Sponzorované odkazy

Sexshop plní Vaše tajné priania
Internetový sexshop Vaša súkromná záležitosť. Nakupujte erotické pomôcky v sexshope www.najlacnejsisexshop.sk

Kontaktné šošovky
Široký výber kontaktných šošoviek a príslušenstva.

Farebné kontaktné šošovky
Pozerajte sa na svet farebne vdaka farebným kontaktným šošovkám.

5. 1. 2012 1:32:53 - Hrčka na predlaktí

Hrčka na predlaktí

Dobrí den.Na lavej ruke na predlaktí som si nahmatal zo spodnej strany malu hrčku.Neviete mi prosim vás povedat čo to može byt a či stím mám bežat doktorovi.Je možne,že by to mohol byt aj nádor?Vopred vám dakujem

Komentár (0)
28. 12. 2011 18:55:56 - bolesti brucha

bolesti brucha

Prosim o radu. Mam kolikovite bolesti brucha,teplotu 38,5,bledu hnackovitu stolivu, v ktore su biele slemy s primesou krvi. Chorobny stav sa rozvinul za 12 hodin.Nepijem,nefajcim, nic mimoridne som nejedla. Som v zahranici. Jana

Komentár (0)
19. 10. 2011 17:11:44 - dieta

dieta

Mam 6ročneho sina a zistili mu že v miešku nema vajička dost sa bojim a neviem čo mam robit.Bola bi somvelmi rada ak bi ste mi poradili čo mam robit .Ja uš neviem čo a ako zatial dakujem pekne.

Komentár (0)
5. 10. 2011 22:40:45 - Infekcia ? pomoc :(

Infekcia ? pomoc :(

Dobry vecer mam taky problem pred cca 3 tyzdnami sa mi stala taka neprijemna vec ked som sa holila tam dolu nestastnou nahodou som sa porezala nad konecnikom. Nebola to nejako velmi velka rezna rana ale tak dost mi to tieklo a dlho. Ked to prestalo tak som si to trosku natierala mastickou to mi pomahalao aspon to nestipalo ( z oriflamu take hojive vajicko )... potom sa to ako tak zacelilo bolo pokoj.... neskor ked som si myslela ze to uz bude OK tak som to nechala tak volne a nenatierala som to nicim a to bola asi chyba :( teraz je to horsie stej ranky sa mi spravili tak zvlastne hrholate vyrazky su vystupene neviem to presne popisat maju tvar asi ako ked si predstavite pokrcene listy ale male a tenucke ... take hnedaste su mam ich nad konecnikom a uz ich sem tam pozorujem aj tam hore ale len tak trosku len take posiate( hore len uplne malinke velkost ani nie hrasku). Nemam ziadne ine problemi ziadne palenie ani rezanie ani vytok ani zacervenanie ani mokvanie nic proste len nechpem co to moze byt... moze to byt len nejaka infekcia z konecnika ze by sa mi bola rozniesla alebo ja neviem teraz si na to davam Canesten dva a pol dva 3x za den trosku sa mi to zmensilo BOJIM SA... prosiim poradte mi ake maste by mi mohli pomoct a co sa da kupit v zahranici... som teraz mimo SVK na dlho a nemam tu svojho lekara...este a nevedla by som mu to ani vysvetlit :( som z toho zufala stasne s bojim :( Ja viem ze by bolo najlepsie ist stym k lekarovi ale nijako sa mi neda :( Vobec neviem odhadnut situaciu popisala som to snad dobre ... Je to nieco moc vazne ?? Som bezradna :( neviem co stym naozaj:( Za odpoved vopred Dakujem

Komentár (0)
4. 9. 2011 23:26:57 - pehy

pehy

Dobrý den zelám, mojím problémom su pehy, mám ich už od detstva, čím som starsia (20rokov) tým mi pribudaju, samozrejme najma v tom letnom období:)a kedze posobia na mne rusivo a pepáčia sa mi, uvazujem o ich odstránení laserom, alebo nejakym špeciálnym kremom. Co by bolo a co je vhodnejšie? dakujem.

Komentár (0)
15. 8. 2011 13:39:12 - Neurogénna tetánia

Neurogénna tetánia

Dobrý deň, mám 18 rokov a asi pred mesiacom mi na EMG diagnostikovali neurogénnu tetániu, ktorú mám už asi piaty rok. Bola som na CT mozgu a všetko je v poriadku. Od neurologičky som sa nedozvedela nič viac o tejto chorobe, ani aká závažná je v mojom prípade, iba mi predpísala lieky, ktoré mám denne brať (ráno a na obed Katadolon a večer Lyrica) a magnézium. Mám aj skoliózu a zablokované krčné stavce C3-C5. Neviem, či to môže spolu súvisieť. Tetánia sa u mňa prejavuje tým, že párkrát do mesiaca (neviem, od čoho to závisí, no stresové situácie to iba zhoršujú) cítim slabosť v končatinách, tŕpnutie, zvýšené potenie, mierna dezorientácia a, čo ma najviac trápi, je tŕpnutie úst (neviem, ako to inak nazvať), tak, že niekedy sa neviem ani vyjadriť, pletú sa mi slová a pod. Tento stav trvá pár dní a potom je všetko v poriadku. Magnézuim beriem pravidelne, no liek Lyrica zatiaľ neužívam, lebo som čítala, že je návykový a nerada by som liek takéhoto druhu užívala. Hlavne by som sa chcela zbaviť nepríjemných príznakov, ktoré u mňa tetániu sprevádzajú, lebo je veľmi ťažké s tým normálne fungovať. Neviem, či a aké vyšetrenia by som mala ešte absolvovať, a nechcem sa spoliehať iba na užívanie liekov. Čítala som aj, že tetánia sa dá úplne vyliečiť, ale je ťažké sa vyhýbať stresovým situáciám, keď nastupujem na vysokú školu, keď mi je zle snažím sa aj na radu doktorky dýchať do sáčku, ale mám pocit, že nič na to nezaberá. Už neviem, ako by som si pomohla... ďakujem za odpoveď.

