny problem. S priatelom sme spolu rok. Problem zacal cca pred mesiacom, mam svrbive az bolestive pocity pri sexe. Prvy krat ked do mna vchadza je to neuveritelne neprijemne,taktiez to pretrvava i pri vychadzani a vchadzani penisu do posvy, mam pocit ako keby sa moje pisky zvacsili a "nechceli dnu" vnic pustit a ked to tam uz je tak to nechu pustit ani von!!!A po sexe sa mi ako keby zcervenaju a strasne svrbia i pri moceni po sexe. Na vela,na vela.. sa to raz dá. Ale ked uz sa chceme milovat druhy alebo treti krat, tak je to priam nemozne :(. Bola som asi pred mesiacom u gynekologicky, potrebovala som si presunut menstruacny cyklus. Tak mi odporucila brat HAK (MAITALON) dva mesiace vkuse teda bez pauzy. A mam pocit ze prave v tom obdobi moj "nas" problem zacal.Najprv som myslela ze to prejde trvalo to cca dva tyzdne a objavila som sa u gynekologicky opat.Oznamila mi ze je to "zrejme" kvasinkova infrkcia nasadila mi liecbu POLGYNAXOM, povedala ze staci brat sedem dni, v lekarni mi dali dvojbalenie kde je 14tabletiek. Ja som vzala tych prvych sedem a s priatelom sme sa tesili na "normalny" i pre mna prijemny sex. Zial opat to zacalo. Ženská sa ma pytala ci nezvykneme pouzivat lubrigacne gely, zo zaciatku sme zvykli. Bolo to OK, takze mam pocit ze alergiu na latex nemam.Myslite ze to lubrigacny gel zlepsi?... Dnes to chceme vyskusat s nim. Ale nemohlo toto cele spustit, len moja vynechana menstruacia, neprerusene branie HAK? :( prosim poradte mi,sme zufali...
Prosim Vás, je to normálne, aby si muž po 60-ke evidoval kedy sme mali mali spolu sex od začiatku nášho polročného vzťahu? Ja som už po prechode, preto nevidím dôvod, hoci som žena. Nie je to úchylka? Ďakujem pekne.
|
Zisteny aceton v moči a aj krv dcera ma 6rokov ako postupovať ?
...
Moja posledna menštruacia bola 24.12 a teraz mi meska 5dni robila som si asi 7tehotenskych testov a s toho mi 2vysli ze niesom tehotna a ostatne ze som tak newiem ci mam verit tym testom a druhe dieta nechcem nesom na to pripravená dalo by sa tomu niejak este zabranit?
...
Dobrý deň, mám 56 rokov a od marca 2011 zavedenú TOT pásku, avšak stále mám problémy s močením. Keď sa cievkujem 6-7 za deň dostanem infekciu. Po pár dňoch mám bolesti, pri vyťahovaní cievky mi tečie trochu krvi, moč mi zapácha, mám pocit dráždenia ( beriem každé dva týždne antib
...
Dobrý večer,pred 3 týždňami som bola na operácií, vzali mi maternicu, vaječníky nechali,ešte stále sa cítim strašne slabá , mám bolesti, brucho mi strašne ťahá dole, chodím často močiť, jeden steh sa mi akosi nehojí.Som už úplne zufalá iné ženy píšu že sú uplne ok a ja neviem či
...
Prosím vás chcela by som vedieť či môžem byť tehotná ak som ešte s nikym nespala ale s priateľom sme sa uspokojovali len prstami. On si napravil penis a potom ma ďalej robil, ale pýtala som sa ho a povedal že neejakuloval ani nič podobné. Je možne že ak nahodou niečo že by som ot
...
|