Sexshop plní Vaše tajné priania
Internetový sexshop Vaša súkromná záležitosť. Nakupujte erotické pomôcky v sexshope www.najlacnejsisexshop.sk
Kontaktné šošovky
Široký výber kontaktných šošoviek a príslušenstva.
Farebné kontaktné šošovky
Pozerajte sa na svet farebne vdaka farebným kontaktným šošovkám.
|
mňa čaká operácia 20.02.a strašne sa bojím hyserektómia radikálna s diagnozou rakoviny maternice má niekto skúsentosti prosím poraďte vlaďka z MT
Chcela by som vedieť ako sa počítaju plodné dni ??
...Ďakujem ...
Ahojte ....moje sestra ma 15 rokov a menštruaciu má raz za uhorský rok ! Strašne sa obava že čo je jej,či ni eje chorá a podobne ...a ja sama som už s toho na nervy! Doktor ju poslal na endokrinologiu a dufam že sa zistí čo je príčinou ...chcela by som sa opýtať ake vyšetrenia jej budu robiť ...lebo sa strašne bojí a o gynekologii nechce ani počuť ...Ďakujem krásne ...Simča
Dobry vecer,chcem sa opytat,co znamena,ked som mala na prepustacej sprave napisane po hysterektomii,ze "riziko z omeskania"a este sa chcem opytat,kedy mozem najskor darovat krv po hysterektomii.Hystologia bola ok a citim sa dobre,nemam ziadne problemy,len ma pobolievaju kosti,raz menej,raz viac.Dakujem za odpoved Romana
Dobrý večer, chcela by som vedieť váš názor na moju diagnózu. Mám 22 rokov. Pred rokom po dlhoročnom trápení počas menštruácie som bola na diagnostickej laparoskopii a prišli mi na endometriózu rozšírenú už aj po iných orgánoch, zrasty, veľké krčové žili na celej maternici. Hneď po zákroku mi zastavili na 6 mesiacov menštruáciu,no vôbec to nepomohlo a rozsah endometriózy sa po druhej laparoskopii vôbec nezmenil. Ďalej to už lekár neriešil. Až 3 mesiace po tom mi našiel niečo na krčku maternice a je to HPV, najrizikovejší typ 18. Moja imunita je naozaj slabá,pracujem ako učiteľka a stále sa každou chorobou nakazím,aj keď užívam indonal. No neviem, čo mám robiť, lebo lekár mi kázal prísť až o polroka na kontrolu, že uvidíme ako sa to vyvinie a ja mám strach. Chcela by som vedieť, ako vy postupujete pri liečbe tohto vírusu? A takisto by som sa chcela spýtať, či by ste mi odporučili dať si všetko vyoperovať pri mojich problémoch a naozaj veľkých bolestiach? Vopred Vám ďakujem za odpoveď.
Ahojte. Mate niekto skusenosti s pripravkami vhodnymi na liecbu HPV virusu. Mam 34 rokov a HR HPV, onkorter s hodnotou L-SIL. Beriem indonal a isoprinosine. Dakujem, Anna z BA
Dobry den,zistili mi ze mam na maternici niejake bunky a som tehotna,moze byt problem.
Dobrý den, mam 17 rokov a asi pred mesiacom sa mi objavila na rodidlach sucha šervena škvrna. Nebolí to ani nesvrbí. Chcem sa spytať čím by som tomu mohla predísť.. zmierniť to. Ďakujem.
Mám veľké obavy. Dcéra má 18 rokov a zatiaľ ešte nemala menštruáciu.Nemá ani vyvinuté prsné žľazy,nemá prsia vôbec. Inak je krásne vyvinutá meria 175 cm a váži 75 kg. Môže sa to ešte vyvinúť... Gynekológ ku ktorému som ju zaviedla povedal,že má maternicu ako dieťa-nevyvinutú. Poraďte kde sa máme na koho obrátiť.
Už má z toho komplexy aj dcérka.Ďakujem
Mala som bezplodove tehotenstvo po ktorom som zacala krvacat a mala som strasne bolesti.Moj problem je ze ci tie bolesti su normalne a k tomu este ta krv po tyzdny zapacha.
Dobrý deň, mám 17 rokov a prvú menštruáciu som dostala už ako 13 ročná. Prvý rok a pol to bolo v poriadku, pravidelný cyklus a pod...všetko ako má byť. No potom som zrazu nedostala menštruácie, mala som len výtoky. Takto to išlo viac ako pol roka. Potom som zrazu ochorela na cukrovku, a ked som bola v nemocnici, tak som vykrvácala. Doteraz son nič nedostala. Už som absolvovala vyšetrenie u gynekológa. Bola som aj na testoch a hormóny sú v poriadku. Doktor ma chce liečiť hormónamy, ale ja nechcem. Este predtým mi pichol vyvolávačku, prvý mesiac som mala špinenie a potom zasa nič. Ďakujem vám vopred za skorú odpoveď.
ahojte ,caka ma konizacia krcka maternice...chcela by som poprosit ak ju podstupila aj niektora z vas aby ste sa mi ozvali na nick butterfly117 mam s toho dost strach a neviem co vsetko ma caka..dakujem kocky.drzte sa .
|
Chcela by som vedieť ako sa počítaju plodné dni ??
...Ďakujem ...
...
mňa čaká operácia 20.02.a strašne sa bojím hyserektómia radikálna s diagnozou rakoviny maternice má niekto skúsentosti prosím poraďte vlaďka z MT
...
Dobrý večer,pred 3 týždňami som bola na operácií, vzali mi maternicu, vaječníky nechali,ešte stále sa cítim strašne slabá , mám bolesti, brucho mi strašne ťahá dole, chodím často močiť, jeden steh sa mi akosi nehojí.Som už úplne zufalá iné ženy píšu že sú uplne ok a ja neviem či
...
Ddobry den, pocula som, ze na trhu sa objavila nova znacka HAK-Maitalon, bohuzial mi o nej v lekarni nevedeli nic povedat a je tazke zohnat o nej info aj na internete. chcem sa opytat hlavne na jej vplyv na problematicku plet a na zavodnovanie. dakujem
...
Ake su tabletky maitalon
...
|