Komentár (1)
1. 8. 2011 11:22:20 - bolesť kotníka, odlomená myška

bolesť kotníka, odlomená myška

Po prevedení magnetickej rezonancie kotníka mi bolo zistené odlomenie, poprípade prasknutie tzv. myšky, kde mi bola doporučená operácia s následnou rehabilitáciou. Znenie diagnózy je "Mus at art TC I. sin ". A moja otázka je, aká náročná je uvedená operácia a jej trvane, možné trvalé následky, rehabilitácia, dĺžka rehabilitácie a jej náročnosť. Ďakujem.

Komentár (0)
29. 7. 2011 22:42:47 - menstruacia

menstruacia

moze mi niekto poradit?dostala som menstruaciu a po skonceni asi 4-dnoch som dostala zase ale len taky hnedy vytok s kuskami zrazeniny trva mi to uz asi tri dni,,,

Komentár (1)
20. 7. 2011 21:45:18 - citlivá pokožka po vybratí kliešťa

citlivá pokožka po vybratí kliešťa

Dobrý deň! Obraciam na Vás s prosbou o radu na jednu závažnú otázku. Presne pred dňom som si v oblasti genitálií našiel prichytených dvoch kliešťov, jedného malého kl. na semenníkoch (toho sa mi podarilo vybrať jednoducho a rýchlo), a druhého na penise, priamo na pokožke žaluďa (ž. je obnažený, v detstve mi totiž robili obriezku), toho sa mi podarilo vybrať asi po 40 min. námahy a trýznivej napätosti – vytáčaním, - najprv namydleným vatovým tampónom, potom – posledných 6 min. - namydleným jemným papierovým obrúskom, keďže pokožku som už mal natoľko precitlivenú, a trením tou vatou sa to už ďalej nedalo vydržať, ...musel som to dokončiť takto! Kliešťa som nakoniec vybral celého, zároveň už uduseného, no problém je ale v tom, že momentálne mám tú pokožku veľmi začervenanú, citlivú do takej miery, že páli ako sto čertov. Chcel by som sa Vás preto opýtať, čo by som mal urobiť, aby sa to čo najskôr uzdravilo..., dať si na to nejaký regenerujúci krém (ak áno, aký), alebo počkať, kým sa pokožka zregeneruje sama...???

Komentár (0)
18. 7. 2011 17:29:11 - lieky na odvodnenie organizmu

lieky na odvodnenie organizmu

Prosim o radu,nikdy sa mi akymkolvek sposobom nepodarilo schudnut az som prisla na pricinu : v tele sa mi zadrziava voda, myslim ze by som bez nej mohla byt lahsia o par kg. preto by som chcela vediet nazov nejakeho lieku na odvodnenie :DAKUJEM

Komentár (0)
21. 4. 2011 14:36:05 - Nadmerné potenie

Nadmerné potenie

Prosím Vás, na akého lekára sa mám obrátiť ak trpím nadmerným potením? Ďakujem

Komentár (2)
20. 4. 2011 22:42:28 - Bolesť na kostrči

Bolesť na kostrči

Pri kráčaní mi vystreľuje bolesť do oboch nôh, podľa toho, ktorá noha je zaťažená.

Komentár (1)
1 2 3 4 5 6 
Ako vložiť otázku?

Máte nejakú otázku? Ak si prajete vložiť nejakú otázku môžete to urobiť pomocou nášho formulára. Otázku môžete pridať úplne zadarmo a bez registrácie.

Sponzorované odkazy
Otázky z diskusnej poradne

Zistený acetón v moči

Zisteny aceton v moči a aj krv dcera ma 6rokov ako postupovať ? ...

Dobry deň

Moja posledna menštruacia bola 24.12 a teraz mi meska 5dni robila som si asi 7tehotenskych testov a s toho mi 2vysli ze niesom tehotna a ostatne ze som tak newiem ci mam verit tym testom a druhe dieta nechcem nesom na to pripravená dalo by sa tomu niejak este zabranit? ...

inkontinencia TOT páska

Dobrý deň, mám 56 rokov a od marca 2011 zavedenú TOT pásku, avšak stále mám problémy s močením. Keď sa cievkujem 6-7 za deň dostanem infekciu. Po pár dňoch mám bolesti, pri vyťahovaní cievky mi tečie trochu krvi, moč mi zapácha, mám pocit dráždenia ( beriem každé dva týždne antib ...

hysterektomia

Dobrý večer,pred 3 týždňami som bola na operácií, vzali mi maternicu, vaječníky nechali,ešte stále sa cítim strašne slabá , mám bolesti, brucho mi strašne ťahá dole, chodím často močiť, jeden steh sa mi akosi nehojí.Som už úplne zufalá iné ženy píšu že sú uplne ok a ja neviem či ...

TEHOTNa?

Prosím vás chcela by som vedieť či môžem byť tehotná ak som ešte s nikym nespala ale s priateľom sme sa uspokojovali len prstami. On si napravil penis a potom ma ďalej robil, ale pýtala som sa ho a povedal že neejakuloval ani nič podobné. Je možne že ak nahodou niečo že by som ot ...

Najnovšie obrázky z fotogalérie
Ančica Andrejka Andrejka moja ala neter moja jessica moja laska